- 28 Temmuz 2018
- 1.897
- 2.401
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dini nikah aleniyet olmadıkça geçerli değildir. İslam hukukuna görede devlet güvencesi olmayan nikahta geçersizdir. Çünkü dinen nikah soy bağının belli olması, kadının güvence altına alınması için yapılır. Gününüzde dini nikah bunları sağlamadığı için resmi nikahla desteklenmesi gerekir kimse kendini kandırmasın yani.ben zaten oldum bittim dindarlara guvenemem. ben unideykende vardi bi kizla kendi aralarinda dini nikah kiymislar. kizimiz kapali uni ogrencisi oglumuz dindar uni ogrencisi anne babamin haberi yok hoop bunlar nikah kiydirmis. beraber yasiyolar..bi ona sok olmustum ozamanlar. bu cocuk da sen benim helalimsin acik giyme ona bakma bunu yapma bana ver demis.
35 bin TL yalnız şu an "evlenme bedeli " niye piyasayı düşürecek hamleler yapıyorsun kiArkadaşın bu kadar salak olamaz dimi olmasın lütfenbenimde bi 10bin tlye ihtiyacım var evlensek mi
ay tövbe tövbe
ama sıze soyleyeyım bu adam bu kızla evlenmez
bu cok dogruBu kadar emin konuşmayın bence.
Öğretmen hanımkız düğünü tek başına yaparsa kesin evlenir.
Altınları alıp kaçmak varken neden evlenmesin ki?![]()
Vallaha doğru!! Kendisine avukatlık ofisi bile actirir kızımıza...sonra " daha varlıklı bir aday çıkarsa karşısına " sen sağ ben selamet der yoluna bakarBu kadar emin konuşmayın bence.
Öğretmen hanımkız düğünü tek başına yaparsa kesin evlenir.
Altınları alıp kaçmak varken neden evlenmesin ki?![]()
ben zaten oldum bittim dindarlara guvenemem. ben unideykende vardi bi kizla kendi aralarinda dini nikah kiymislar. kizimiz kapali uni ogrencisi oglumuz dindar uni ogrencisi anne babamin haberi yok hoop bunlar nikah kiydirmis. beraber yasiyolar..bi ona sok olmustum ozamanlar. bu cocuk da sen benim helalimsin acik giyme ona bakma bunu yapma bana ver demis.
Lütfen çirkinleşmeyin.
Vallaha doğru!! Kendisine avukatlık ofisi bile actirir kızımıza...sonra " daha varlıklı bir aday çıkarsa karşısına " sen sağ ben selamet der yoluna bakar
bunu cok arastırdım ben okula gondermek zorunluymus cezası falan varmıs aynı sebeplerle bende evde egıtımı cıddı cıddı arastırmıstım maalesefaman da aman, bir de ilk sayfada arkadaşınıza salak dediler diye çirkinleşmeyin filan demissiniz. çok kibar ve düzgün üslubunuz varmış tebrik ediyorum sizi.
offf arkadaşlar evde eğitim verilemiyor mu çocuklara? böyle tipler mi öğretmenlik edecek evlatlarımıza. bugün gördüğüm şeyler beni hayattan soğuttu yeter yaa.
Ama çok güzel birsey para istedikçe çıkarıp veriyor karşı taraf ...Alladdinin sihirli lambası gibi...üstelik dilek sayısı kısıtlı da değil ..Nasip işteDolandırıcılara da kızamıyorum ben artık. Hayırlı kısmet adamın ayağına gelmiş ne yapsın![]()
bunu cok arastırdım ben okula gondermek zorunluymus cezası falan varmıs aynı sebeplerle bende evde egıtımı cıddı cıddı arastırmıstım maalesef
sımdıkı nesıl bır degısık bızım ogretmenlerımızı dusunuyorum hepsının ıcınde bır zekı muren turkcesı hepsı dıkkatlı ozenlıydı yahu
dusunsenıze 86 yılında sosyal bılgıler ogretmenının agzından sadece bana versın cumlesını duyabılmek ? oyle bırsey agzından cıksa cıksa koyden sut getırten pazardakı amcaya cıkardı heralde
haklisiniz. Ancak kucuk yerde buldum birini iliski yasadim desem o da benden iliski beklicek bundan sonra, yasamadim desem nisanliykende ayrilik sebebi bu yalanla evlenirsem de ayrilik sebebi diyor.
Bu konuda bende tecrubesizim. iliski yasamis biri bunu hoslandigi coxuga evet yasadim dediginde kiz direk kullanilmaya basliyor daha kotusu bu durumun duyrulmasi ya da bununla tehtit edilmesi tabii.
Ben bu konuda arkadasima bir yol gosteremiyorum. Yani bundan sonrasi icin ya yasamadim de bosver diyemem yalanla bi iliski baslamamali ancak yasadim derse biliyorum ki basi cok daha belaya girer.bende daraldim suan
35 bin TL yalnız şu an "evlenme bedeli " niye piyasayı düşürecek hamleler yapıyorsun ki![]()
Resmen parayla sevgili satın almış. Daha neler görcez.he o kadar imanlı ki evlenmek için para istiyor.
arkadaşına söyle 40 bine askerliğini yapmışı bulur beklemesin boş yere.
zaten bu şahıs aldığı 10 bini de kesin sevgilisiyle yemiştir.
Sürekli ona anlat yanlış birisiyle birlikte olduğunu yaptığının yanlış olduğunu başta sana kızar ama ilerde çok dua ederbende tutup elinden goturcem enson vazgecerse cocuktan
bunu cok arastırdım ben okula gondermek zorunluymus cezası falan varmıs aynı sebeplerle bende evde egıtımı cıddı cıddı arastırmıstım maalesef
sımdıkı nesıl bır degısık bızım ogretmenlerımızı dusunuyorum hepsının ıcınde bır zekı muren turkcesı hepsı dıkkatlı ozenlıydı yahu
dusunsenıze 86 yılında sosyal bılgıler ogretmenının agzından sadece bana versın cumlesını duyabılmek ? oyle bırsey agzından cıksa cıksa koyden sut getırten pazardakı amcaya cıkardı heralde