Sevgiliyle konusmamak nedir?

Aycannim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2017
5
2
28
Merhaba hanimlar yaklasik 1 ay once konu acmistim sevgilimin instagramsa onu takio eden kizlari geri takip etmesi ve ben istemedigim halde yapmasiydi.onunla tekrar konustum bu konuyu en sonunda tatliya bağladık. Duzelttik hersey gayet iyiydi hatta bu bir ayda ufacik bile olsa tartismanin t sni yasamadik cok ilgiliydi her gun vakit geciriyorduk vs. Taa ki dün e kadar. Dun yine oturuyoruz bu instagram konusu açıldı alttan alta laf sokuyorum ama saka amacli iste guluyoruz vs sonra iste bu konudan sıkilmis olucak ki hani surekli istedigini yap askim diye konuşuyor ama benim konusmama imkan vermiyor hani yapardik ya kulaklarimizi kapatip bla bla bla duymuyorum seni tarzi onun gibi bisey. Dedim ki bak duzgun davran kapaticam konuyu dedim bi kac kez bu boyle kendi kendine eglenirken sinirlendim elimde telefonu vardi onune attim tamam dedim sonra iste düzeldi acikliyodu dinlemedim bagirdim tamam sus anladim dedim oda sustu boyle bi 10 15 dk susustuk. Sonra ben gidiyorum geliyomusun dedi bende yok gelmiyorum dedim hani normalde oyle yapinca gönlümü alır adam kalkti gitti. Bu gidince mesaj attım kalkip gittin ya ben ordayken tebrik ederim tarzi bisey cevap vermedi ama ben sinirlendim ya mantıklı dusunmeden aradim atarlandim iste naptim ben sana vs doye oda sen bisey yapmadin suan isim var diye kapatti. Aradan 3 saat gecti ben sakinlestim pisman oldum mesaj attim musait olduğunda ararmisin diye mesajdan soyle dedi dedim hani konuşalım duzeltelim istiyorum dedim cevap yok. Aradim mesgule atti. Bidaha aradim telefonunu kapatmis. Bende wp den yazdim iste kendimi acikladim boyle boyle yapmıştım hani suclu oldugum kisimlarda ozur dileyip gonlunu alicaktim ama telefonunu kapatarak uzatiyosun ve bende hic bir sey yapmayip yazmicam bundan sonra dedim. Gordu cevap vermedi bende yazmadim bu saat oldu hala tik yok. Yarinda planimiz vardi cok istedigimi bir yere gidicektik oda kaldi. Ne yapayim ben simdiii tek ben mi hatalıyım:KK70: uzun oldu kusura bakmayiiiinnn

Sevgiliye buluşma nasıl zehir edilir ders 1.
İstediğin olmuş, istediğini yapmış, ortada sorun yok, eski konuyu açıp bir de kavga çıkarmışsın sence kaç tane hatalı var?
Biliyorum hata mi ama telefon kapatilip birdaha yazmamak kadar buyuk bir sey oldugunu dusunmuyorum?

Fevri hareketleriniz sadece karsinizdakini uzmekle kalmamis, sizi de su an oldugu gibi rahatsiz ediyor... Alttan laf sokmak yerine iki medeni insan gibi konusup derdiniz neyse cozebilirdiniz.

Biliyorum hata mi ama telefon kapatilip birdaha yazmamak kadar buyuk bir sey oldugunu dusunmuyorum?
Tamam da adamın suçu ne durduk, yere olmayan sorundan çıkardığın krizle uğraşıyor? Telefonu fırlatıp, bağıracağın bir olay olmamış, gidelim demiş, git demişsin gitmiş. Mesaj atıp söylenmişsin, arayıp atarlanmışsın, bıktırmışsın ki telefonu kapatıp kafa dinlemek istemiş.

Çocukça da davranmissin ben olsam ben de acmazdim teli. Demek ki bikmis çocuk .
Umarım duzelirsiniz canım. Ufak tefek şeyleri büyütme bır daha o değil sen olgun ol şaşırsın. O değil sen teli açmayan ol.
Hatalisin biraz ama üzülme barisirsiniz

suan yapman gereken bıraz sakınlesmesını beklemen ustune gitme birkere dıcektin onu evet cok abarttım uzgunum senı sevıyorum sakınlesırsen aramanı beklerım dıcektin bitti adamı nıye sık bogaz edıyosun ozur dılerken bıle trıp atıyorsun herseyın olumsuz canım bıraz daha sakin olmalısın.

Öfkeyle kalkan zararla oturur hesabı olmuş. Adamın üstüne bu kadar gitmeyin, güvenmiyorsanız ayrılın. Bu bence duygusal istismar, kimsenin kimseyi bu kadar sorgulama, üstüne gitme hakkı yok. Kendinizi sorgulayın neden ben bu adama güven(e)miyorum diye, oluru yoksa da ayrılın. Böyle olmaz.

Ay bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama çocuk adına çok üzüldüm. Tamam gecmiste sosyal med. yuzunden anlasmazliginiz olmus olayi cozmussunuz sonra niye tekrar gundeme getiriyorsun? Valla gina geldi en fazla cocugun masadan kalkip gitmesine kadar okuyabildim dusun okurken ben darlandim burda. Sana ne yapsa mustahak bence. Cok darlama adami. Dua et bomba bomba! diye ortaligi velveleye verip kosarak kaçmamış yanindan :KK70:

X