Biraz kül, biraz duman, O benim işte...
Kerem misali yanan, O benim işte...
İnanma gözlerine ben ben değilim
Beni sevdiğin zaman, O benim işte...
Ümit Yaşar
Seviyorum sevebildigim ve sevemedigim kadar.
Bir tek yanında huzur buluyorum. Doluyorum,taşıyorum, köpürüyorum yine sana akıyorum. Sende coşuyorum Sende duruluyorum. Ben seni bir ömür yaşıyorum. Ömrün uzun olsun sevdiğim, ömrün benim olsun
İyi günümde olduğun kadar zor günümdede yanımdasınya. İşte bu yüzden seni çok seviyorum. Nice 12 yıllarımız olsun inşallah canım kocacağım. İlk ve son sevgilim iyiki varsın. Hep ol inşallah.
dolu dolu 8 senemiz sevgi içinde geçti hep hiç ayrılık yüzü görmedik hiç ara vermedik 4 senedir de aynı evi aynı hayatı paylaşıyoruz eksik kalan yanımız birbirimizi bulunca doldu dilerim ki bu sene birde aşkımızın meyvesi gelse hep çoğalsak hiç eksilmeden...
Akşama gelirken yoğurt al bir de güldü, çiçekti boşa para harcama yerine bimden mozaik kek al bari mideye gider işe yarar, bi de çocuk huysuzlanıyor erken gel
Sen benim şansım sen benim ışığım sen benim güneşimsin. Biricik sevgilim tek gerçeğim umudum bugünün yarının gelecegimsin. Gülüşün cennet bana nefesin huzur. Sen başıma gelen en güzel en özel şeysin. Seni seviyorum seni çok çok seviyorum sonsuzum