• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliyle yıldönümü

Patiği sakın verme. Kaban mont gibi bir şey alsan . En azından kullanır. Sürpriz yapacağım diye kenarda kalacak şeyleri almayın bence.

sevdigin seylerle ilgili bir kutu hazirla ufak ufak hediyeler olsun. Kendi el emegi seylerde koyabilirsin ama patik olmaz bence :)

Polo'nun sitesinde kişisel tişört tasarlama var. Renk seçip koluna isim yazdırabilirsin.
image.webp

Kiiizz patik olmaz hamile kadiginda yaparsin onu.. ne yap biliyomusun elektronik cerceveler var icerisine fotograf atiyosun fise takinca fotolar slayt geciyo arkadan muzik calabiliyosun. at ikinizin fotograflarini izleyip dursun.. esimle sevgiliyken almistim ben cok begenmisti is yerinde aksama kadar izledim demisti yanina da bi kazak al oooh mis

Kiiizz patik olmaz hamile kadiginda yaparsin onu.. ne yap biliyomusun elektronik cerceveler var icerisine fotograf atiyosun fise takinca fotolar slayt geciyo arkadan muzik calabiliyosun. at ikinizin fotograflarini izleyip dursun.. esimle sevgiliyken almistim ben cok begenmisti is yerinde aksama kadar izledim demisti yanina da bi kazak al oooh mis
İlk defa duydum bi bakıyım :)

Back