Kız İsteme Sevgiliyiz ama Evlenme teklifi gelmeden evlenmem dedim hahaha=))

nes_li

Ömrümün sahibi
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
518
12
118
Uzun süredir birlikteyizz...Yakında isteme olucak nasipse...Erkek arkdşma dedim öyle herkes biliyor die evlenme teklifi etmicem sanma die =))))

eee sonuç...? bize ne? saçma bir konu açmışsınız kusura bakmayın....

saçma olduğunu düşünüyorsanz cevap yazmayın hanım efendi...Saygılar.

Birçok insan var teklif almadan evlenen :)
Bende öyle olacağımı sanıyordum söz düğün zamanlarını konuşuyorum ama ortada teklif yoktu :) 5. yıl sonrasında aldık teklifimizi
Darısı başına canım inşallah en güzel şekilde sevdiğin yapar teklifi ve çook mutlu olursunuz

allah razı olsn çok teşekkr ederim...Hayrlısı tabi olmazsa olmaz demem tabi ki ama olursa güzel olur tabi =)

nes_li kız aynı benim gibisin bende dedim böceğime öyle gelip isteyip alıp gidemezsin diye önce evlenme teklifi etceksin ayaklarma kapanman lazım diye tektaş isterim büyyüüükk dedim oda canım sevgilim bitanm ya kıyamam ben sana beş taş bile alırım dedi

Öyleee ama etmicem sanmasn onnda bi anısı olsn isterm yanii =)

bende teklıf alamıcam sanıyorum.. maalesef bırbırımızden uzakta yasıyoruz sık gorusme olmuyo.. 3 hafta sonra nısan ısteme soz olucak.. tamam uzun zamandr bırlıkteyız evlencez ama ınsan adettendır der bı sorar dı mı bakalım belkı surprız bişiler hazrlıyordur :)

Canm teklif çokta önemli değil aslında konuyu açtm çünkü şahsen isterdm...yapmazsada asla olmaz diye bir kaide yok tabi ki ama olursa güzel olur amaa dimi =))

Osevgili gelcek evlenme teklifini yapıcak arkadaş ,ne yani evlenme teklifi alınmadan evlilik mi olur? olursa çenemizden yer bitirirz zaten haklı olarak kendilerinin iyiliği için sürprizli bi evlenme teklifi olmalı die düşünmekteyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…