• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Sevgiliyiz ama Evlenme teklifi gelmeden evlenmem dedim hahaha=))

nes_li

Ömrümün sahibi
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
518
12
118
Uzun süredir birlikteyizz...Yakında isteme olucak nasipse...Erkek arkdşma dedim öyle herkes biliyor die evlenme teklifi etmicem sanma die =)))):nazar:

eee sonuç...? bize ne? saçma bir konu açmışsınız kusura bakmayın....

saçma olduğunu düşünüyorsanz cevap yazmayın hanım efendi...Saygılar.

Birçok insan var teklif almadan evlenen :)
Bende öyle olacağımı sanıyordum söz düğün zamanlarını konuşuyorum ama ortada teklif yoktu :) 5. yıl sonrasında aldık teklifimizi :69:
Darısı başına canım inşallah en güzel şekilde sevdiğin yapar teklifi ve çook mutlu olursunuz:16:

allah razı olsn çok teşekkr ederim...Hayrlıs:31:ı tabi olmazsa olmaz demem tabi ki ama olursa güzel olur tabi =)

nes_li kız aynı benim gibisin bende dedim böceğime öyle gelip isteyip alıp gidemezsin diye önce evlenme teklifi etceksin ayaklarma kapanman lazım diye :62: tektaş isterim büyyüüükk dedim oda canım sevgilim bitanm ya kıyamam ben sana beş taş bile alırım dedi :40:

nes_li kız aynı benim gibisin bende dedim böceğime öyle gelip isteyip alıp gidemezsin diye önce evlenme teklifi etceksin ayaklarma kapanman lazım diye :62: tektaş isterim büyyüüükk dedim oda canım sevgilim bitanm ya kıyamam ben sana beş taş bile alırım dedi :40:

Öyleee ama etmicem sanmasn onnda bi anısı olsn isterm yanii =)

bende teklıf alamıcam sanıyorum.. maalesef bırbırımızden uzakta yasıyoruz sık gorusme olmuyo.. 3 hafta sonra nısan ısteme soz olucak.. tamam uzun zamandr bırlıkteyız evlencez ama ınsan adettendır der bı sorar dı mı :19: bakalım belkı surprız bişiler hazrlıyordur :)

bende teklıf alamıcam sanıyorum.. maalesef bırbırımızden uzakta yasıyoruz sık gorusme olmuyo.. 3 hafta sonra nısan ısteme soz olucak.. tamam uzun zamandr bırlıkteyız evlencez ama ınsan adettendır der bı sorar dı mı :19: bakalım belkı surprız bişiler hazrlıyordur :)

Canm teklif çokta önemli değil aslında konuyu açtm çünkü şahsen isterdm...yapmazsada asla olmaz diye bir kaide yok tabi ki ama olursa güzel olur amaa dimi =))

Osevgili gelcek evlenme teklifini yapıcak arkadaş ,ne yani evlenme teklifi alınmadan evlilik mi olur? olursa çenemizden yer bitirirz zaten haklı olarak:D kendilerinin iyiliği için sürprizli bi evlenme teklifi olmalı die düşünmekteyim:)

Back