Sevgi'nin Başarı Öyküsü 31 Kilo Verdi

masallah canim fistik gibi olmussun,yanliz 90kiloluk halinde hic okadar gostermiyosun boyun uzun sanirim,bendede var bu tiroit belasi 10kilo verdim bende ama devam edicem ,harikasin canim cok cok guzellesmissin

Yeni resimler kızlar
bu arada giremedim uzun zamandır nasıl gidiyor çalışmalar bakalım

Son düzenleme:
maşallah çok güzel bir yüzün var.kilo verdikten sonra bu güzel yüz düzgün fizikle birleşmiş daha bir güzel olmuş.tebrik ederim

tebrik ederim güzel bir bayanmışsın ama şu an gerçekten çok çok güzel olmuşsun :))) sakın kilo alma... tabii bu arada darısı benim başıma

ayy çok güzel olmuşsun azmin için de ayrıca tebrik ederim. bu arada boyun kaç canım vücut hatların çok düzgün

azmine,sabrına ve başarına hayran kaldım doğrusu
seni ayakta alkışlıyorum

canım benim döndüğüne sevindim lütfen bizimle kal.senden öğreneceğimiz çok şey var

tebrik ederim öncelikle umarım hep böle kalırsın.bende şuan roaccutane kullanıyorum ve 73 kiloyum boyumda 162.roaccutane kullanırken nsl kilo verdin hayret ettim doğrusu.çünkü benm kolumu kaldıracak halim olmuyo.böle giderse daha çok kilo alcam
cildinde süper olmuş pürüzsüz ama benmkiler niye geçmiyoki anlamadım.bu 3.kullanışım roaccutane yı((

Harika olmuşsun yaa tebrikler :128: darısı bizim başımıza :97:

canım benim döndüğüne sevindim lütfen bizimle kal.senden öğreneceğimiz çok şey var
hoşbulduk canım estafurullah
senin içinden resmen bir insan daha çıkmış cnm cok tebrik ederim

tatlım 3. kullanışım derken 3. aydamısın eğer öyleyse sabret biraz çünkü ben 8 ay kullandım ama mantıken 5.kutuya kadar geçmesi lazımdı
Çok çok çok güzelleşmişsin, maşallah

Harika olmuşsun yaa tebrikler :128: darısı bizim başımıza :97:

teşekür ederim

tatlım 3. kullanışım derken 3. aydamısın eğer öyleyse sabret biraz çünkü ben 8 ay kullandım ama mantıken 5.kutuya kadar geçmesi lazımdı

yok canm2defa 2sene aralıklarla 6ay kullandım.ikisindede hep takrarladı.buda 3.olacak 1ay bitmek üzere ama busefer 4ay falan kullanırım heralde yan etkilerine dayanamıyorum artık

tebrik edrim cnm bende 17 yasındayım suan zayıflamaya çalısıyorm

zayıflayınca güzelliğine güzellik gelmiş masallah

orda bi yanlış var tatlım ya ilk kutuda geçmeye başladı bende senin 5.kutu imkansız geçmemesi
tebrik edrim cnm bende 17 yasındayım suan zayıflamaya çalısıyorm

zayıflayınca güzelliğine güzellik gelmiş masallah

tatlım 17 yaşındasın ve 76 kilomusun ?

Son düzenleme:
orda bi yanlış var tatlım ya ilk kutuda geçmeye başladı bende senin 5.kutu imkansız geçmemesi

tatlım 17 yaşındasın ve 76 kilomusun ?

en 2 gün önce tartıldım 73.6 çıktım. pazartesi tartılcam ama zayıfladığımı hissediyorum çnkü eski kıyafetlerime girdim .
bakalm yediklerime dikkat ediyorum . 58 kilo olucam inş

en 2 gün önce tartıldım 73.6 çıktım. pazartesi tartılcam ama zayıfladığımı hissediyorum çnkü eski kıyafetlerime girdim .
bakalm yediklerime dikkat ediyorum . 58 kilo olucam inş

allah kolaylık versin canım geçen sene bende seninle aynı kilolardaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…