- 26 Kasım 2014
- 2.635
- 2.289
- 83
- Konu Sahibi Duygusalhatun
bebek patiği alacağına bi kullanacağı bişey al da kullansın hamile kaldığında alırsın patiği ayy çok güldüm ama yaaaa 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın peki ne yapabilirimSenin için evet tatlı ama adam için tatlı olcagını sanmıyorum..
Erkekler kadınlar gibi duygusal değiller..
bebek patiği alacağına bi kullanacağı bişey al da kullansın hamile kaldığında alırsın patiği ayy çok güldüm ama yaaaa![]()
Bu biraz ortamlarınıza bağlı tabi.Peki bir erkeğe ne sürprizi yapılabilir
Bunu yapabileceğim bir yer yok malesefPatik olmaz kamu spotu gibi mesajlardan erkekler hoşlanmıyor. Ne bileyim eğer imkanınız varsa güzel bir sofra kurun bu hepsinden daha çok hoşuna gider...
aynen aynen çok komik hiç duymamıştımmm sevgiliye bebek patiği alındığını :))))))))))))))))))))) Allah iyiliğini versin
Adam patiği görünce konu sahibini hamile sanıp bayılıyormuş![]()
Bilmiyom kı kişiden kişiye değişiyor. Mesela benım eşim motor delisi.. Ona bu doğum gunude motorsıklet montu aldım ve yemege çıkarttım :))Haklısın peki ne yapabilirim
Merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var sevgilimle 3.yıldönümümüz yaklaştı ve ben hala ne yapcağımı bulamadım. Bebek patiği almayı düşünüyorum biri bende diğeri onda dursun evlendiğimizde birleşsinler diye bunu bi notla tamamlıcam ama başka ne yapabilirim lütfen yardımcı olun
Şimdi dalga geçmeyi bırakıp yardımcı olsanız![]()
Sevgililer günüyle yıldönümümüz aynı gün zaten bişeyler bulmalıyımbebek patiği dediğin zaten gel beni iste evlenelim demenin ugandacası..
adamın henüz bununla ilgili maddi ve manevi bi hazırlığı yoksa irite edici olabilir.
ayrıca yıldönümü felan gereksiz masraf.. sevgililer günü yaklaşıyor ona yoğunlaş.. (hatta o da gereksiz masraf ama hadi kurtarırı var)
Kullanabileceği bişey alcam zaten bunun yanında ne olabilir diye düşünüyorumya niye böyle çiçek böcek siir not vs seyler ilk aklınıza geliyor bana o kadar gereksiz geliyor ki hiç hediye gibi değil
adamlar bunlara pek önem vermiyorlar
elle tutulur gözle görülür işine yarayacak kullanabileceği şeyler almayı düşünmüyorsunuz
Haklısın peki ne yapabilirim
Saati geçen sene aldım hala kullanıyor bu yüzden bilmiyorum nasıl olurPatik fikri sizi evlilik icin cok istekli gostermez mi ? Evlenmek istiyorsaniz biran once 3.yilinizda evlilk teklif edin ....
Ben sevgilime saat almisdim guzel ve anlamli bir notla birlikte vermisdm ..
BeğenmedimYa çok tatlı ilaç kapsülleri falan var belki bununla bi ilgi kurabilirim diye düşündüm
Saati geçen sene aldım hala kullanıyor bu yüzden bilmiyorum nasıl olur
Ugandacabebek patiği dediğin zaten gel beni iste evlenelim demenin ugandacası..
adamın henüz bununla ilgili maddi ve manevi bi hazırlığı yoksa irite edici olabilir.
ayrıca yıldönümü felan gereksiz masraf.. sevgililer günü yaklaşıyor ona yoğunlaş.. (hatta o da gereksiz masraf ama hadi kurtarırı var)