Seninle gecirdigim her günüm özel benim bir tanecik esim sevgililerimiz gunumuz kutlu olsun ins diger ay iyi haberleri alrz bizde artk 3 kisi oluruz ins
Gelecekteki sevgili (varsa), inşallah birbirimizi mutlu ettiğimiz huzurlu saygılı güzel bir hayatımız olur. Bi de unutma what happens in the house stays in the house. Öperim çok.
sevgilim uzakta uzun süredir yalnız geçirdiğim ilk sevgililer günü. neyse ki hediyesi geldi ve ona bakarak içimi ısıtıyorum varlığıyla. uzakta da olsa varlığı yeter.
seni çoook seviyorum iyi ki varsın beni tek anlayanım, huzurum...
Sevgililer gunun kutlu olsun canim kocacigim .. Sen ve cocuklarim , Rabimin bana verdigi en buyuk odulsunuz Seni cok seviyorum ve omrum boyunca sevecegim
Ayy hiç sevmez internetten almayı. Birde beğenmem diye korkuyor sanırım. Sanki çok memnuniyetsiz biriymişim gibi.)
Hayır gidip bin karatlik pırlanta alacağım görecek gününü.
Bu "14 Şubat " dediğimiz safsata Papaz Valentina adlı rahibin ZINA eden gençlere sahip çıkması nedeniyle, devlet tarafından öldürüldüğü anısına kutlanmaktadır . Neden böyle bir günü kutlayayım veya eşimden bir sey bekleyeyim ki ? Kusura bakmayın BENCE cook saçma . Ayrıca Sevgi dediğimiz kutsal bir duygu bir güne asla sığmaz.. bu benim düşüncem . Polemiğe gerek yokk.
Bundan on yıl önce biz olduk , bundan beş ay önce uc kişilik tatlı bir aile olduk; sen canım kocam, sen canım oğlum sizi Çok ama çok seviyorum.
Rabbim sizi başımdan eksik etmesin...
İnanıyorum ben de birgün kocişkoma pempe kurdelili sunumlar,ponçik kurabiyeler hazırlayacağım . Yani umarım
Bu senede sap geçsin bakalım , kendi kendime kutlarım ben de. Bana benden daha iyi hediye yok zaten