- 15 Nisan 2011
- 1.320
- 1.681
- Konu Sahibi Goturbeniaya
Ayy siz çok yaşayın kızlar. Aksam aksam güldürdünüz beni valla :)) yorumlar efsane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tuvalette birbirinin osurduğunu duyarak başlayan, koltukta veya yatakta yanlışlıkla kaçırılan gaz kümeleriyle devam eden ve birbirinin yanında fütursuzca osurarak sonuçlanan süreç... çokta şey etmemek lazım takmayın kafayaYeni üyenin ilk konusu cinsellik bölümüne açılmış demeyin. Ben burayı yıllardır takip ediyorum.
Bunu anlatacagim kimse olmadığı için sizle paylaşmak istedim.
Malum kış aylarindayiz hava çok soğuk. Ben 2 çorap patik ev ter ligi giymeme rağmen evde çok usutuyorum.
Ayaklarim biz gibi evimizde ısınmıyor zaten.
Yediklerimede dikkat etmeme rağmen kışın malesef fazla gaz oluyorum. (Çok özür dilerim)
Geçen gece yine aşırı gazım vardı.
Eşim beraber olmak istedi tam o esnada bebek uyandı. Ben bebegi uyutana kadar o da uyudu. Bende çok şükür kurtuldum artık dedim. Cunku bu gaz sorunu yüzünden beraber olmak istemiyorum. Cunku sürekli gazimi tutmaya çalışmaktan kaciracakmiuum korkusundan konsantre olamiyorum.
Tam bebek uyudu bende yatağın içinde iyice isindikca gaz sorunum artmaya başladı. Lavoboya gitsem kapı sesinden eşim uyanacak ve beraber olmak isteyecek gitmesem uyurken kacacak derken eşim uyandi ve diğer oda ya geçtik.
Lavaboya gidip geliyorum dedim bu arada lavabo odanin bitisigi.
Sesli filan çıkar diye kendimi kasmaktan tam anlamiyla rahatlayamadim ki zaten o esnada gaz geliyor lavaboya gidiyorum birseyi bahane ederek sanki geri kaçıyor.
Neyse ilişki esnasında çok sikistikca yok bebek uyandı bakip geliyorum yok susadim falan filan diye iki üç kere odadan çıktım ama ciktigimda yapamadım.
Sonra o esnada eşim arkamda duruyordu (çok özür dileyerek yazıyorum başka türlü anlatmamin imkanı yok cunku) kalcami elleriyle oksarken kalcamı yani popomu iki yana doğru çekti yer yarilsada içine girsem o esnada fissss bir ses geldi ama farketmedi yine aynı şeyi yaptı bu sefer ikincisi.
Benim beynimden aşağı kaynar sular döküldü.
Çocuk ağlıyor diye hemen kalktim tabi ağlama sesi yok. Esimde aglamıyor gel dedi. Ama o da duydu o sesi.
Sonra benim modum düştü tabi.
Neyse devam edecektik ben üstte kendimi daha iyi kontrol edebilirim diye düşündüm. Bu seferde vajinadan gaz çıktı.
Ben normal doğum yaptım. Dogumlardan sonra eskiye nazaran genisleme oldu. Vajinadan çıkan sesi buna bağlıyorum.
Ama sanırım eşim onu gaz çıkarttım sandı çünkü duyuldu resmen.
O geceden beri konuyu hiç açmadık.
Benim en çok korktugum şeydi ve başıma geldi. Ne yapmam gerektiginj bilmiyorum. Bunun nasıl onune geçerim.
Vajinal gaz çok olmuyor ayda yılda bir. Ameliyat (daraltma) olmak istemiyorum zaten normal dogum yaptim zordu yani bir daha o acıları yaşamak istemiyorum.
Diğer gaz problemi için ayaklarimi sıcak tutuyorum yemeklere kimyon filan katiyorum ama ev gerçekten çok soğuk zaten bebek emziryirum o kazak hep açık.
Böylesin e iğrenç bir konu açtığım için özür dilerim hepinizden ama tekrar bunu yaşamak istemiyorum.
Yıldız tilbe osuruga gulenin osuruk kadar beyni yoktur demişti ama bunu eşimin yanında hemde o şekilde yasamak istemezdim
eşim de sürekli gaz çıkaran bir insan, bende ulu orta zırt zırt çikaran insandan hoşlanmam, ya gazin varsa git tuvalete yap, bune boyle al burnuna dermis gibi her yerde yapiyosun diye kizarim oda bana hep gaz çikarmak saglik gostergesidir der
Sağlıklı bir insanın günde 16 kez gaz çıkarması normal kabul edilir bunun çoğuda uykuda gerçekleşir . Sezaryan doğum yaptığımda doktorum ilk önce gaz çıkarıp çıkarmadığı mi sordu. Toplumda ayıp diye adlandırılan bu olayın sağlık açısından ne kadar önemli olduğunu bilseniz şükreder siniz. Takıntı haline gelmesini izin vermeyin..
Yeni üyenin ilk konusu cinsellik bölümüne açılmış demeyin. Ben burayı yıllardır takip ediyorum.
Malum kış aylarindayiz hava çok soğuk. Ben 2 çorap patik ev ter ligi giymeme rağmen evde çok usutuyorum.
Yediklerimede dikkat etmeme rağmen kışın malesef fazla gaz oluyorum. (Çok özür dilerim)
Eşim beraber olmak istedi tam o esnada bebek uyandı. Ben bebegi uyutana kadar o da uyudu. Bende çok şükür kurtuldum artık dedim. Cunku bu gaz sorunu yüzünden beraber olmak istemiyorum. Cunku sürekli gazimi tutmaya çalışmaktan kaciracakmiuum korkusundan konsantre olamiyorum.
Tam bebek uyudu bende yatağın içinde iyice isindikca gaz sorunum artmaya başladı. Lavoboya gitsem kapı sesinden eşim uyanacak ve beraber olmak isteyecek gitmesem uyurken kacacak derken eşim uyandi ve diğer oda ya geçtik.
Sesli filan çıkar diye kendimi kasmaktan tam anlamiyla rahatlayamadim ki zaten o esnada gaz geliyor lavaboya gidiyorum birseyi bahane ederek sanki geri kaçıyor.
Neyse ilişki esnasında çok sikistikca yok bebek uyandı bakip geliyorum yok susadim falan filan diye iki üç kere odadan çıktım ama ciktigimda yapamadım.
Sonra o esnada eşim arkamda duruyordu (çok özür dileyerek yazıyorum başka türlü anlatmamin imkanı yok cunku) kalcami elleriyle oksarken kalcamı yani popomu iki yana doğru çekti yer yarilsada içine girsem o esnada fissss bir ses geldi ama farketmedi yine aynı şeyi yaptı bu sefer ikincisi.
Çocuk ağlıyor diye hemen kalktim tabi ağlama sesi yok. Esimde aglamıyor gel dedi. Ama o da duydu o sesi.
Neyse devam edecektik ben üstte kendimi daha iyi kontrol edebilirim diye düşündüm. Bu seferde vajinadan gaz çıktı.
Ben normal doğum yaptım. Dogumlardan sonra eskiye nazaran genisleme oldu. Vajinadan çıkan sesi buna bağlıyorum.
Benim en çok korktugum şeydi ve başıma geldi. Ne yapmam gerektiginj bilmiyorum. Bunun nasıl onune geçerim.
Vajinal gaz çok olmuyor ayda yılda bir. Ameliyat (daraltma) olmak istemiyorum zaten normal dogum yaptim zordu yani bir daha o acıları yaşamak istemiyorum.
Diğer gaz problemi için ayaklarimi sıcak tutuyorum yemeklere kimyon filan katiyorum ama ev gerçekten çok soğuk zaten bebek emziryirum o kazak hep açık.
Böylesin e iğrenç bir konu açtığım için özür dilerim hepinizden ama tekrar bunu yaşamak istemiyorum.
Yıldız tilbe osuruga gulenin osuruk kadar beyni yoktur demişti ama bunu eşimin yanında hemde o şekilde yasamak istemezdim
Aynen bende kis ameliyatı oldum mide ameliyatı oldum ilk sordukları sey gaz çikardin mı hatta çıkardim dersen oh oh diye seviniyorlar
Sağlıklı bir insanın günde 16 kez gaz çıkarması normal kabul edilir bunun çoğuda uykuda gerçekleşir . Sezaryan doğum yaptığımda doktorum ilk önce gaz çıkarıp çıkarmadığı mi sordu. Toplumda ayıp diye adlandırılan bu olayın sağlık açısından ne kadar önemli olduğunu bilseniz şükreder siniz. Takıntı haline gelmesini izin vermeyin..
tüp mide falan mi oldun bibi ?Aynen bende kis ameliyatı oldum mide ameliyatı oldum ilk sordukları sey gaz çikardin mı hatta çıkardim dersen oh oh diye seviniyorlar
Off kendine dert edecek başka birşey bulamadınmı ya ossur gitsin tatlım ne var bunda hepimiz ossuruyoruz kocalarımızın yanında çok doğal yani. Ne kadar tutabilirsin ki takma kafanaYeni üyenin ilk konusu cinsellik bölümüne açılmış demeyin. Ben burayı yıllardır takip ediyorum.
Bende geçen gün romantik mum ışığında yemek hazırlamıştım kısa elbise giydim bide benim neyime -15 derecede kısa elbise masada çıktı valla bu soğukta götünü başını açarsan tabi ossurursun dedi güldük geçti bittiWalla ben geçen art arda salonda baya da sesli çıkardım eşim varken üstelik büyük tuvalete de 3 gün çıkamadığım için felaket bir koku yayıldı Eşim offf ölüyorum diyerek kaçtı diğer odaya Bende oh be salon bana kaldı diyip istediğim kanalı açıp keyfime baktmmm
Evet canım bi sen duymadim heralde nasıl kacırdın kıztüp mide falan mi oldun bibi ?
ne bileyim kaçırmışım memnunmusun?Evet canım bi sen duymadim heralde nasıl kacırdın kız
Onlarda benim gibi zart zurt yapiyorlar ama onların ki komik geliyor da ne bileyim ben hiç ulu orta yapmadığım için dert etmiştim.çocuk üşümüyor mu evde yazık
sormak istedigim çocuk sizin bile bu kadar üşüdugunuz evde ne durumda ?Onlarda benim gibi zart zurt yapiyorlar ama onların ki komik geliyor da ne bileyim ben hiç ulu orta yapmadığım için dert etmiştim.
Ama şimdi yorumlari okuyunca bi salasim geldi