Sevişme teklifi geri çevrilen eş tepkisi

muhtemelen siz de bunu göreviniz olarak gördüğünüz için gönülsüz yaklaşıyorsunuz. ben iki tarafa da hak verdim sanırım bu durumda. üç çocuğum olsa ve bana yardım etmiyor olsa bende reddedebilirim diye düşünüyorum. çünkü ilişki sonrası insan hem daha yorgun oluyor, hem de duş aldıktan sonra ağırlık çöküyor çok normal. ben böyle şeylere tavır almayı sevmiyorum ama eşiniz de beklediği ve sizin de istediğinizi düşündüğü için tavır almış olabilir. sonuçta bazı şeyler plan programla değil de aniden gelişir.. bunlar geçici süreçler, eminim ki üstünüzdeki yük biraz daha hafiflediğinde sorun kalmayacaktır

Son cumleniz herşeyi özetliyor , eğer uyumlu bir çift olsa yorgun olup olmadığını bile anlayıp ona göre davranması lazım , seks iki taraf isteyince çok güzel ama o an istemiyorsa hadi ama şöyle düşün de isteyebilirsin gibi duygulara yön vermeye çalışmak da doğru değil bence bu bir psikolojik baskıya giriyor. Doğumdan bir gün önceye kadar cinsel ilişkiye girilmiş bir evlilik var. İki taraf istiyorsa tabiki normal ama kocası trip atıyor diye mecburen yaptığını hissettim ben konu sahibinin

Bu uyum evliliklerde zamanla, cinsel olarak kendini ve eşini tanıdıkça, birlikte yaşanan şeyde tecrübe edildikçe olur. Ben toplumca cinsellige "eşi mutlu etme" etkinliği olarak bakilmasinin yanlış olduğunu ve bunun degismesi gerektiğini düşünüyorum. Duygulara yön vermek gibi birsey söz konusu olamaz. Benim yaptığım şey farklı bir bakış açısı tanıtmak. Ben de yaşadım bunları. Kadın ve erkeğin cinsellige bakışı farklıdır. Kadınların ve erkeklerin öncelikleri, duyguları, dürtüleri farklıdır. Herkes sürekli olarak karşıdan anlayış, taviz, bir adım...vs beklerse olmaz ki. Bu iki cinsiyet bir arada yaşamaya başlamışsa herkes diğerine doğru bir adım atabilmeli. Konuyu bir erkek acsaydi yorumlarimiz çok farklı olurdu oyle degilmi? Olayi onun tarafından izleseydik çok farklı düşünürdük. Evet son güne kadar cinselligin yaşandığı güzel bir evlilik var. İşte bu yüzden hakediyor bence bu evlilik bunu.

Buradaki asıl taktik önce eğlenceye odaklanıp sonra ev toplamada eşten bol bol yardım istemek olsa gerek. 😅

Vergi Beyannamesi değil ki bu, evi süpürdükten sonra bir zahmet bakarım diyesiniz. Evin işi bitmez, kimse de çok iyi yaptın diye madalya da takmaz. Önemli olan eşin yükü alması veya yardımcı tutulması.
Canım o işten sonra ev toplamaya araki bulasın adamı... benim de yapasim kalmaz sonraki gün çocuklar ve ev düzensiz bir gün..

Sevişme teklifi komik geldi.
- Merhaba canım,bugün sevişelim mi?
- Çok yorgunum
- Ok.
Bizde taraflardan birinin istemem durumunun olduğunu hatırlamıyorum,genelde ani başlar zaten. Teklif falan yok,bam bam bam.
Teklif kısmı böyle değil tabiki. Bir opusmeden bir iki saat sonra hesaplanabilir sonuçta.... Bam bam bam olayını iki tane bir buçuk aylık bebek ve artı 6 yaşında bir erkek çocuğuyla ilgilenirken düşünün :)) ahh ahh biz de gençtik :p

Hic reddetmemeye karar vermek ilginc geldi. Bu kararinizin altinda yatan sey nedir?

Ev toplu degilse konsantre mi olamiyorsunuz? Yani, sevismek ile aralarindaki iliski nedir?
Onun üzülmesini istememek tabiki de..

Şu ara hayatı düzenli yaşamak zorundayım bebeklerin yaşama adapte olmalarını kolaylaştırmak için.... Biberonlar kirliyse çocuk mama için daha çok ağlar, süt sagmamissam sütüm azalır, eşyalar yerli yerinde değilse aradığımı kolay bulamam ve ihtiyaçlarını görmek zor bir hal alır, kıyafetleri yıkanıp utulenmezse temiz kıyafet bulamam, kahvaltı için büyük çocuğa birşeyler hazırlamazsam akşamdan o çocuk aç kalır.... . .... Daha sayabilirim... Bir buçuk aylık bebeklerle elimden gelebilen bu. Düzen olmazsa tepe taklak olacaktır. Ha yok muydu gelip bakacak olan, vardı ama yorgunluga rağmen huzuru tercih ettim.
Yani bu işler varken ve uyuyup dinlenmem de gerekirken ben sevişmeyi nereye sigdirayim.. bunu bir elinde kumanda bir elinde telefon olan ve istemedikçe aklına ne yapacağı gelmeyen adama anlatmak zor. Şimdi gel de seviş...

Yorumlar beni benden aldı.. Tabi ki canınız sevişmek istemiyorsa bunu dile getirebilirsiniz.

Siz de robot değilsiniz ki yorulabilirsiniz, canınız istemeyebilir.. Şart mı o her istediğinde sevişmeniz ?

O ne kadar istiyorsa sizde o kadar istemeyebilirsiniz..

Gıcık olacaksa da olsun. Paşanın gönlü olmuyor diye size baskı kurup kötü hissettiremez..

Onun üzülmesini istememek tabiki de..

Şu ara hayatı düzenli yaşamak zorundayım bebeklerin yaşama adapte olmalarını kolaylaştırmak için.... Biberonlar kirliyse çocuk mama için daha çok ağlar, süt sagmamissam sütüm azalır, eşyalar yerli yerinde değilse aradığımı kolay bulamam ve ihtiyaçlarını görmek zor bir hal alır, kıyafetleri yıkanıp utulenmezse temiz kıyafet bulamam, kahvaltı için büyük çocuğa birşeyler hazırlamazsam akşamdan o çocuk aç kalır.... . .... Daha sayabilirim... Bir buçuk aylık bebeklerle elimden gelebilen bu. Düzen olmazsa tepe taklak olacaktır. Ha yok muydu gelip bakacak olan, vardı ama yorgunluga rağmen huzuru tercih ettim.
Yani bu işler varken ve uyuyup dinlenmem de gerekirken ben sevişmeyi nereye sigdirayim.. bunu bir elinde kumanda bir elinde telefon olan ve istemedikçe aklına ne yapacağı gelmeyen adama anlatmak zor. Şimdi gel de seviş...
Şu yoğunluğun içinde..Elinde kumandayla aklina fantazi gelen kocanizla sevişmeye vakit yaratmaya çalışabiliyorsanız helal olsun size..

Ama lütfen kendinizi unutmayın.Siz ne kadar dinlenmiş olursanız, keyfiniz yerinde olursa o kadar mutlu olur mutlu edersiniz.

Neden herkes bu zorba herife üzülmüş lan? Kadın hamileliğin son gününde bile seks yapmış. Kocasına hizmet için. Resmen seks kölesi.
Ay yok kız daha neler 🤣 nasıl hayal ettin acaba 😂 hamileydim tek çocuk gece uykusu rahat e bizim de keyifler yerinde m, iş yok evdeyim vakit bol. Niye beni köle etsin adam. Fantazi olsa neyse de 🤣🤣

Evi toplayayım sonra görevimi yerine getireceğim der gibi olmuş. Adam onu özlemediğini, arzulamadığını düşünmüş.

Buna katılıyorum. İnsanız sonuçta tavşan değiliz. :) Tabi ki istemediğimiz, modumuzda olmadığımız, yorgun olup kılımızı kımıldatamadığımız zamanlar oluyor. Benim de eşimi moduma göre geri çevirdiğim zamanlar oluyor bu arada, "Ayy kocanı sakın reddetme" gibi bir şey demiyorum. Ama bu örnekte cidden Piraye hanımın dediği gibi "Önce bir evi toplayayım da sonra o işi de yaparız" gibi bir mesaj var. Adam gün sayarken sizin öyle bir tepki vermeniz sanki evin kendisinden daha öncelikli olduğunu düşündüğünden dolayı kırmış olabilir. Onun duygularını anladığınızı ve daha sonra sizin de ihtiyaçlarınızdan ve kendi duygularınızdan bahsetmenizle tatlıya bağlarsınız diye düşünüyorum.

En agir işleri kadin yapsin, yemegi kadin yapsin, cocuklara kadin baksin, kadin dili disarda sevismek istemeyince yoo dostum yooo kocanı geri cevirme fln pfff deli mi oldunuz ya. Boyle adamla sevismek en basta hata resmen uc cocuktan evvel. Erkekler karilarinizin libidolu olmasini istiosaniz bi zahmet hizmetci tutun ev işi cocuk bakimi derken kadin kadinliktan cikar.
Allah'tan yemek onda, temizlik icin normalde bir abla geliyordu. Tek meselem düzen ve çocuklara bakmak ki buda henüz hiç kolay değil benim için.. zamanla oturur diye düşünüyorum..

Valla bu günler geçici. Sadece zorunlu hissetme kendini o zaman ilişkiden koparsın. Eşinle güzelce konuşmak en iyisi.

Açıkçası eşini haklı bulan yorumlara çok şaşırdım. Sanki her an hazır olmaya mecbur muyuz.. bu psikolojik şiddettir hayır cvbini alınca trip almak... Kadının üç çocuğu var ve yorgun halsiz hissediyor mecbur mu evli diye ? İstemediği halde surat asmasin diye yapmak şiddet görmektir ben olsam kendimi değersiz hissederdim. Bir de adetinin bitmesinin gününü sayması çok garip geldi , doğuma son gün kalaya kadar cinsel ilişki olması çok garip geldi konu sahibinin istediği ile olduysa tabiki normal ama ben doğumdan önce yerimden kalkamiyodum yataktan zaten uyuyamiyodum bide gelip bana seks yapicaz diye baskı yapsa napardm bilmiyorum bence eşiniz gayet haksız ve kaba
Bu zamana kadar normal keyifli bir düzenimiz vardı. Bazen yorgun olduğumda yok desem de.. bilmiyorum sizlerde nasıl da ben o iş öncesi yok deyip, iş sırasında ay ne diye buna yok diyorsam modunda olanlardanım 😜 eşim de çok şükür zorba değil :)) hamileliğim çok zor geçti çok agirlasmistim ama normal doğumda olsun istediğim için son zamanlarda sık sık birlikte oluyorduk.

Hakkaten ya insan olan adam korkar bi de kadina cocuga bisey olur diye hayvan gibi bi libido masallah. Bu kadar umarsiz adamla degil seks ayni otobuse binmemek lazim.
Ne hadsiz bir söylem. Eşini arzulayan biri başkasına yanlis yapacak demek ki. Çok ayıp etmisiniz. Ayrıca herhangi biri için böyle bir ifade kullanmaya nasıl cüret edebilirsiniz. Ayrıca hamilelikte seks yapmak zararlı değil aksine son zamanlarda oldukça da faydalı. Bunun neresi umarsizlik... Sizin ki biraz cahillik ve patavatsızlik olmuş.

Bence eşin senin 40 ını çıkarmanı bekliyormuş heyecanla senin de onu özlediğini düşünüyormuş
Birden ev dağınık diyince adam duygularının karşılıklı olmamasına üzülmüş gibi geldi bana
Umarım gönüller alınmıştır karşılıklı
Sıkıntı olmadı şükür. Teşekkürler :)

Eşinizin şu süreçte size anlayışlı olması gerekiyor kesinlikle.

Yeni doğan ikizler,6 yaş çocuk, ev düzeni, yemek derken çok yoruluyorsunuzdur. Size trip atacağına evi o toparlayıversin.

Ben iki çocuğumda da özellikle ilk altı ay çok sıkıntı çektim uykusuzluk konusunda. Yorgunluk, onun getirdiği gerginlik. O süreçte geri çevirdim diye eşim trip atsaydí benden çok ciddi tepki gösterirdim çünkü zombi gibi dolaşıyordum evde halimi görüp anlayış göstermeyecekse ne anladım onun eşliğinden.

Buna katılıyorum. İnsanız sonuçta tavşan değiliz. :) Tabi ki istemediğimiz, modumuzda olmadığımız, yorgun olup kılımızı kımıldatamadığımız zamanlar oluyor. Benim de eşimi moduma göre geri çevirdiğim zamanlar oluyor bu arada, "Ayy kocanı sakın reddetme" gibi bir şey demiyorum. Ama bu örnekte cidden Piraye hanımın dediği gibi "Önce bir evi toplayayım da sonra o işi de yaparız" gibi bir mesaj var. Adam gün sayarken sizin öyle bir tepki vermeniz sanki evin kendisinden daha öncelikli olduğunu düşündüğünden dolayı kırmış olabilir. Onun duygularını anladığınızı ve daha sonra sizin de ihtiyaçlarınızdan ve kendi duygularınızdan bahsetmenizle tatlıya bağlarsınız diye düşünüyorum.
Siz evlendiniz mi ? Mutluluklar diliyorum☺️

Konu sahibini o kadar iyi anlıyorum ki çocuklar olunca, evde kumandayla dolaşan adam olunca bir de bir sürü iş sizin elinize bakıyorsa bazen öncelik sırası değişebiliyor..

Bunların sonucunda da bıkkınlık başlıyor..

Siz evlendiniz mi ? Mutluluklar diliyorum☺️

Konu sahibini o kadar iyi anlıyorum ki çocuklar olunca, evde kumandayla dolaşan adam olunca bir de bir sürü iş sizin elinize bakıyorsa bazen öncelik sırası değişebiliyor..

Bunların sonucunda da bıkkınlık başlıyor..
Durum biraz bahsettiğiniz gibi..
Bir de evde genel düzen çok yolunda. Çok şükür diyeyim çocuk işini iyi kotariyorum gibi kimse yardım etmeden de. Sanırım ona dışardan bakınca kolay gibi görünüyor. Herşeyi yapabiliyor olmak, yapabilmek için çaba sarf eden kişi olmak hem yardım görmeyi hem de anlaşılmayı azaltıyor :KK43: illa söylemem gerekiyor o da yapıma çok uygun değil yine de artık mecburiyetten söylüyorum. Sağolsun yapar. Yemek yapar, çamaşır asar ama işte... Umarım kısa zamanda herşey rayına oturur. Teşekkurler.

İkizlerinizle sizlere sağlıklı ömürler dilerim. Eşiniz çok uzun süre o anı beklemiş, o yüzden bozulmuştur. Ben 6 yıllık ilişkimizde eşimi sadece 2 kere reddettim (o daha fazla reddetmiştir), normal karşıladı.

X