On numara olmuş ya. Çünkü benimki tam bir Beşiktaş hastası. Beşiktaş canlı bir şey olsa parçalanacağım o derece..Arkadaslar bende burdan arastrarak biseyler olusturdum hemen sizinle paylasiyorum
Sozlmn dogum gunuydu butun arkadaslarindan rica ettim her biri bir a4 kagidina bir harf yazip o harfleri elinde tutarak fotograf cekti sonra ben birlestirdim iyiki dogdun yazili bir fotgraf olustu bunu buyuk boyutlarda cikartip cercevelettim kuzenine verdm yatagnin icine koydular .. merduvenin altina besiktasli bir maskot ve mekttup koydum mektuba bi adres yazdim tabi sabah mesaj attim merduvenn altna bakmayi unutma diye . Nyse mektubu alip o adrese gitti gittgi adreste bir kutu ve bir mektup buldu kutuda besiktas formasi vardi ensesne omur boyu enseydim yazmistim mektubada yeni bir adres .. snra dger adrese geldi orada ben vardim besiktasli bir pasta vardi duvarlar kucuk notlarla doluydu heryer mumlarla doluydu mumdan ismni yazmistim ..kutlamamizi yaptik kiraladgm cfenin balkon bolumunde dilek feneri ucurduk snra eve gitti uyumaddn once kolaji gordu .. surprzlerle dolu harika bi gundu ..
Çok hoş
bir de video hazırladım aksama paylasacagım burada :)Kizim yine olay yapmisin nerden buluyon yaas
aynen canım ben de cok seviyorum simdi 3 ocakta doğum günü var yaratıcı bişiler arıyorum yine :)gerçekten çok güzel olmuş, bayıldım :) ben de geçenlerde sevgilime değişik bir hediye ararken bir site buldum. www.mutlulukbukutuda.com diye bir site.. çocukluğumuzda meşhur olan, sevdiğimiz ne varsa karışık bir kutu oluşturup gönderebiliyorsunuz. cino, taso, çizgi film figürleri, yumiyum, solo test vs.. sevgilim çok mutlu oldu. böyle değişik hediye fikirlerini çok seviyorum:)
tesekkür ettik :)Harika bayıldım
oyle deme kız benim odun da acarken sıkıldı zaten ben o kadar ugrastıım amayani çok emek vermişsiniz. erkek arkadaşım 10 yaşında olsaydı çok beğenirdi bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?