• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliye 35 Bin lira kredi çekmek?

ben zaten oldum bittim dindarlara guvenemem. ben unideykende vardi bi kizla kendi aralarinda dini nikah kiymislar. kizimiz kapali uni ogrencisi oglumuz dindar uni ogrencisi anne babamin haberi yok hoop bunlar nikah kiydirmis. beraber yasiyolar..bi ona sok olmustum ozamanlar. bu cocuk da sen benim helalimsin acik giyme ona bakma bunu yapma bana ver demis.
Dini nikah aleniyet olmadıkça geçerli değildir. İslam hukukuna görede devlet güvencesi olmayan nikahta geçersizdir. Çünkü dinen nikah soy bağının belli olması, kadının güvence altına alınması için yapılır. Gününüzde dini nikah bunları sağlamadığı için resmi nikahla desteklenmesi gerekir kimse kendini kandırmasın yani.

Son düzenleme:
Bu kadar emin konuşmayın bence.
Öğretmen hanımkız düğünü tek başına yaparsa kesin evlenir.
Altınları alıp kaçmak varken neden evlenmesin ki? :KK53:
bu cok dogru :D kesınlıkle haklısınız

Bu kadar emin konuşmayın bence.
Öğretmen hanımkız düğünü tek başına yaparsa kesin evlenir.
Altınları alıp kaçmak varken neden evlenmesin ki? :KK53:
Vallaha doğru!! Kendisine avukatlık ofisi bile actirir kızımıza...sonra " daha varlıklı bir aday çıkarsa karşısına " sen sağ ben selamet der yoluna bakar

ben zaten oldum bittim dindarlara guvenemem. ben unideykende vardi bi kizla kendi aralarinda dini nikah kiymislar. kizimiz kapali uni ogrencisi oglumuz dindar uni ogrencisi anne babamin haberi yok hoop bunlar nikah kiydirmis. beraber yasiyolar..bi ona sok olmustum ozamanlar. bu cocuk da sen benim helalimsin acik giyme ona bakma bunu yapma bana ver demis.

sizin de üslup az felaket değilmiş yani. siz de mi öğretmensiniz?

Lütfen çirkinleşmeyin.

aman da aman, bir de ilk sayfada arkadaşınıza salak dediler diye çirkinleşmeyin filan demissiniz. çok kibar ve düzgün üslubunuz varmış tebrik ediyorum sizi.

offf arkadaşlar evde eğitim verilemiyor mu çocuklara? böyle tipler mi öğretmenlik edecek evlatlarımıza. bugün gördüğüm şeyler beni hayattan soğuttu yeter yaa.

Vallaha doğru!! Kendisine avukatlık ofisi bile actirir kızımıza...sonra " daha varlıklı bir aday çıkarsa karşısına " sen sağ ben selamet der yoluna bakar

Dolandırıcılara da kızamıyorum ben artık. Hayırlı kısmet adamın ayağına gelmiş ne yapsın :KK53:

Bedelli askerlik yapmayan nişan yapamıyormu ? Adam evlenecek olsa her türlü takar o yüzügü arkadaşınızın parmagına. Umarım o parayı çekipte kendine yazık etmez

aman da aman, bir de ilk sayfada arkadaşınıza salak dediler diye çirkinleşmeyin filan demissiniz. çok kibar ve düzgün üslubunuz varmış tebrik ediyorum sizi.

offf arkadaşlar evde eğitim verilemiyor mu çocuklara? böyle tipler mi öğretmenlik edecek evlatlarımıza. bugün gördüğüm şeyler beni hayattan soğuttu yeter yaa.
bunu cok arastırdım ben okula gondermek zorunluymus cezası falan varmıs aynı sebeplerle bende evde egıtımı cıddı cıddı arastırmıstım maalesef

sımdıkı nesıl bır degısık bızım ogretmenlerımızı dusunuyorum hepsının ıcınde bır zekı muren turkcesı hepsı dıkkatlı ozenlıydı yahu
dusunsenıze 86 yılında sosyal bılgıler ogretmenının agzından sadece bana versın cumlesını duyabılmek ? oyle bırsey agzından cıksa cıksa koyden sut getırten pazardakı amcaya cıkardı heralde

Dolandırıcılara da kızamıyorum ben artık. Hayırlı kısmet adamın ayağına gelmiş ne yapsın :KK53:
Ama çok güzel birsey para istedikçe çıkarıp veriyor karşı taraf ...Alladdinin sihirli lambası gibi...üstelik dilek sayısı kısıtlı da değil ..Nasip işte 😹

bunu cok arastırdım ben okula gondermek zorunluymus cezası falan varmıs aynı sebeplerle bende evde egıtımı cıddı cıddı arastırmıstım maalesef

sımdıkı nesıl bır degısık bızım ogretmenlerımızı dusunuyorum hepsının ıcınde bır zekı muren turkcesı hepsı dıkkatlı ozenlıydı yahu
dusunsenıze 86 yılında sosyal bılgıler ogretmenının agzından sadece bana versın cumlesını duyabılmek ? oyle bırsey agzından cıksa cıksa koyden sut getırten pazardakı amcaya cıkardı heralde

işin kötüsü benim kaliteli, zeki, üslubu düzgün henüz atanamamis o kadar çok öğretmen arkadaşım var ki. öğretmenlerin hepsi böyle değil tabi ama böylelerine denk gelirse diye ödüm kopuyor.

4 ayda 10 bin lira mı yolladı ? Siz ciddi misiniz ?
Arkadaşınız kullanılıyor.Hiç seviyor,aşık bla bla demeyin.Sırf evlenelim diye o da buna göz yumuyor.Çok yazık.
Çeksin o krediyi de şu anki sevgilisi başkalarıyla takılırken ileride tek başına otursun ödesin o krediyi,belki aklı başına gelir.

haklisiniz. Ancak kucuk yerde buldum birini iliski yasadim desem o da benden iliski beklicek bundan sonra, yasamadim desem nisanliykende ayrilik sebebi bu yalanla evlenirsem de ayrilik sebebi diyor.
Bu konuda bende tecrubesizim. iliski yasamis biri bunu hoslandigi coxuga evet yasadim dediginde kiz direk kullanilmaya basliyor daha kotusu bu durumun duyrulmasi ya da bununla tehtit edilmesi tabii.
Ben bu konuda arkadasima bir yol gosteremiyorum. Yani bundan sonrasi icin ya yasamadim de bosver diyemem yalanla bi iliski baslamamali ancak yasadim derse biliyorum ki basi cok daha belaya girer.bende daraldim suan

Yahu koskoca öğretmen kadının takıldığı şey gerçekten bu mu ya ? ''Biriyle birlikte oldum artık kimse benimle evlenmez :('' mi ?
Çevresinden bakmasın,hiç mi eski tanıdığı ettiği biri yok sorsunlar etrafa,internetten bahaneyle bulmaya çalışsın,dünyada tek erkek bu mu yani,siz de pasif durmayın kız bütün hayatını mahvedecek.Güven verin sürekli,birini bulursun buna mı kaldın falan deyin.

Iyyy yiyici erkek en uyuz tip
Arkadaşın beynini biryere koymuş
Kendini batırmak istiyor
Kendi yemez al sen ye der ailesi farketse keşke

he o kadar imanlı ki evlenmek için para istiyor.
arkadaşına söyle 40 bine askerliğini yapmışı bulur beklemesin boş yere.
zaten bu şahıs aldığı 10 bini de kesin sevgilisiyle yemiştir.
Resmen parayla sevgili satın almış. Daha neler görcez.

Nerde hepsi öyleydi ya. Ilkokul ogretmenim bildigin dolandiriciydi milletin aidat paralarini almis kendi taksitlerini ödemişti. Okul muduru almaya calisiyordu baska okula gitmisti. Lise ogretmenimiz ogretmen lisesi mezunuydu matemetik bilmedigi halde lise matematigine giriyordu. Surekli rapor falan aliyordu. Sayisal siniftik ama hic mat gormedik nerdeyse. Kendine ait araba tamirhanesi gibi bisi vardi. Orda calistigi icin derse gelemiyormus hanımefendi. Yonetim de biliyordu ama birsey yapilmiyor diyorlardi bize.
Yani her donem vardi boyle ogretmenler.

Back