- 26 Ocak 2011
- 706
- 745
- 103
- 38
- Konu Sahibi Duygusalhatun
Patiği sakın verme. Kaban mont gibi bir şey alsan . En azından kullanır. Sürpriz yapacağım diye kenarda kalacak şeyleri almayın bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kullanabileceği bişey alcam zaten bunun yanında ne olabilir diye düşünüyorum
Haklısın bunu düşüncemPatiği sakın verme. Kaban mont gibi bir şey alsan . En azından kullanır. Sürpriz yapacağım diye kenarda kalacak şeyleri almayın bence.
Gömlek alıp isminin baş harflerini falan işletsen? Veya bunu cüzdan kemer setlerine işliyorlar. Klasik bi hediye ama en azından ona özgün olur. Veya tesbih alıp onun ucuna baş harflerini ekletebilirsin.Saati geçen sene aldım hala kullanıyor bu yüzden bilmiyorum nasıl olur
Onu o zamana bırakırım o zamanPatikte olmaz bence onu genelde hamilelik haberini vermek için kullanıyorlar
Cüzdan yaptırdım ama gömleği nerde yaptırabilirimGömlek alıp isminin baş harflerini falan işletsen? Veya bunu cüzdan kemer setlerine işliyorlar. Klasik bi hediye ama en azından ona özgün olur. Veya tesbih alıp onun ucuna baş harflerini ekletebilirsin.
"hemşireyim bununla ilgili bişeyler yapabilirim diye aklıma geldi ama bulamadım."
Enjeksiyon gibi mi? Tansiyon ölçmek?![]()
İnternette gömleğe isim yazma diye aratınca çıkıyor. İstersen gömleği kendin alıp terzilere de sorabilirsin işleme yapan kesin vardır. özelden de fiyat acısından makul buldugum siteyi atarım istersenCüzdan yaptırdım ama gömleği nerde yaptırabilirim
Çok iyi olur teşekkür ederim :)İnternette gömleğe isim yazma diye aratınca çıkıyor. İstersen gömleği kendin alıp terzilere de sorabilirsin işleme yapan kesin vardır. özelden de fiyat acısından makul buldugum siteyi atarım istersen
Hep kutu hazırladım şimdiye kadar :/sevdigin seylerle ilgili bir kutu hazirla ufak ufak hediyeler olsun. Kendi el emegi seylerde koyabilirsin ama patik olmaz bence :)
İlk defa duydum bi bakıyım :)Kiiizz patik olmaz hamile kadiginda yaparsin onu.. ne yap biliyomusun elektronik cerceveler var icerisine fotograf atiyosun fise takinca fotolar slayt geciyo arkadan muzik calabiliyosun. at ikinizin fotograflarini izleyip dursun.. esimle sevgiliyken almistim ben cok begenmisti is yerinde aksama kadar izledim demisti yanina da bi kazak al oooh mis