Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biskuvileri de sandalyelere otuttruruz demii?İnanıyorum ben de birgün kocişkoma pempe kurdelili sunumlar,ponçik kurabiyeler hazırlayacağım . Yani umarım
Bu senede sap geçsin bakalım , kendi kendime kutlarım ben de. Bana benden daha iyi hediye yok zaten
Adam da sonra o kadar uğraşa karşılık "Evcilik mı oynuyoruz kaldır şunları " diyormuş.Biskuvileri de sandalyelere otuttruruz demii?
Dantelli tabaklar ❤
Sevgililer gunun kutlu olsun Maycim cok zarif bi secimEki Görüntüle 1953813
Valla ben kendi taşımı kendim aldım bak hemde dediğim gibi bin karatlik
Çok teşekkür ederim Sevgili Beratticim seninde sevgililer günün kutlu olsun❤Sevgililer gunun kutlu olsun Maycim cok zarif bi secim
Kurabiyelerdeki kurdelayla sıkarım boğazınıAdam da sonra o kadar uğraşa karşılık "Evcilik mı oynuyoruz kaldır şunları " diyormuş.
Evet cok begendim , ben de isterim , aksam esime gostericem aynisindan yaptirsinÇok teşekkür ederim Sevgili Beratticim seninde sevgililer günün kutlu olsun❤
Ben her zaman zarif seçimler yaparım istersen sana da aynısından göndereyim ikimiz birlikte takar gezmelere gideriz
Hem sokakta canımızı sıkan olursa bu yüzükle kodummu oturturuz))))
Haha dimi güzel yaniEvet cok begendim , ben de isterim , aksam esime gostericem aynisindan yaptirsin
O kadar hazırlık yaptım video slayt hazırladım msj gönderdim süslü püslü onları gödü watsaptan atmıştım ev de de ablası gil bizde diye yatak odasına çagırdım anı defterini hazırladım ikimizin ilk günden beri olan resimlerimiz var vede güzel sözler yamıştım notlar işte yanındada kutu vardı içine anahtarlık aldım ona 2 ay oldu taşınalı güzel bir anahtarlıgı olsun diye top vardı gülücüklü gülyaprakları vardı kırmızı içinde başka bişey yapmadım çünkü geçen ay deldorant parfüm setlerini almıştım bileklik 2 adet almıştım 3 ay önce hediye ettim öyle içimden geldi diye bugün böyle olsun dedim yatak odasına çagırdım geldi ben sarılarak kutladım işte oda hafif tebesümle tamam akşam yatarkene bakarım şimdi ablamlar var bakamam diyince emek harcadım bi bak istersen dedim aldı dalga geçer gibi bakıp bıraktı bune ya ne bir hediye alma var ne bir güzel söz söyleme var üstüne üstlük bu şekilde davranıyor o kadar çok zoruma gittiki ağlayacam ağlayamıyorum evde ablası gil var diye umursamıyorum onu gibi yapıyorum içerde ama içten içe çok üzülüyorum