ya bende sinirleniyorumve şunu diyorum kendi kendime: ben niye kendimi bu kadar kasıyorum..bende istediğimi alayım,yapayım...ben kısıyorum o açılıyor ben kısıyorum o açılıyor...kendimi enayi gibi hissediyorum...ilaç alacam alamıyorum...eltimin sağlık ocağına gitmesini bekliyorum belki karnesine yazdırırım diye.....kafamçokkarıştı sırf fazla para vermemek için....
ayy bir anda benim eşimi anlatıyorsun sandım... Benimkide öyle eli çok açık herkese ama loto falan değilde cebinde para varsa ailesine ufak yteğneine harçlık mesela biri onun yanında demesin şuna ihtiyacım var annem almıyo diye :))) Bende tam tersine çok tutumluyuz birazda olsa müdahale edebiliyorum . Kriz valla bizide etkileri akşam doğalgazı bile yakmıyo işçi çıkarıyolar ufoyla oturuyoruz bilmiyorum artık benim eşim böyle geldi böyle gider elinde olunca yine dağıtır... Neyse burda olmasada öbür dünyada mükafatını alır inşallah :)))
Eşini uyarmalısın canım birsey alırken 3 kez düşünmesini söyleyebilirsin
Evinin maddi durumunu da aklına getirmesini karısını cocugunu düşünmesini de ...
bu tarz oyunlar bir süre sonra bağımlılık yapıyor canım.
bir de ne kadarlık oynuyor bilmiyorum ama ona verdiği 1-2 lira önemsiz geliyordur ona..önün kesmen lazım mutlaka bu durumun.
acaba sen ona harçlık versen ihtiyacı kadar fazlasını vermesen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?