Sevgiliye 35 Bin lira kredi çekmek?

Okuduklarıma inanamıyorum vallahi şaka gibi..
Ne yapması gerektiğini hala idrak edemeyip,buraya konu açıp soru sorabilecek kadar akılsızsa bencede çeksin o krediyi.çünkü arkadaşınız gibi insanlar maalesef anlayamaz ne kadar yapma etme desende.anca yaşayarak görür.çeksin de evlensin avukat sevgilisiyle.hiç acımam böylelerine

kesinlikle hak veriyoruz yazdiklariniza ama lise mezunu biriyle olsa hem ailesi laf edermis hem egitim farkindan kaynaklanan komplexler filan cesaret edemem buna hem hoslandigim bi lise mezunu da yok suanda diyor
Ülkedeki tek üniversite mezunu(!) bu adam mıymış?

Bir de çok merak ettim 4 ay dediğin nedir ki bir adamla hayat kurmayı düşünmüş arkadaşınız, bir de kendi evlenelim demiş...

Böyle insanlar nasıl öğretmen oluyor anlamıyorum.
Öğretmen olmak için hiçbir kriter olmadığı için diye düşünüyorum ben. Bu konuda çok dertliyim zaten, dünyadan bir haber, hiçbir ideali olmayan, daha kötüsü kitap okumayan, tiyatroya gitmeyen, müze gezmeyen, hatta iki lafı bir araya getiremeyen nice öğretmen var.
(Ben de öğretmenim ve mesleğime aşığım, ama bunları da görmemem için kör olmam gerek)

Bence kesinlikle çekmeli.
Sonuçta 4 ay bir ilişkiyi evliliğe çevirmek için çok uzun bir süre. Ayrıca tabi ki henüz işe başlamamış adamın tüm masraflarını sevgilisi karşılamak zorunda. Ne yapsın bu çocuk para kazanmak için, bedenini mi satsın? Yazık, itmeyin onu bu çukura. Hem babasından istemesi çok ayıp karşılanır bizim oralarda. Üniversiteye başlamış her çakal, pardon erkek artık kendi parasını bir şekilde (!!!) kazanmak zorundadır. Babasından para isteyene dolandırıcı şerefsiz deriz. Neyse ki gururlu çocukmuş, babasından istemek ya da ek iş bulup çalışmak yerine sevgilisinden istiyor.

Bir daha böyle adam gibi adam bulamaz arkadaşınız, kredi de çeksin, malını mülkünü çocuğun üzerine de yapsın. Biz de birkaç aya tv'de haberlerde izler ne salaklar var diye güleriz

Bu kadar saf olmasın ya. Tabi kullanıyor. Bu kadar yüzsüzlük olur mu.

Arkadaşınız çok sağlam kullanılıyor

Tek derdi evlenmek mi arkadaşınızın hayyy Allahım ya.
Adam bulmuş saf kızı yiyor

Bazı arkadaşlar kızı saf bulmuşlar da, bu saflık değil salaklık, kusura bakmayın. Sırf kendisiyle evlensin diye kullanılmakta bir sakınca görmüyor. O zaman aynen devam. Eşek kadar adam kız arkadaşı olmasa nasıl geçinecekmiş? Resmen yolunacak kaz aramış, bulmuş kendine. Ve 4 ayda bu ne cür'et? Altın bile aldırmış adam, yuh yani. Ve arkadaşınızın bunları anlayacak muhakeme yeteneği yoksa, bu saflıktan farklı bir şey bence.

Bence bir an once terketsin. Bu nedir ya hayir kurumu olmus resmen arkadasin. İliskilerde karsilik beklenmeden iyilikler maddi yardimlar yapilir ama bu cok fazla 10 bin cekmis simdi de 35 bin.. canim arkadasin cok mu zengin bilmiyorum ama kendini hayra adadiysa o parayi cekip ihtiyac sahiplerine dagitsin en azindan sevaba girer.. o cocukta bedelli yapmasa bile kizi sevse zaten askere gitmeden de yuzuk takar hatta sevse kizdan once kendisi israr eder nisan yapalim da gideyim diye. Cocuk alismis ilerde evlenseler bile surekli kiz bakacak buna cok ceker arkadasin kadinligini evini yuvasini bilmez. Sadece x kisiyi seviyor evlenmek istiyor diyede hayatini maffetmesin evlenmek icin evlenilmez sadece sevmeklede yuva kurulmaz. Bu iliskide hep bir cikar var adamin menfaati bitince arkadasinda bitecek hayati hem maddi hem manevi cok sey kaybeder. Direk ayrilsin.

Arkadaşınız bu yazılanları okuyor mu?Biraz kafası dank etmeye başladı mı?

Tabi tabi çeksin çok eğlenir sonrasında . Kendine koca değil ama kocaman bir tecrübe satın almış olur
Yahu 20 yıllık kocama borç para verirken elim titriyor hala çokmu Kayseriliyim acaba

Simdi bu kiz yazdigini anlamayip gidip para yedirmeye devam eder bacim ne yaptin

35 bini alir sonra gider baska kizla dugunu yapar. Arkadasin aklini basina alsin. Ciddi ciddi uyarin biraksin bu bos beles adami. Ne sevmis ne saygi duymuz arkadasina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…