Sevgi'nin Başarı Öyküsü 31 Kilo Verdi

canım azmine hayran kalmamak mümkün değil. kutluyorum seni bu nasıl bı azimdir böyle saat 4.30da kalkmalar falan bravo valla. canım aslında öykumuz biraz bırbırıne benzıyo bende de troit var metobolızmam az çalışıyor yüzümde aşırı derecede geçmeyen sivilcelenme var ve agdetlerim geç oluyo pco hastasıyım... sende agdetım geç oluyo yazmışsın. zayıflayınca agdetın düzene girdimi senınde mı yumurtalıklarında kist vardı? bıde bu 5 gunde 5 kılo diyetıne girdim sayfalarca yazmışlar az oradan az öbür tarafından okudum hiç bişey anlayamadım. sen bu topıkdekı kızlara kısaca şu 5 gunu bı yazsan çok hora geçer.ben hemen başlamak istıyorum

Aman Allahıııım, süper olmussun İnsan zayiflayinca gercekten daha bir güzel oluyormus.. Azmine hayran kaldım seni tebrik ederim. Bende 60 kiloyum basenlerim cok fazla 52 falan olmak istiyorum ama su 8-9 kiloyu bile veremiyorum malesef iradesizim cok fazla.
Birde birşey sorucam yemek yemeyi cok seviyormusun? Kilonu korumak da cok önemli..

Tatlım pek giremedim bu aralar teşkür ederim yorumun için zayıflayınca adetim düzene girmedi canım ama eskisi kadar da gecikme olmuyor en fazla 4-5 gün yumurtalıklarımda kist yok canım benim rahim ağzı kanseriydim ben çok şükür bitti
şu diyete gelincede kısaca özetleyim

1.gün
Sadece patates haşlanmış yada fırınlanmış olacak
kesinlikle yağ salça krema vs yok
baharatlar serbest tuz da dahil ama ilk başta az kullanailirsiniz

2.gün sırf sebze
domates salatalık havuç .. vs vs yani çig sebzeler
yada lahana brokoli ıspanak haşlayıp bol baharatla yiyebilirsiniz
yada bol yeşillikli bir salata olabilir

3.gün et günü
tavuk balık (kırmızı et pek önerilmiyo)
haşlanmış yada ızgara olucak baharat serbest

4 gün meyve günü
muz ve ananas hariç tüm meyveler sınırsız tüketebiliyor

5.gün yumurta
haşlanmış yada yağsız omlet şeklinde

6 ve 7 günler serbest ne istiyorsanız yiyebilirsiniz ama aşırıya kaçmayın

Diyetle beraber spor şart demiyorum ama yapmakta fayda var kesinlikle yağ yok yine söylüyorum yumurta gününde alerjisi olanlar süt.yoğurt,peynir tüketilebilir ama kesinlikle layt olmak şartıyla birde bu diyette en büyük kural sabah neyle başlıyorsanız akşama kadar aynı şeyi yemek zorundasnız yani sabah tavuk yiyip akşam balık yiyim yok sabah ilk lokmada ağzınıza ne giriyorsa yatana kadar öyle dewam bol su bide başkada yaz7ıcağım bişey kalmadı galiba

canım hakkaten hırsın ve azmin önünde eğiliyorum canı yüreken kutluyorum. hem zayıflamışsın hem hastalıklarının önüne geçmişsin. haftaya p.tesi bende başlayacagım zaten 2 gundur spora başladım yanlız şu patates kafamı karıştırdı patatese bayılırım ama insilün direncinden dolayı patates bana çok kilo aldırıyo g.i yüksek ya yedikce yiyorum. şekerimi anıden çıkarıp indiriyo? yesem yınede kılo verebılır mıyım acaba

Öncelikle tebrik ederim tiroid hastası olmanıza rağmen vermişsiniz kiloları
bende bugün başladım 5günde 5 kilo diyetine daha önce 2 gün yapıp bozmuştum
bütün sayfaları tek tek okudum herşeyi tek tek açıklamışsınız benimde merak etiğim birşey var sorayım dedim çatlaklarından kahve-limonla kurtulmuşsun bu kk'da ki tarif mi bir ara yapıyordum üşengeç olduğum için bırakmıştım çatlaklarınız gittiyse harika birşey
Biz de yürüyüş bandı var ama lanet bir alt komşumuz var sandalye gıcırtısına laf eder kullanamıyoruz kaldırıdık ip atlamak falan hayal benım için evde bu hafta spora yazılmayı düşünüyorum darısı bizlerin başına

tatlım patates kilo aldırıyor ama şurda bi parantez açayım tek başına yenildiğinde değil genelde patates kızartması vs yedik hep şimdiye kadar patatesi yada salatasını yaptık yada yemeğini demek istediğim şu patates gününün özelliği patateste değil içerisindeki nişastada bi dene baktın kilo veremedin patates gününde pirinç lapası yersin yani pirinci haşlayıp yersin ama yapınca hak verirsin patates haşlayıp yenildiğinde sandığın kadar yiyemiyosun bende haşlayıp tuzlayıp 5-6 tane yerdim ama sabah aç karnına yediğinde aynısı olmuyo sen tok karnına yediğini düşünürsen o yediğin besinlerle beraber insülünü artırıyor olabilir en azından dene ok

ben burda hiç görmedim o tarifi canım ananem söylemişti bana onu selülit ve çatlak için kahve limon yüzümde bazen pürüssüz görünsün diye bebek pudrasıyla limonu karıştırıyorum gerginleştiriyo

merabalar sevgi hanım benim bi sorum olacak diyetteki yiyeceklerin gününü değiştirsek bi sorun olur mu dietin etkisi açısından..şimdiden teşekkürler...

Gönülden tebrik ederim sizi
Azmimizin karşılığını almak kadar güzel bir şey yok
Benim de 4 kilom kaldı inşallah 4 kilo sonra başarı öykümü yazabileceğim..

inanılmaz değişmişsiniz..bide sadece 5 günde 5 kilo diyetinimi uyguldın bu kadar kiloyu verirken.
eğer öyleyse sıkılmadınmı ben 1 hafta yaptım tek besin yüzünden acaip sıkıldım.bide çökmemişsiniz yağdanda verdiğiniz belli..böyle görünce gaza geliyorum.bende yapacağım diye hevesleniyorum ama 4 ay beklemem lazım bebeğim 2 aylık ve sadce emziriyorum..imkanlar kısıtlı oluyor böyle:26:

Harika görünüyorsun tatlım tebrik ederim.Resimlere bakarken gitgide küçülmüşsün yeter artık verme kal böyle yoksa Ağustosta falan göremicez seni

Tebrik ederim seni. Yağlarımızın altında aslında güzel vücutların saklandığını bir kez daha göstermiş oldun. 55 kilodaki halin bence de iyi; tabi hedefin 54 ise, 54 ol. 1 kilo çok zayıflatmamış olur, hem de içine siner.

Hayatım harikasın, 5 ayda 21 kilo vay be :) Çok değişmişsin, iyice güzelleşmişsin, resmen tipin değişmiş :) Çok güzel moral kaynağı oldun bizlere, bende seninle aşağı yukarı başladığın kilonla ayıyım, umarım 5-6 ay sonra bende 55i görürüm:) Darısı hepimizin başına, aminnnnnnn

Peki sen bu diyeti hiç ara vermeden sürekli mi yaptın? Tek gıda diyetleri bir haftadan uzun sürerse vücuda ve metabolizmaya çok zararlı diye biliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…