valla gerçekten insan kilo verince ayrı bir insan oluyor...
Amin canlarım darısı sizlere gönülden destekliyorumtebrik ederim inşallah bende senin gibi azimli olurum
pardon ama fotoğraflar dikkatini çekmedimi hiç sence sadece su atmış olabilirmiyim yani bbi vucuttan 33 kilo su atılırmı bi mantıken düşün ondan sonra cevap veriyim sanasevgicim 5 günde vücuttan 5 kilo yağ gidemez...bu diyet nasıl birşey..merakettim
LÜTFEN BENİ BİLGİLENDİRİRMİSİN?
tatlım 5 kilo fazla için bu diyete bulaşma verdiğini alırsın çünkü bu benimyaptığım diyet içinden bi sığır çıkarmak isteyenler için tasarlanmışcanımmmm süpersinnnnnnnn
bende 5 kilo vermek istiyorum bu diyetemi başlasam napsam
Tebrikler darısı bana ...
çok çok çok güzel bravo cidden
merhaba sevgi
konun şuan güncel değil ama inşallah okursun yardımına ihtiyacım var.bende 5 günde 5 kiloya başladım
bugün 3.günüm.ama hiç veremedim daha.ben sabahları sebze veya meyveyle başlamadım peynir domates salatalık 3/4 zeytin 3/4 tane diyet bisküvi ve bir bardak tek şekerli çayla yaptım.sorun olurmu bu kilo vermemde.1.60 boyum şuan 74 kiloyum
bu diyetin öncesinde 10 gün elma diyeti yaptım 3,5/4 kilo verdim sanırım verdiğim su ödemdi. fikirlerine ihtiyacım var.kiloyu başladığım ilk günler verdim sonra durdu 74 de kaldı.
canımmmm çokçok güzel olmuşun maşallah diyelim kilo insanı ne kadar büyük ve hantal gösteriyoooo tıpkı benim şimdiki halim gibisana bakınca kendimi fıçı gibi hissediyorum:)))))
teşekürler arkdşlar allah sizinde yardımcınız olsuntek kelimeyle harikasın! çok tebrik ederim seni.
tabir-i caizse "fıstık" gibi olmuşsun...
ben de tiroid hastasıyım. yaşım 23 ve 84 kiloyum.
nerdeyse her gün sinirden ağlıyorum.
çünkü tiroid hastalarının kilo vermesi çok yavaş oluyo.
yok canım 4 sene kadar doktor kontrolünde verdim yani 88den 77ye kadar doktor kontrolünde klasik diyetle oldu diğer gerisi bu diyet nisan ayından bu zamana kadar yani sıkılmadım alışıyor insan bi süre sonrasevgicim senin yazını bir süre önce okumuştum
hikayen ve fotoların beni çok etkilemişti
bende ilk diyet deneyimine bu diyetle başlamıştım
sadece bir hafta uyguladım ve 3 kilo verdim
sonrasında yediklerime dikkat ederek toplamda 11 kilo verdim
halen kilomu koruyorum ama henüz verdiğim kilodan memnun değilim
daha bi 10 kilo kadar vermem lazım
sana birkaç sorum olacak
sanırım nete pek girmiyorsun ama umarım cevaplarsın
ilk olarak diyet süresince sadece bu diyetimi uyguladın
çok uzun süre diyet yapmışsın sadece bu diyetle devam etmek çok sıkıcı olmuştur
ayrıca çalışırken bu diyeti sürdürmekte çok zor olmalı bunun üstesinden nasıl geldin
hergün işyerine yemek taşımış olmalısın
belki önceki yazılarında anlatmışsındır bu soruların cevabını
ama bütün sayfaları okuyamadım
cevaplarsan sevinirim
ne kadar güzel... tebrikler.. ben neden 8 kilo fazlamı veremiyorum . iştahımı biri kessiin nooolur!!!
sevgiciğim ben sen görmeyeli sen daha da vermişsin.fıstık olmussun fıstık.maşallahhhh
en son kaç kilodayken görüşmüştük canım
ahanda size taze taze resim en yenisüüü
Eki Görüntüle 284610
en son 57 ken görmüşüm canım3 kiloda farkettiriyor insana
süper süper süperallah bizlerede nasip etsin bu rakamları görmeyi
ben 1 sene aralıksız uyguladım ve ayrıca geçtiğimiz mayıs ayıda 28 gün kadar uyguladım 2 gün serbest gün yaptım bi problem olmadı canım ben sorun yaşamadımöncelikle azmin ve güçlü iradenden dolayı seni tebrik ediyorum canım. Gerçekten bir başarı öyküsü. yalnız benim anlamadığım birşey var. bu zayıflama serüveninde sürekli 5 günde 5 kilo diyetini mi uyguladın? yoksa başka listeler de kullandın mı? ben de bu diyete başlamayı düşünüyorum. sürekli yapılınca bir sorun oluyor mu?