harika yaaaaaaaaaaaaazimli insanlara hayranim ah bende azimli olsam kafama koydugumu yapabilsem ah ah bi yaz tatiline cikayim o zmn bende bu diyete baslicam ama suan sinavlarim oldugundan yemek yemeden kafama bisey girmiyor kilo almaya mahkumum bi ay kdr ...eh bu kdr zmn kilolarla yasadim olmedim ya biraz daha son gunlerimizi hep beraber yasayalim sonra kurtulcam iste ...Sevgi harika olmussun ya....benim sivilcelerim yok ama acaba sivilce lekeleri icin iyi gelir mi roaccutane yada cildimi yenilemek icin?purussuz bi cilt istiyorum ama sanki hic bisey fayda etmiyor purussuz ve canli benimki sanki olu...senin cildin ck guzel yaa sisko olayim ama cildim purussuz olsun :)
nisan ayının başından bugün haziranın 8i hiç ara vermedim ben çok şükür bi problem yaşamadımşuan bile diyetteyim et günümde
Seni anlayabiliyorum insan çok mutsuz hissediyor kendini öyle oluncaaŞu resimlerini gördükten sonra gerçekten azmine hayran kaldım.
Tabi öte yandan kendime bir okadar da çok kızıyorum niye bu kadar geç kaldığım için
99 senesinde evlendiğimde tam 52 kiloydum ve eşim çok zayıf olduğum için bana kızıyordu yesene diye :)
Tabi hem pko rahatsızlığım hemde üzerine bide kaynanatör faktörü eklenince şiştikce şiştim.
Eski resimlerime baktıkca gözlerimden istem dışıda olsa yaş akıyor her defasında o yüzden artık onlarada uzun zamandır bakmıyordum ama dün artik yeter dedim üzerinede senin resimlerin eklenince kesin bişeyleri değiştirebileceğime karar verdim
Bana nasıl bir beslenme yolunu uyguladığını fırsatın olurda yazarsan çok sevinirim.
Gerçekten çok tebrik ederim .... Darısı başıma
nisanda 67 kiloydum canım şuan 55 yani toplam 12 maurers evet felaket terleme yapıyor birde spor girince işin içine terimi silmekten zamanın nasıl geçtiğini anlamam ben spor yaparken ama zayıflamada terleyip o toksinleri atmakta çok önemliCanım sen nisandan beri yani bu diyetle toplam kaç kg vermiş oldun.Maurers ben de kullanmıştım ama ben de aşırı terleme,mide bulantısı gibi sıkıntılar yaptı bir kutudan sonra daha da kullanmadım.Ayrıca resimlerine baktığımda inan içim hevesle doldu sanırım ben de başlıyacağım bu diyete.Ki ben artık kilo verme konusunda innaılmaz umutsuz insanlardan biriydim,bir kaç topikte bunu paylaştım da hatta.Eylulse arkadaşımız çok moral verdi hatta onuda yatsıyamam.Sana sormak istediğim bir konu da bu diyeti yaparken yanında bitki çayı gibi içecekleri kullanabiliyor muyuz?Cevabın için şimdiden sonsuz teşekkürler.Mutluluğunu Allahım daim etsin canım benim,maşallah
allah gönlüne göre versin canımgerçekten çok değişmişsin tebrik ederim. bende zayıflamaya karar verdim sayende .
150 boy 75 kilo... :84:
inaşllah canım istediğin kiloya inersinmaşallah azminize hayran kaldım çok büyük bi değişme zaten hoş bi bayanmışsınız kilo verince çok tatlı olmuşsunuz,bu sefer kararlıyım bende 55 olucam bırakmıcam
teşekürler boyum 1.65hayatım seni gönülden tebrik ediyorum boyun kaç bu arada merak ettim
Vallahi helal olsun.. Bende 2 gun diyet yapip tartiya cikip olmadi diye onume ne gelirse yiyorum... 10 kg fazlam var 5 gun diyetine basliyim bugun bari... ben sonuc gormezsem hemen bozuyorum diyeti..
Ya bişey sorcam bu diyet sırasında herhangibir zayıflama ilacı kullandınmı maurersten bahsetmişsin biraz konuyu açarmısın canm şimdiden teşekürler