- 21 Ocak 2016
- 22
- 0
- 16
- Konu Sahibi Duygusalhatun
-
Merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var sevgilimle 3.yıldönümümüz yaklaştı ve ben hala ne yapcağımı bulamadım hemşireyim bununla ilgili bişeyler yapabilirim diye aklıma geldi ama bulamadım. Tabi bir de bebek patiği almayı düşünüyorum biri bende diğeri onda dursun evlendiğimizde birleşsinler diye bunu bi notla tamamlıcam ama başka ne yapabilirim lütfen yardımcı olun
Yapmayın işte,kaşımayın beni.muzurum geliyor.Sonra ban yiyom yaaa"hemşireyim bununla ilgili bişeyler yapabilirim diye aklıma geldi ama bulamadım."
Enjeksiyon gibi mi? Tansiyon ölçmek?
Çok daha tatlı şeyler, ama henüz toparlayamadım düşüncelerimi"hemşireyim bununla ilgili bişeyler yapabilirim diye aklıma geldi ama bulamadım."
Ya çok tatlı ilaç kapsülleri falan var belki bununla bi ilgi kurabilirim diye düşündümHemşirelik le ne alaka
Yakında olcak inşallah3.yil olmuş artık onu bunu bırak evlenmeye bak
Allah iyiliğini versin"hemşireyim bununla ilgili bişeyler yapabilirim diye aklıma geldi ama bulamadım."
NedenPatik olayı cık olmaz
Evlenme meraklısı veya çocuk meraklısı gibi gözükürsün...
Ama zaten evlenmek için bekliyoruz ikimiz de istiyoruz ben tatlı olur diye düşünmüştümEvlenme meraklısı veya çocuk meraklısı gibi gözükürsün...
Senin için evet tatlı ama adam için tatlı olcagını sanmıyorum..Ama zaten evlenmek için bekliyoruz ikimiz de istiyoruz ben tatlı olur diye düşünmüştüm
Haklısın ama alıştık biz 3 yıldır bu durumaDarlanıyorum böyle sevgilisine hediye hazırlayan insanları gördükçe. Galiba bu yüzden yalnızım
Benim ruhum öküz eccük. Adam benden maket araba istemişti koleksiyonu için, gerçekten parçaları birleştireceğimiz ahşap maket araba alıp gel beraber yapalım sevgili aktivitesi buldum dedimOnda bile kolaya kaçtım
Kasmayın yav ne gerek var erkekler kadınlar kadar takmaz bunları.
Yapmayın işte,kaşımayın beni.muzurum geliyor.Sonra ban yiyom yaaa
Peki bir erkeğe ne sürprizi yapılabilirNedense bebek patiği olayı beni irrite etti.
Henüz evlenmeden ya da ortada bir şey yokken son derece romantik gibi ama değil.
En azından bir erkeğe çok saçma geleceğine eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?