sevgiliyle konuşacak konu bulamamak

yaseminc_1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2021
29
10
3
30
Merhaba herkese, kadınlar kulübüne uzun zaman önce üye olmuştum bir süredir de kullanmıyordum şifremi unuttum. birkaç gündür de kafama takılan bir şey var onun için hemen bir hesap açtım. Beni dinler tavsiye veriseniz çok sevinirim. Şimdi hanımlar benim sorunum sevgilimle aramızdaki iletişim. Biz iki senedir falan birlikteyiz. Aynı şehirde yaşıyorduk ama ben geçen sene pandemi sürecinin başında atandım, hemşireyim. Bir senedir uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Başlarda çok normaldi her şey görüntülü konuşmalar, telefonla konuşmalar sık sık msjlaşmalar falan gayet güzeldi. Ama son birkaç aydır biraz koptuğumuzu hissediyorum. Sevgilim beni günün sonunda arıyor hep. İkimizinde gün içinde işi var çünkü. Akşam iş çıkışı arkadaşlarıyla falan bir iki saat takılıyor sonra gün sonunda beni arıyor bi yarım saat konuşursak konuşuyoruz. Ama konuşmalarımız çok durgunlaştı. Günümüzü anlatıyoruz ikimizin günüde zaten hep klasik ama başka konuşacak bir şey bulamıyoruz. Sürekli öyle işte, aynı işte falan diyoruz. Hatta geçenlerde sevgilim konu bulamadım falan dedi. Bende kendi kendime kafamda kuruyorum. Arkadaşlarıyla saatlerce sıkılmadan takılıyor, konuşuyor bana gelince konuşamıyor diyorum. İlgisiz gibi geliyor, sanki beni sırf o gün konuşmak için arıyomuş gibi düşünüyorum bazen. Ama diyorum ya yan yana gelince hiç öyle şeyler hissetmiyorum çok güzle vakit geçiriyoruz ilgisinide alakasınıda hissediyorum yan yanyanayken.
İşte böyle böyle içime bi sıkıntı düştü. Ben bu çocukla evlenmeyi düşünüyorum şimdiden böyle konuşmakta bile zorlanıyoken ilerde sıkıtı çıkar mı? Aranızda uzak mesafe ilişkisi yaşayan olduysa tavsiyelerini dinlemeyi çok isterim. Böyle konuşurken konu bulamadığınız, sevgilinizin size ilgisinin azaldığını hissettiğiniz falan oluyor muydu? Ve eğer evlendiyseniz o kişiyle evlenince nasıl değişimler oldu acaba? Gerçekten kafamı çok kurcalayan bi mesele yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.

Şifrenizi unuttuysanız yönetimle iletişime geçebilir hesabınızı aktifleştirebilirdiniz. 2. üyeliklerde sıkıntı yaşarsınız
baştan beri böyle miydi yoksa ayrı şehirlere gidince mi oldu? uzaklaşınca demek ki sizden de uzaklaştı sevgiliniz. çünkü 6 yıldır evliyim hala eşimle muhabbetimiz ilk günkü gibidir

O konu bulamiyorsa siz bulun oyle olmuyor mu? Insan sevdigi insanla neden konu sikintisi ceker ki? Biz esimle bazen sacma sapan mevzularda sacmalar sonra oturup guleriz, ne bileyim yani her dakika derin konular konusmaya gerek yok.
Deniyorum konu açmayı ama üzerine kısacık konuşuyoruz sonra kapanıyor. Eskiden bizde öyleydik saatlerce konuşurduk ama şimdi onbeş yirmi dk zar zor konuşuyoruz resmen

E posta adresime erişemedim o yüzden açamadım o hesabımı. 2. üyeliğin ne gibi bir sıkıntısı olur ki mailime giremeyince açmıştım hemen ama.
Baştan beri böyle değildi hatta uzaklaştığımızda bile başlarda böyle değildi son bikaç aydır böyle.

Uzak olmanız birbirinizden uzaklaştırmış sizi. İlişkiniz pamuk ipliğine bağlımıydı ki bu kadar çabuk ilgisi geçti

Deniyorum konu açmayı ama üzerine kısacık konuşuyoruz sonra kapanıyor. Eskiden bizde öyleydik saatlerce konuşurduk ama şimdi onbeş yirmi dk zar zor konuşuyoruz resmen

Konu acmak falan cok yorucu olur ya boyle seyler kendiliginden gelisir. Belki uzaklik etkilemistir diyecegim ama bilemedim cok normal gelmedi bana.

Uzak olmanız birbirinizden uzaklaştırmış sizi. İlişkiniz pamuk ipliğine bağlımıydı ki bu kadar çabuk ilgisi geçti
bende son birkaç aydır böyle hissediyorum başlarda çok ilgiliydik birbirimize karşı saatlerce bıkmadan konuşurduk yanyana gelincede mesela vaktin nasıl geçtiğini anlamam yani. ama bilmiyorum ki işte acaba bende mi bir sorun var diye düşünüyorum ister istemez

Gozden uzak olan gönüldende uzak olur..
Uzak mesafe iliskisini olumsuz olarak deneyimlemis biri olarak yaziyorum bu yorumu.
Bir sene sonra aynı şehirde olacağız ama bir sene sonra nasıl bir ilişkimiz olur acaba gerçekten kestiremiyorum. Umarım dediğiniz gibi olmaz

Kadın hisseder ve hisleri de hep doğru çıkar. Demek ki bu kadar huzursuz ediyorsa sizi var bir şey

Önemli olan yan yanayken sıkılmadan güzel vakit geçirmek. Telefon konuşmanız rutine binmiş. Akşamları görüntülü konuşun. Filmlerden, kitaplardan konu açın
Yan yanayken vakit nasıl geçiyor anlamıyorum bile çok ilgili davranıyor çok mutlu oluyoruz ikimizde. Görüntülü konuşamıyoruz bayadır evi müsait değil ailesi kalabalık baya. Ama dediğiniz gibi film kitap muhabbeti falan açmayı deneyebilirim. Sağolun

Kadın hisseder ve hisleri de hep doğru çıkar. Demek ki bu kadar huzursuz ediyorsa sizi var bir şey
Benim tek düşündüğüm acaba benden artık sıkıldı mı acaba artık muhabbetimden bıktı mı gibi şeyler. Hani aldatmadır hayatında başkası vardır gibi şeyler asla düşünmem.

yani bu durum belki normal değildir ama iş yerinde müsait olmadığı için bende aynı şekilde yoğun olduğum için gün içinde konuşmak pek mümkün olmuyor

Hic mi yemek molalariniz yok? Bu vakitlerde de pek hala konusulur insan istedikten sonra cok firsat bulur. Dedigim gibi herkesin iliskisi farkli. Karsi tarafta bir anormallik gormuyorsaniz biz ne desem bos. Yasayan, bilen, taniyan sizsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…