orda bi yanlış var tatlım ya ilk kutuda geçmeye başladı bende senin 5.kutu imkansız geçmemesi
yok canm 5.kutu deil 3.kez kullanışım yani 2sene aralıklarla 6ay kullandım toplamda 12 ay.ve şimdide kullanıyorum 1ay bitti.ama bi gelişme yok daha.bende bıraktıktan sonra hep tekrarladı demekki seninkiler hafifmiş.ve izleri kaldı hep yüzümün hertarafı iz yanaklarım özellikle çukur şeklinde izler okadar moralim bozukki yaşamaya hevesim kalmadı.bu ilaç yüzünden kiloda veremiyorum kolumu kaldırcak halim olmuyo çünkü((((
orda bi yanlış var tatlım ya ilk kutuda geçmeye başladı bende senin 5.kutu imkansız geçmemesi
yok canm 5.kutu deil 3.kez kullanışım yani 2sene aralıklarla 6ay kullandım toplamda 12 ay.ve şimdide kullanıyorum 1ay bitti.ama bi gelişme yok daha.bende bıraktıktan sonra hep tekrarladı demekki seninkiler hafifmiş.ve izleri kaldı hep yüzümün hertarafı iz yanaklarım özellikle çukur şeklinde izler okadar moralim bozukki yaşamaya hevesim kalmadı.bu ilaç yüzünden kiloda veremiyorum kolumu kaldırcak halim olmuyo çünkü((((
sen anladığım kadarıyla tedaviye geç kalmışsın çünkü roaccutane gibi bi ilaçtan verim alamamak mümkün değil yada sorun o ilacın rahatsızlı değil ama izler dersen ben biraz ihmal var derim iz kalmadı bende hiç
hayran kalmamak mümkün değil tebrik ederimmmmm
teşekürler
Aman Maşşallah Maşallah...
En son resmi görünce ıslık çalasım geldi hem çok güzelsin hemde çok çıtı pıtı çok güzel bir kızsın. Seni kutluyoruum :)
ne kadar motive edici bir hikaye
100.000 kere tebrik ederim seni
Allah nazardan saklasin
darisi basima ins.:)
ne kadar cok degismissiniz tebrik ederim
valla bana en büyük desteği o verdi zaten o olmasaydı bu kadar güçlü olmazdım ben 4e alarm kuruyodum 5 geçe tekrar yatıyordum kaldırıp sporumu yaptırıyordu ama o zaten o halimdende memnundu yani ille zayıfla demedi tamamen bana bıraktı koşarken ki bandın sesine uyurken bile katlandı hiç itiraz etmedi bana en fazla yardımcı olan oydu benim sevdiğim yemekleri yaptırmazdı evde biliyor mesela pilavı severim kaç ay pilav yemedi canım çekmesin diye onun sayesinde bu kadar irade sahibi oldumCok guzel bir kizsin, kiloluyken de simdi de. Yuzun melek gibi. Tebrik ederim azmini. Merak ettim belki onceden sormuslardir ama okuyamadim; esinin yaklasimi, destegi ve sonucundaki tepkileri nasil oldu?
son fotolarında çok daha genç görünüyorsun tam bi çıtır, maşallah =) ben de böyle olmak istiyorummm =)
:78::78:Mükemmel bi duygu olsa gerek , sabır azim ve iradenizi gönülden tebrik ediyorum.Umarım darısı kilo vermek icin suan savaş icerisinde olan bayan arkadaşlarımın başına .
takdir edilmeyecek gibi değil... huzurun ; mutluluğun daim olsun arkadaşım ; gerçi sende bu azim varken şüphe duymamak gerek :)
tebrik ederim,Allah tarafından hoş bir güzelliğiniz var,çünkü kilolu iken de hoşmuşsunuz ama şimdi kendinize güveniniz artmış,çok daha hoş olmuş...
ya bu hikayeyi okuyup bu resimleri gören bi insanın kilo veremeyeceğini düşünmüyorum ben..
harika tek kelimeyle tebrikler ya çok beğendim :)
kiloluykende hoşmuşsun ama insanın formda olması kadar güzel birşey yok
bravo..
vardı cnm ama ben ona özellikle bişey yapmadım spor dışında sadece sporum bittikten sonra bi kür yapıyordum 2-3 dk sürüyordu bi fincana türk kahvesi ve limonu karıştırıp sürüyordum duştan önce o kadar resm ekleyim sen bak karar ver varmı yokmuSeni gördüm ve inan ki çok büyük bir sevinç kaynağı oldun benim için. 17 yaşındayım ve 73 kiloyum. 1.71 boyum var,yakınlarım her ne kadar sen kilonu göstermiyorsun deseler de insan kendi gözüne öyle gözükmüyor. Sen de belki biliyorsundur bu duyguyu. Hiç veremeyeceğim gibi geliyordu, hep böyle tombiş bir kız olarak kalacağımı düşünüp sinir basardı beni ta kiii senin bu mesajını ve fotoğraflarını görene kadar.Çok büyük moral oldu bu benim için. İnsan kendini nasıl beğenirse,o kadar da güvenir kendine. Özgüveni artar. Buna inanıyorum ben. Diyetisyene gittim, özel bir diyet listem var. 2 güne spora başlıyorum,umarım ben de hedefime ulaşırım.
Bir sorum olacak bir de.
*Kiloluyken selülit probleminiz var mıydı? Varsa kilo verdikten sonra değişiklik oldu mu? Çünkü bu yaşımda inanılmaz derecede bu durumdan muzdaribim. Çok üzülüyorum sırf bu nedenle. Bu yaşımda yaşıtlarım kısa şortlar falan giyerken,benim hiç içimden gelmiyor.Neyse,çok konuştum.
hiç kullanmasan daha iyi ama çok zorlanıcaksan patetes et ve yumurtada az olmak kaydıyla kullan cnmMerhabalar Sevgi,
öncelikle seni tebrik etmek istiyorum basarindan dolayi. Bu 5 günde 5 kilo diyetinde tuz kullaniyormuyuz peki? Yoksa 5 gün boyunca tuz kullanmicakmiyiz?
bu topiğin en baş sayfasında resimlerimin altında link var cnm girip okuyabilirsinsüper olmuşsun
5 günde 5 kilo diyetinde kilo kaybı oluyor mu cidden ya :26: nasıl bi diyet o bana da söyleyiiin forumda görmüştüm ama nerdeki :78:
haftada 3 kilo bence süper neden ona devam etmiyorsun eminim o daha kolaydır bndan bu diyeti çoğu kişi yapamayıp yarıda bırakıyor bence verebiliyoken dewam et durunca buna detoks olarak başlarsın :86::86:Canımm ne kadar şeker bişey olmuşsun sen öyle :))
Bende acayip kiloluyum ya 53 ten çıktım 83 lere bana çok koyuyuor o nedenle bu kilolar :85:
Ve tombiş tombiş kollarımı arkadaslarımın annemin ısırmasından gına geldi artık mosmor oldular
Şey soracaktım ben bu kullandığın ilacı ne şekilde içiyoruz aç tok ? ramazandayız malum nası içicez?
Bide bende troid var kilo vermem zor oluyor. ben kullanabilir miyim bunu?
hergün en az 1.5 saat yürüyüş yapıyorum. haftada ancak 3 kilo verebildim...
benimde hayalim şimdi böyle çıtır olmak...
Süper!
Kilo insani bu kadar mi degistirir.. Ne kadar da güzellesmissin.
evet canım sporsuz olmaz zaten kilo verirsin ama sarkarsın bende sarkma olmadı kol kendiğilinden gidiyor zaten spor yapıp kilo verincesüper olmuşsun canım ya maşallahkutluyorum seni
ben birşey sormak istiyorum geçmişi okumadım cevabı varsa kusura bakma.. spor yaptın mı benim kol problemim var onları eritemiyorum sen onlar için bir şey yaptın mı kilo verdikçe kendiliğinden onlarda zayıfladımı? ha bide bacaklar var tabi :44: