Sevgi'nin Başarı Öyküsü 31 Kilo Verdi

valla gerçekten insan kilo verince ayrı bir insan oluyor...

sevgicim 5 günde vücuttan 5 kilo yağ gidemez...bu diyet nasıl birşey..merakettim
LÜTFEN BENİ BİLGİLENDİRİRMİSİN?

valla gerçekten insan kilo verince ayrı bir insan oluyor...

tebrik ederim inşallah bende senin gibi azimli olurum
Amin canlarım darısı sizlere gönülden destekliyorum
sevgicim 5 günde vücuttan 5 kilo yağ gidemez...bu diyet nasıl birşey..merakettim
LÜTFEN BENİ BİLGİLENDİRİRMİSİN?
pardon ama fotoğraflar dikkatini çekmedimi hiç sence sadece su atmış olabilirmiyim yani bbi vucuttan 33 kilo su atılırmı bi mantıken düşün ondan sonra cevap veriyim sana
o bu diyeti yapıpta zayıflayamayanlar noktası virgülüne uygulamayıp bide kıçını yerden kaldırıp spor yapamayanlar başkada bişi demiycem teşekür ederim

canımmmm süpersinnnnnnnn

bende 5 kilo vermek istiyorum bu diyetemi başlasam napsam
tatlım 5 kilo fazla için bu diyete bulaşma verdiğini alırsın çünkü bu benimyaptığım diyet içinden bi sığır çıkarmak isteyenler için tasarlanmış
Tebrikler darısı bana ...

çok çok çok güzel bravo cidden
teşekürler arkadşlar

canım sana özel msjla bişeyler yazdım umarım yardımcı olabilmişimdir

canımmmm çokçok güzel olmuşun maşallah diyelim kilo insanı ne kadar büyük ve hantal gösteriyoooo tıpkı benim şimdiki halim gibisana bakınca kendimi fıçı gibi hissediyorum:)))))

tek kelimeyle harikasın! çok tebrik ederim seni.
tabir-i caizse "fıstık" gibi olmuşsun...

ben de tiroid hastasıyım. yaşım 23 ve 84 kiloyum.
nerdeyse her gün sinirden ağlıyorum.
çünkü tiroid hastalarının kilo vermesi çok yavaş oluyo.

sevgicim senin yazını bir süre önce okumuştum
hikayen ve fotoların beni çok etkilemişti
bende ilk diyet deneyimine bu diyetle başlamıştım
sadece bir hafta uyguladım ve 3 kilo verdim
sonrasında yediklerime dikkat ederek toplamda 11 kilo verdim
halen kilomu koruyorum ama henüz verdiğim kilodan memnun değilim
daha bi 10 kilo kadar vermem lazım

sana birkaç sorum olacak
sanırım nete pek girmiyorsun ama umarım cevaplarsın
ilk olarak diyet süresince sadece bu diyetimi uyguladın
çok uzun süre diyet yapmışsın sadece bu diyetle devam etmek çok sıkıcı olmuştur

ayrıca çalışırken bu diyeti sürdürmekte çok zor olmalı bunun üstesinden nasıl geldin
hergün işyerine yemek taşımış olmalısın

belki önceki yazılarında anlatmışsındır bu soruların cevabını
ama bütün sayfaları okuyamadım
cevaplarsan sevinirim

Son düzenleme:
ne kadar güzel... tebrikler.. ben neden 8 kilo fazlamı veremiyorum . iştahımı biri kessiin nooolur!!!

canımmmm çokçok güzel olmuşun maşallah diyelim kilo insanı ne kadar büyük ve hantal gösteriyoooo tıpkı benim şimdiki halim gibisana bakınca kendimi fıçı gibi hissediyorum:)))))

teşekürler arkdşlar allah sizinde yardımcınız olsun
yok canım 4 sene kadar doktor kontrolünde verdim yani 88den 77ye kadar doktor kontrolünde klasik diyetle oldu diğer gerisi bu diyet nisan ayından bu zamana kadar yani sıkılmadım alışıyor insan bi süre sonra

ne kadar güzel... tebrikler.. ben neden 8 kilo fazlamı veremiyorum . iştahımı biri kessiin nooolur!!!

ben kesiyimiiiiii

sevgiciğim ben sen görmeyeli sen daha da vermişsin.fıstık olmussun fıstık.maşallahhhh

Nereye kayboldunuz yaw

Son düzenleme:
öncelikle azmin ve güçlü iradenden dolayı seni tebrik ediyorum canım. Gerçekten bir başarı öyküsü. yalnız benim anlamadığım birşey var. bu zayıflama serüveninde sürekli 5 günde 5 kilo diyetini mi uyguladın? yoksa başka listeler de kullandın mı? ben de bu diyete başlamayı düşünüyorum. sürekli yapılınca bir sorun oluyor mu?

ben 1 sene aralıksız uyguladım ve ayrıca geçtiğimiz mayıs ayıda 28 gün kadar uyguladım 2 gün serbest gün yaptım bi problem olmadı canım ben sorun yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…