Birçok insan var teklif almadan evlenen :)
Bende öyle olacağımı sanıyordum söz düğün zamanlarını konuşuyorum ama ortada teklif yoktu :) 5. yıl sonrasında aldık teklifimizi
Darısı başına canım inşallah en güzel şekilde sevdiğin yapar teklifi ve çook mutlu olursunuz
nes_li kız aynı benim gibisin bende dedim böceğime öyle gelip isteyip alıp gidemezsin diye önce evlenme teklifi etceksin ayaklarma kapanman lazım diye tektaş isterim büyyüüükk dedim oda canım sevgilim bitanm ya kıyamam ben sana beş taş bile alırım dedi
nes_li kız aynı benim gibisin bende dedim böceğime öyle gelip isteyip alıp gidemezsin diye önce evlenme teklifi etceksin ayaklarma kapanman lazım diye tektaş isterim büyyüüükk dedim oda canım sevgilim bitanm ya kıyamam ben sana beş taş bile alırım dedi
Canm teklif çokta önemli değil aslında konuyu açtm çünkü şahsen isterdm...yapmazsada asla olmaz diye bir kaide yok tabi ki ama olursa güzel olur amaa dimi =))
Osevgili gelcek evlenme teklifini yapıcak arkadaş ,ne yani evlenme teklifi alınmadan evlilik mi olur? olursa çenemizden yer bitirirz zaten haklı olarak kendilerinin iyiliği için sürprizli bi evlenme teklifi olmalı die düşünmekteyim:)