• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliyle yıldönümü

Duygusalhatun

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
22
0
16
Merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var sevgilimle 3.yıldönümümüz yaklaştı ve ben hala ne yapcağımı bulamadım. Bebek patiği almayı düşünüyorum biri bende diğeri onda dursun evlendiğimizde birleşsinler diye bunu bi notla tamamlıcam ama başka ne yapabilirim lütfen yardımcı olun :KK61:
Şimdi dalga geçmeyi bırakıp yardımcı olsanız :KK58:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var sevgilimle 3.yıldönümümüz yaklaştı ve ben hala ne yapcağımı bulamadım hemşireyim bununla ilgili bişeyler yapabilirim diye aklıma geldi ama bulamadım. Tabi bir de bebek patiği almayı düşünüyorum biri bende diğeri onda dursun evlendiğimizde birleşsinler diye bunu bi notla tamamlıcam ama başka ne yapabilirim lütfen yardımcı olun :KK61:

"hemşireyim bununla ilgili bişeyler yapabilirim diye aklıma geldi ama bulamadım."

Enjeksiyon gibi mi? Tansiyon ölçmek? o_O

Nedense bebek patiği olayı beni irrite etti.
Henüz evlenmeden ya da ortada bir şey yokken son derece romantik gibi ama değil.
En azından bir erkeğe çok saçma geleceğine eminim.

Darlanıyorum böyle sevgilisine hediye hazırlayan insanları gördükçe. Galiba bu yüzden yalnızım :KK70:

Benim ruhum öküz eccük. Adam benden maket araba istemişti koleksiyonu için, gerçekten parçaları birleştireceğimiz ahşap maket araba alıp gel beraber yapalım sevgili aktivitesi buldum dedim:KK3: Onda bile kolaya kaçtım :KK47:

Kasmayın yav ne gerek var erkekler kadınlar kadar takmaz bunları.

Darlanıyorum böyle sevgilisine hediye hazırlayan insanları gördükçe. Galiba bu yüzden yalnızım :KK70:

Benim ruhum öküz eccük. Adam benden maket araba istemişti koleksiyonu için, gerçekten parçaları birleştireceğimiz ahşap maket araba alıp gel beraber yapalım sevgili aktivitesi buldum dedim:KK3: Onda bile kolaya kaçtım :KK47:

Kasmayın yav ne gerek var erkekler kadınlar kadar takmaz bunları.
Haklısın ama alıştık biz 3 yıldır bu duruma

Back