tatlım imkanın varsa hemen git bi koşu bandı al derim çünkü acayip teşvik oluyo olmayınca dışarı çıkıp yürümek zor geliyo gözünde büyüyor insanın ama evde olunca çık üstüne tepin salata patates gününde olmaz sebze güünde ye tuzuda hiç yememek olmuyo ama az olmak şartıyla kullandım benSevgicim koşu bandı mı kullandın açıkçası bende meraak ediyorum.
Birde patates gününde salata yapıp yesek olur mu ?
Birde tuz beni merağa sürükledi tuz ne miktarda olcak yarın başlıcam bende şu 5 günde 5 kilo mu neydi o diyetin adı
Mekik beni zorluyor ama olduki koşu bandı ile yapmışssan direk spor malzemeleri satan bir mağazaya koşturcamnasıl olsa dışarda spor şansım yok.
Şimdiden verceğin cevap adına teşekkürler canımcım
ben kür falan uygulamadım hiç o listede ne yazıyorsa o tatlım ne eksik ne fazlacanım çok güzelmişsin maşallah diyet listesini buldum sonunda 1 günde bira mayası kürü uygula yazmış o nasıl bi kür sen denedinmi bende başlıcam bu diyet listesine
80 li kilolardaki resimlerini gördüm önce dedim ne hoş bir yüzü var bu bayanın,şimdi çok çok daha hoş olmussun.kaç yaşındasın bilmiyorum ama resmen 3 4 yaş geriye atmışssın ben bi 5 kiloyu veremedim bir türlü tebrik ediyorum hayatım
22 yaşındayım tatlım zatenIlk once coook cook tebrik ederim . buyuk basariyaaa kilo insanin yasini nasiii buyuk gosteriomus bi kez daha gordum bunu.eskiden de guzelmissin ama yasin fazla duruomus cnm. simdi cooook guzel olmussun ve de yasin da 19-20 gibi gozukuooo bir daha tebriiiikler :)
[COLOR="#000080"]Canım kocaman kocaman tebrikler
Azmin çok büyük bir alkışı hak ediyor
Maşallah nazar değmesin çok güzelsin
Bende 80 kiloyum boyum 1.78 olmasına rağmen fazlam var,2 gün önce platesle birlikte diyete başladım,azmini görünce daha da bir heveslendim
ayyy utandırıyosunuz ama benii
tebrik ediyorum sizi canı gönülden.süper ama süper olmuşsun.hayatından kilo problemin tamamiyle gitsin bir dahada gelmesin inş.ben ve benim gibilerin sizin azminizden alacağımız çok dersler var.
boyum 1.65 canım kısada değilim uzunda değilimmerhaba cnm
tebrik ederim degişim çok büyük gerçekten
boyun kaç acabaa?
55 kilo ile harikasın
çok güzel olmuşsun tebrikler şimdi çok güzel ve tam yaşında gösteriyorsun şekerimmm Ne diyelim darısı başımıza....
maşallah okurken ben yoruldum resmen ama sen yılmadan yapmışsın hem de nasıl zor bir diyettir o.. ben sadece bir kere uygulayabildim ...
canım seni gerçekten tebrik ediyor ve alkışlıyorum ama söylemeden geçemicem , bu diyet şok bir diyet.. bence en fazla ayda 1 kere yapılmalıdır diye düşünüyorum.. sen sanırım metabolizmam yavaş, ben normal bir diyetle kilo veremem ya da çok yavaş veririm diye düşünüp bunu uygulamışsın...
canım benim çok da güzelmişsin... sevgiler..
yok tatlım hepsini bu diyetle değil 88den 77ye kadar doktor kontorlunde diyet yaptım 1800 kalorilik gerisi bu diyet tabisevgi 5 günde 5 kilo diyetiyle verdin hepsini dimi ne kadar sürede vermiştin boyumuz aynı bende 50lere gelmek istiyorum
birincisi gelinliğim artık izerime olmuyor tatlım ikinciside ben o günkü halimide seviyordum o öyle bi anı kalsın diye bende çaktirmedim fotğrafTebrik ediyorum.
Bir yakınım evliliklerinin 5. yılında oğlu ve eşi ile stüdyoya gidip fotoğraf çektirmişti. Kendisi gelinliğini, eşi ve küçük oğlu da takım elbisesi giymiş. Niye bilmiyorum ilk tonton fotoğrafını görünce bu geldi aklıma :) Öyle güzel ki değişimin bence sen de yeniden gelinliğini giyip stüdyo fotoğrafı çektirmeye gidebilirsin..
teşekürlermaaaşallahhhhh süper yaaaaa 10 yaş gençleşmişsinçokta güzel bir bayansın :87:
tatlım bence hesaplamaya göre kilon ideal ama için rahat değilse birde fiziğinin durumunu bilmiyorum hoşuna gitmiyorsa bu halin öneririm bişey ama bu diyeti değil çünkü bu diyet çok fazla kilosu olanlarda sağlıklı sen zaten zayıfsın bu biraz seni yorar yediklerinede dikkat etmekte yetmez ama spor şart dilersen ben sana doktorun bana önerdiği listemi yazayım bende aşağı yukarı senin kilondayken diyetisyene gttim bana liste verdi ama ben yapmadım o diyeti istersen özelden yazabilirimöncelikle çoook tebrik edrim seni..çok zor olan bir şeyi başarmışsın..sen bu konuda profesyonelleşmişsindir artık diye bende sana bir soru sorucam.cevaplarsan sevinirim canım.benim boyum 1.67 kilom 61,herkes çok iyisin diyor ama ben hep çok zayıf biri olduğum için(taaa ki hamile kalıp 24 kilo alıncaya dek)bu kilo bana fazla geliyor.bu arada 3 yıl oldu doğum yapalı.yani kısacası vermek istediğim 3-4 kilom var.2 aydır yediklerime dikkat ediyorum.kızartma,pilav,makarna,beyaz ekmek yemiyorum.bol su içiyorum.giden kilo sadece 3,5....benim için bir önerin varmı.bu senin uyguladığın diyeti uygulasam kilomu versem sonra benim için nasıl bir koruma süreci olur.teşekkürler şimdiden cevabın için...
Gerçekten harika bir iş çıkarmışsınKilolu halin ve zayıf halini karşılaştırdığımda inkar edilemeyecek bir gençleşme gördüm ben :)
Çok güzel gözüküyosun ablacım tebrik ediyorum!
görmedim tatlım kusura bakma gözümden kaçmışşşsormuştum ama sorum es geçilmiş ..
yüzsüzlük yapıp tekrar sorayım .. Kollarınızı nasıl ıncelttınız ?
canım tebrik ederim.çok güzel vermişsin kiloları.büyük başarı ama 5 günde 5 kilo biraz sağlıklı değil gibi.bence dikkatli olmasın.birde kaç yaşında olduğunu merak ettim.yaş ilerlemeden kilolar çok kolay veriliyor.insanın hem sabrı oluyor.birde bu işin hamileliği var.inan insanını elinde olmuyor kilo alması.vede sonradan o kiloların gitmesi.o yüzden zaten sorunlu olan metabolizmanı yormamamalısın.30 kilo vermiş birisi olarak söylüyorum.hala 5 klio vermem gerekiyor. ama dedim ya artık sabır kalmadı.