Sevgiliyle yıldönümü

bebek patiği alacağına bi kullanacağı bişey al da kullansın hamile kaldığında alırsın patiği ayy çok güldüm ama yaaaa

Peki bir erkeğe ne sürprizi yapılabilir
Bu biraz ortamlarınıza bağlı tabi.
Mesela öğrenciyseniz ve bir ev ortamınız varsa bir yemek olabilir, küçük bir hediye olabilir.
Ama dünyadaki ilk ve en büyük sürprizi yapmak için kasma zira erkeklerin %99 u için bu tür şeyler komik ve gereksizdir.
Yaşın ilerledikçe sana da öyle gelecek.

Patik fikri sizi evlilik icin cok istekli gostermez mi ? Evlenmek istiyorsaniz biran once 3.yilinizda evlilk teklif edin ....
Ben sevgilime saat almisdim guzel ve anlamli bir notla birlikte vermisdm ..

bebek patiği dediğin zaten gel beni iste evlenelim demenin ugandacası..
adamın henüz bununla ilgili maddi ve manevi bi hazırlığı yoksa irite edici olabilir.
ayrıca yıldönümü felan gereksiz masraf.. sevgililer günü yaklaşıyor ona yoğunlaş.. (hatta o da gereksiz masraf ama hadi kurtarırı var)

ya niye böyle çiçek böcek siir not vs seyler ilk aklınıza geliyor bana o kadar gereksiz geliyor ki hiç hediye gibi değil
adamlar bunlara pek önem vermiyorlar
elle tutulur gözle görülür işine yarayacak kullanabileceği şeyler almayı düşünmüyorsunuz

Sevgililer günüyle yıldönümümüz aynı gün zaten bişeyler bulmalıyım

Kullanabileceği bişey alcam zaten bunun yanında ne olabilir diye düşünüyorum

Patikte olmaz bence onu genelde hamilelik haberini vermek için kullanıyorlar

Ugandaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…