Sevgi'nin Başarı Öyküsü 31 Kilo Verdi

gerçekten bende tebrik ederim seni bende bu azminden dolayı ve sadece diyetle bişeyleri başarman ben spor yapamayan biriyim diyetlerin devamını getiremiyorum ama ilaç takviyesi yapıyorum bir dönem elma krom kullandım ciddi mide rahatsızlıkları yaşadım sonrasında bıraktım şimdi reklamlarda nutrafin diye bi ilaç gördüm temizmarket diye bi siteden aldım onu kullanıyorum kilo vermeye başladım umarım bende senin gibi zayıflar bu siteye böyle güzel resimlerimi koyabilirm :KK61:

Şuan benım ıdealım senın 60 kıloluk resmın tam anlamıyla 8 kilo uwwww süğğğpersin :)

$100_0399[1].jpg
24 kilo vermişsin ve hiç çatlağın yokmu çok şaşırdım ben 15 kilo verdim bi sürü çatlak oldu vücudumda ne yaptın olmaması için yapsanda mutlaka olur 24 kilo vermişsin dile kolay

tatlım kıloluykende guzelmısındı ama bole superrrr otesı bısey olmussun tebrık edıyorumhep bole kalman dılegıyle sevgıler:nazar::nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 238705
24 kilo vermişsin ve hiç çatlağın yokmu çok şaşırdım ben 15 kilo verdim bi sürü çatlak oldu vücudumda ne yaptın olmaması için yapsanda mutlaka olur 24 kilo vermişsin dile kolay

diyorum ya o bahsettiğim kahve ve limonlu kür dışında bişey yapmadım ama benim yaptığım sporlar ağırdı ve baya sıkı tuttum vucudumu dar şeyler giydim sürekli ki salmasın diye :KK17:

diyorum ya o bahsettiğim kahve ve limonlu kür dışında bişey yapmadım ama benim yaptığım sporlar ağırdı ve baya sıkı tuttum vucudumu dar şeyler giydim sürekli ki salmasın diye :KK17:

bravo ozaman:KK9: 24 kilo vermişssin ama hiç çatlak yok mucize gibi vallahi bende egzersiz yaptım arada bide bebeğim vardı sürekli ayaktaydım ama yine oldu kahve limonu çatlaklar için yapıyolar bende 1,2kez yaptım ama işe yarıycanı düşünmüyorum bu lanet çatlaklara bide jakuzim mahfoluyodu:KK50:

Azminize hayran kaldım =) ben de bu kilolardan kurtulup 53leri görebilsem sizin gibi =)
baş sayfalarda maurersi kullandım demişsiniz. ben bacaklarımdan çok şikayetçiyim. üst bedenim gayet normal fakat bacaklarım sanki benim değilmişçesine kalın =( 1 aylık kullanımda sporla ve diyetle de destekleyerek bacaklarımda gözle görülür bir incelme sağlayabilir miyim ? ayrıca bu ilacın yan etkilerini yaşadınız mı ? yardımcı olursanız çok sevinirim =)

Mesajlarının birinde güne neyle başlarsan onla bitir demişsin ya ben bunu anlamadım.
Mesela sebzeyse bütün gün sebze, meyveyse bütün gün meyve, etse et.... gibi mi?
:44:

Tebrik ederim sevgi, iradene hayran kaldım. 10 yaş gençleşmişsin, çok güzelleşmişsin. Teşekkürler bizlerle paylaştığın için :)

tebrik ederim cnm kiloalrı verdikten sonra yüzünün güzelliği daha bi ortaya cıkmış :KK34:

kizlar simdi su konuda kafam karisik. bugun basladim patatesle. yarin sebze yicem ya neyle basladiysak onla bitiyormus. nasil yani? sabah domates salatalik yediysem butun gun sadece domates salatalik mi yiyorum?

tam benim fazlam olduğu kadar bir kilo vermissin tebrikler bayıldım eski ve yeni haline bakınca sanki gençleşmişsin gibi duruyor darısı benim başıma

Avatardaki bikinili bayan sizsiniz sanırım
Çatlaklarınızdan kurtulmuşsunuz anlaşılan
Kahve-limon yapıyorum demiştiniz
Kaç ayda sonuç aldınız kahve-limondan

canım kiloluykende bu halinlede hep güzelmişsin,azminden dolayı tebrik ediyorum seni.bu arada zayıflamış resimlerindeki saç boyasının marka ve numarasını alabilirmiyim rica etsem.

kizlar simdi su konuda kafam karisik. bugun basladim patatesle. yarin sebze yicem ya neyle basladiysak onla bitiyormus. nasil yani? sabah domates salatalik yediysem butun gun sadece domates salatalik mi yiyorum?
aynen öyle tatlım
Avatardaki bikinili bayan sizsiniz sanırım
Çatlaklarınızdan kurtulmuşsunuz anlaşılan
Kahve-limon yapıyorum demiştiniz
Kaç ayda sonuç aldınız kahve-limondan
valla onu hesaplamadım canım hiç yani spor yaptığım tüm zamanlar uyguladım onu
canım kiloluykende bu halinlede hep güzelmişsin,azminden dolayı tebrik ediyorum seni.bu arada zayıflamış resimlerindeki saç boyasının marka ve numarasını alabilirmiyim rica etsem.
tabi canım neva color 6.7 çikolata kahve

canımmmm süpersinnnnnnnn :KK64:

bende 5 kilo vermek istiyorum bu diyetemi başlasam napsam :KK55:

merhaba sevgi
konun şuan güncel değil ama inşallah okursun yardımına ihtiyacım var.bende 5 günde 5 kiloya başladım
bugün 3.günüm.ama hiç veremedim daha.ben sabahları sebze veya meyveyle başlamadım peynir domates salatalık 3/4 zeytin 3/4 tane diyet bisküvi ve bir bardak tek şekerli çayla yaptım.sorun olurmu bu kilo vermemde.1.60 boyum şuan 74 kiloyum
bu diyetin öncesinde 10 gün elma diyeti yaptım 3,5/4 kilo verdim sanırım verdiğim su ödemdi. fikirlerine ihtiyacım var.kiloyu başladığım ilk günler verdim sonra durdu 74 de kaldı.

X