Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız ne çok şey yapmışın.O kadar hazırlık yaptım video slayt hazırladım msj gönderdim süslü püslü onları gödü watsaptan atmıştım ev de de ablası gil bizde diye yatak odasına çagırdım anı defterini hazırladım ikimizin ilk günden beri olan resimlerimiz var vede güzel sözler yamıştım notlar işte yanındada kutu vardı içine anahtarlık aldım ona 2 ay oldu taşınalı güzel bir anahtarlıgı olsun diye top vardı gülücüklü gülyaprakları vardı kırmızı içinde başka bişey yapmadım çünkü geçen ay deldorant parfüm setlerini almıştım bileklik 2 adet almıştım 3 ay önce hediye ettim öyle içimden geldi diye bugün böyle olsun dedim yatak odasına çagırdım geldi ben sarılarak kutladım işte oda hafif tebesümle tamam akşam yatarkene bakarım şimdi ablamlar var bakamam diyince emek harcadım bi bak istersen dedim aldı dalga geçer gibi bakıp bıraktı bune ya ne bir hediye alma var ne bir güzel söz söyleme var üstüne üstlük bu şekilde davranıyor o kadar çok zoruma gittiki ağlayacam ağlayamıyorum evde ablası gil var diye umursamıyorum onu gibi yapıyorum içerde ama içten içe çok üzülüyorum
klerde sevgi hiç bitmesin
Değil canım aksine çok mutsuz ve ümitsizim
Genel canımGenel olarak mı mutsuzluk yoksa bu güne mi mutsuzluk ?
Aynen cnm bilseydim hiç yapmazdım görümcemde bizdeydi ya oda bana bu olay olmadan önce şunu söyledi benimki dün kalpli kagıda not yazmış bana verdi kutladı bende hiç birşey yapmadım o yapıyo bizde ben degil dedi sonra bide benim kocam böyle yapınca hem kırıldım hem üzüldüm insan bu tşkkr eder yok keşke odun parçası alsaydıy da ona odun verseydim anlar belki o zmn :)Kız ne çok şey yapmışın.
Erkekler anlamazki bunlardan.
Öküz olcaksın aynı onlar gibi.
Ozaman kıymetli olursun