- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.649
- 598
Kesinlikle yazacaklarım bunlardı.4 aylık ilişkide babamdan para isteyemiyorum diyip kızdan isteyen, adam değildir benim gözümde. Net.
Ve o adam evlenmez buna kalıbımı basarım
Ülkedeki tek üniversite mezunu(!) bu adam mıymış?kesinlikle hak veriyoruz yazdiklariniza ama lise mezunu biriyle olsa hem ailesi laf edermis hem egitim farkindan kaynaklanan komplexler filan cesaret edemem buna hem hoslandigim bi lise mezunu da yok suanda diyor
Öğretmen olmak için hiçbir kriter olmadığı için diye düşünüyorum ben. Bu konuda çok dertliyim zaten, dünyadan bir haber, hiçbir ideali olmayan, daha kötüsü kitap okumayan, tiyatroya gitmeyen, müze gezmeyen, hatta iki lafı bir araya getiremeyen nice öğretmen var.Böyle insanlar nasıl öğretmen oluyor anlamıyorum.
Ben bir müddettir hiç kızmıyorum zaten, dolandırılmaya meraklı bu kadar insan varken adam tövbe etse tövbesini bozar.Dolandırıcılara da kızamıyorum ben artık. Hayırlı kısmet adamın ayağına gelmiş ne yapsın
Bence bir an once terketsin. Bu nedir ya hayir kurumu olmus resmen arkadasin. İliskilerde karsilik beklenmeden iyilikler maddi yardimlar yapilir ama bu cok fazla 10 bin cekmis simdi de 35 bin.. canim arkadasin cok mu zengin bilmiyorum ama kendini hayra adadiysa o parayi cekip ihtiyac sahiplerine dagitsin en azindan sevaba girer.. o cocukta bedelli yapmasa bile kizi sevse zaten askere gitmeden de yuzuk takar hatta sevse kizdan once kendisi israr eder nisan yapalim da gideyim diye. Cocuk alismis ilerde evlenseler bile surekli kiz bakacak buna cok ceker arkadasin kadinligini evini yuvasini bilmez. Sadece x kisiyi seviyor evlenmek istiyor diyede hayatini maffetmesin evlenmek icin evlenilmez sadece sevmeklede yuva kurulmaz. Bu iliskide hep bir cikar var adamin menfaati bitince arkadasinda bitecek hayati hem maddi hem manevi cok sey kaybeder. Direk ayrilsin.Merhaba Hanımlar
Arkadaşımın yaşadıklarını anlatıyorum.
Yazdıklarınız bizim için çok önemli
Arkadaşım küçük bir ilçede öğretmen ve ailesiyle yaşıyor.
Sessiz sakin kendi halinde bir kız.
4 aydır görüştüğü biri var. Çocuk okulunu uzatmış stajyer avukatlığını bu yıl bitirdi ancak şu an işsiz 30 yaşında.Adı x olsun
Arkadaşımdan daha önce 10.000 ₺ para almış.Durumum çok sıkışık babamdan harçlık istememiyorum diyerek. Bugune kadar gittikleri her mekanda arkadaşım Ödemiş hep hesapları.
Hep arkadaşım almış hediye vs.
Hatta x in bir arkadaşının düğününe giderken arkadaşıma çeyrek altın aldırmış.
Kızı da götürmemiş düğüne.Erkekler var vs diyerek susturmuş. Zaten tuhaf biri bana göre.Arkadaşımın instagram hesabında takip ettiklerinden tutunda giyimine gülüşüne makyajına yasaklar koymuş birisi.
Yaşanılan yer küçük olduğu için arkadaşım yeni insanlarla tanışamayacağını düşünüyor vazgeçemiyor x ten.
Yıllardır kendi kriterlerine uygun birisi çıkmadı karşısına evlenmeyi çok istediği için x in yanlışlarına sesini çıkarmıyor.
Şimdi soru şu arkadaşım x e ben artık evlenmek istiyorum demiş. X te askerliğim var evlenemem ama bedelli için kredi çekersen askerlikten sonra nişanlanırız demiş.
Bence x arkadaşımı kullanıyor.
Ancak arkadaşım o kadar para verdim. Başka kimseyle mesajlaşmıyorum.Doğru düzgün de birisi yok.Döndüğünde evlenir benimle nasıl olsa avukat bir şekilde çalışır evimizi kurarız diye düşünüyor.
Ailesiyle ya da çevresiyle tanıştırma vs de yok.
Biz de size soruyoruz ve cevapları beraber okuyacağız.
Krediyi çeksin mi?
Arkadaşınız bu yazılanları okuyor mu?Biraz kafası dank etmeye başladı mı?Merhaba Hanımlar
4 aydır görüştüğü biri var. Çocuk okulunu uzatmış stajyer avukatlığını bu yıl bitirdi ancak şu an işsiz 30 yaşında.Adı x olsun
Arkadaşımdan daha önce 10.000 ₺ para almış.Durumum çok sıkışık babamdan harçlık istememiyorum diyerek. Bugune kadar gittikleri her mekanda arkadaşım Ödemiş hep hesapları.
Kızı da götürmemiş düğüne.Erkekler var vs diyerek susturmuş. Zaten tuhaf biri bana göre.Arkadaşımın instagram hesabında takip ettiklerinden tutunda giyimine gülüşüne makyajına yasaklar koymuş birisi.
Yaşanılan yer küçük olduğu için arkadaşım yeni insanlarla tanışamayacağını düşünüyor vazgeçemiyor x ten.
Yıllardır kendi kriterlerine uygun birisi çıkmadı karşısına evlenmeyi çok istediği için x in yanlışlarına sesini çıkarmıyor.
Şimdi soru şu arkadaşım x e ben artık evlenmek istiyorum demiş. X te askerliğim var evlenemem ama bedelli için kredi çekersen askerlikten sonra nişanlanırız demiş.
Ancak arkadaşım o kadar para verdim. Başka kimseyle mesajlaşmıyorum.Doğru düzgün de birisi yok.Döndüğünde evlenir benimle nasıl olsa avukat bir şekilde çalışır evimizi kurarız diye düşünüyor.
Krediyi çeksin mi?
Tabi tabi çeksin çok eğlenir sonrasında . Kendine koca değil ama kocaman bir tecrübe satın almış olurMerhaba Hanımlar
Krediyi çeksin mi?
Simdi bu kiz yazdigini anlamayip gidip para yedirmeye devam eder bacim ne yaptinBence kesinlikle çekmeli.
Sonuçta 4 ay bir ilişkiyi evliliğe çevirmek için çok uzun bir süre. Ayrıca tabi ki henüz işe başlamamış adamın tüm masraflarını sevgilisi karşılamak zorunda. Ne yapsın bu çocuk para kazanmak için, bedenini mi satsın? Yazık, itmeyin onu bu çukura. Hem babasından istemesi çok ayıp karşılanır bizim oralarda. Üniversiteye başlamış her çakal, pardon erkek artık kendi parasını bir şekilde (!!!) kazanmak zorundadır. Babasından para isteyene dolandırıcı şerefsiz deriz. Neyse ki gururlu çocukmuş, babasından istemek ya da ek iş bulup çalışmak yerine sevgilisinden istiyor.
Bir daha böyle adam gibi adam bulamaz arkadaşınız, kredi de çeksin, malını mülkünü çocuğun üzerine de yapsın. Biz de birkaç aya tv'de haberlerde izler ne salaklar var diye güleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?