• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliye 35 Bin lira kredi çekmek?

En kotu 3800 Okul acilsin ek ders muhabbeti 800 900 yada ders sayısına gore artarda ıyı alıyorlar yani
ben cok para harcıyorum sanırım 3800 hıc bırsey degılkı :)
eve hıc mı bırsey almıyor hıc mı fatura odemıyor hıc mı kıyafet almıyor maasın yarısı dırek gıtmelı en az normal sartlarda elde kalanla 10 bın 35 bın yıne zor tum hesapları kendısı oduyor sevgılısının arkadasına altın alıyor

yanı kız harcıyor bırıktıremıyor ustelık

allahım benım kızım veya kardesım olsa omuzundan tutup kaldırıp sarsardım kendıne gel kendıne dıye sanırım

cidden ben aciyorum aslinda arkadasima. evlilik artik kizlar icin buyuk sikinti. yapmaya calistigi sey cocukla evlenmek hicbir art biyeti yok. simdi bir deyim var sahipsiz oldugu icin evlenemeyenler diye. ailesi kiza uygun bir aday oneremiyor. lise mezunu biriyle de arkadasim evlenmek istemiyor. cevreside olmayinca elindeki adam etmeye calisiyor. dusunsenize adama evlenelim diyen kiz. uzerinde evlilik baskisi var malesef.yapmaya calistigini bende desteklemiyorum arkadasimin

eğri oturup doğru konuşalım da, lise mezununu beğenmeyen arkadaşınız çok mu zeki? nasıl bu yaşa gelmiş, nasıl okumuş üniversiteyi de öğretmen olmuş benim aklım almadı kusura bakmayın. önce kendisine baksın bence.

benım anlamadıgım ne bılıyor musunuz
hanı yası kucuk cahıl falan desek degıl okumus ogretmen olmus kafa calısıyor yanı
boyle bır ınsan 4 aylık sevgılısıne 10 bın + tum gorusmelerde hesap odeme + davet bıle edılmedıgı tanımadıgı bır ınsan olan sevgılısının arkadasına ceyrek altın almayı nasıl yanı nasıl yapabılıyor

sacacak bukadar cok parası varsa kımsesızler yurdu bakım evlerı huzur evlerı barınaklar mehmetcık vakfı gıbı bırcok kurum var gercekten dua kazanır hıc degılse

bu kızımıza soyleyın aklını basına alsın 10 yasındakı cocugun elınden 5 tl sını bıle alamazsınız bu kız ogretmen olmus nesıl yetıstırecek ?

aılesı hıc mı demıyor kızım kazancını nereye harcıyorsun degerlendırıyormusun napıyorsun zaman kotu bosa harcama demıyor mu kımsesız mı havai mı nedır ben anlamadım

cok degısık akıl alır gıbı degıl yahu
Üniversite girişlerinde öğretmenlik puanları çok düşük. Kesinlikle tıp ve hukukla aynı sıralamalarda olmalı. Hiçbir şey olamazsam öğretmen olurum diyen insanlar var ve sonuç ortada. Ailemde çok fazla öğretmen olduğu için öğretmenler odası muhabbetlerine de aşinayım ve içler acısı.

Kız burayı umarım okur;
Sevgilin paraları başka kadınlarla eziyor. Senle evlenmeyecek. İşi dolandırıcılık. Biraz kurcalarsan önceden de yaptığını öğrenirsin. Zerrin Özer ve evlilik macerasını gözden geçir.
Bir daha öyle kolay kanma, ağzı laf yapıyor diye her denilene inanma. Hatta bi süre geçsin, elim sıkışık de bir sürümü bahane et temelini hazırla (babama kredi çektik çok sıkıştık de mesela) para iste. Yemeklerini ödeme, ödet. Pahalı şeylerle ilgilen. O senin aşık sevgilin nasıl kaçacak.

ya ailesi ona evlenebilecegi birini onermiyo ama annesi hala bizle yasiyosun kendi evini kur bul birini yapiyo. hatta annesi chatte gir face den filan konus yok sen saf misin bilmem ne dio. zorunda degil elbet ama kendisi de evi olsun yuvasi olsun istiyo
Annesi de sağolsun iyi akıl veriyor yani. Açık açık yağmurdan kaçarken doluya tutul diyor. Anne de bir tuhaf. E peki bu yazdıklarımıza ne diyor arkadaşınız?

Lise mezununu beğenmiyor. Ama üniversite mezunu bir dolandırıcıya okey. Evlensin evlensin.. Daha doğrusu evlilik yolunda yedirebildiği kadar yedirsin. Ne de olsa dolandırıcının da üniversite mezunu olanı makbuldür. Son lokmasını da yutup ortadan kaybolunca tahsiliyle övünür arkadaşın.
kesinlikle hak veriyoruz yazdiklariniza ama lise mezunu biriyle olsa hem ailesi laf edermis hem egitim farkindan kaynaklanan komplexler filan cesaret edemem buna hem hoslandigim bi lise mezunu da yok suanda diyor

Çeksin çeksin..kesin evlenir onunla..:işsiz:sen şu arkadaşının kafasına bir tane patlatta aklı yerine gelsin ..

ya ailesi ona evlenebilecegi birini onermiyo ama annesi hala bizle yasiyosun kendi evini kur bul birini yapiyo. hatta annesi chatte gir face den filan konus yok sen saf misin bilmem ne dio. zorunda degil elbet ama kendisi de evi olsun yuvasi olsun istiyo
Onermesimi gerekiyo ailesinin. Ogretmen olmus bi zahmet kendi bulur yani. Niye bu kadar savunmacilik anlamadim. Durum fiyasko. Adam dolandiriciyim diye bagiriyor tam burdan. Yasasin gorsun müstehak yani arkadasiniza.

Merhaba Hanımlar
Arkadaşımın yaşadıklarını anlatıyorum.
Yazdıklarınız bizim için çok önemli
Arkadaşım küçük bir ilçede öğretmen ve ailesiyle yaşıyor.
Sessiz sakin kendi halinde bir kız.
4 aydır görüştüğü biri var. Çocuk okulunu uzatmış stajyer avukatlığını bu yıl bitirdi ancak şu an işsiz 30 yaşında.Adı x olsun
Arkadaşımdan daha önce 10.000 ₺ para almış.Durumum çok sıkışık babamdan harçlık istememiyorum diyerek. Bugune kadar gittikleri her mekanda arkadaşım Ödemiş hep hesapları.
Hep arkadaşım almış hediye vs.
Hatta x in bir arkadaşının düğününe giderken arkadaşıma çeyrek altın aldırmış.
Kızı da götürmemiş düğüne.Erkekler var vs diyerek susturmuş. Zaten tuhaf biri bana göre.Arkadaşımın instagram hesabında takip ettiklerinden tutunda giyimine gülüşüne makyajına yasaklar koymuş birisi.
Yaşanılan yer küçük olduğu için arkadaşım yeni insanlarla tanışamayacağını düşünüyor vazgeçemiyor x ten.
Yıllardır kendi kriterlerine uygun birisi çıkmadı karşısına evlenmeyi çok istediği için x in yanlışlarına sesini çıkarmıyor.
Şimdi soru şu arkadaşım x e ben artık evlenmek istiyorum demiş. X te askerliğim var evlenemem ama bedelli için kredi çekersen askerlikten sonra nişanlanırız demiş.
Bence x arkadaşımı kullanıyor.
Ancak arkadaşım o kadar para verdim. Başka kimseyle mesajlaşmıyorum.Doğru düzgün de birisi yok.Döndüğünde evlenir benimle nasıl olsa avukat bir şekilde çalışır evimizi kurarız diye düşünüyor.
Ailesiyle ya da çevresiyle tanıştırma vs de yok.
Biz de size soruyoruz ve cevapları beraber okuyacağız.
Krediyi çeksin mi?
Arkadaşınız aklını peynir ekmekle yemiş
NET !!!

Tamam evlensin bu adamla. Belki avukat bile değil kandırıyor.
3 çocukla ortada kalsın. Tekrar konu açar. İlla bir musibet mi olması lazım aklını başına toplaması İçin.?

kesinlikle hak veriyoruz yazdiklariniza ama lise mezunu biriyle olsa hem ailesi laf edermis hem egitim farkindan kaynaklanan komplexler filan cesaret edemem buna hem hoslandigim bi lise mezunu da yok suanda diyor
Arkadaş anlamıyor mu acaba? Adam DOLANDIRICI! Evlilik bu kadar elzem birşey mi? Kendini bu kadar sömürtürken, böyle kullanılırken hiç onuru kırılmıyor mu? Ayrıca 100 bin de yedirse o adam onunla evlenmez. Yiyebildiği kadar yiyip toz olup uçacak.

Annesi de sağolsun iyi akıl veriyor yani. Açık açık yağmurdan kaçarken doluya tutul diyor. Anne de bir tuhaf. E peki bu yazdıklarımıza ne diyor arkadaşınız?
haklilar ama askere gitse gelse evlensek mutlu olsak ben 35 bin icin hic uzulmem diyor. ask icin risk alinmaz mi diyor suan ben cildiricam.
bide simdi olmaz desem kimse yok hayatimda mutahasip bir ailesi var ( ben asla yapamam boyle bi aile ile ama arkadasim icin bu durum guven sebebiymis) kiyamaz bana imanli biri diyor.

ya bır ogretmenın kazancı ne kı tıcaret yapmıyor borsacı degıl inşaatları yok o maasla bukadar parayı nasıl saçalıyor benım aklım almadı 10 bınler 40 bınler bukadar kolay konusuluyor
Aile yaninda kaliyorsa masrafi olmaz pek. Ayda ek derse gore 4 -5 bin alsa gayet rahat verir. Eski birikimi de vardir yeni ogretmen degildir herhalde.

Arkadaşınına söyle erkek arkadaşı onu sömürüyor daha fazla sömürmek için de kıskanıyormuş gibi veya kendi yaptıkları bilinmesin diye kıskançlık numaraları yapıyor bu tarz insanlar bu tarz yola başvurur kendisi avukatlık okuyormuş bu arkadaş okuduğu kesin mi bu bile yalan olmasın hiç merak edilip araştırıldı mı bu güne kadar nasıl okumuşta parayı bulmuş krediyi onun ailesinden biri çekebilir neden illa 4 aydır birlikte olduğu biri bu kişi mesleğini eline aldığında çekip gidecek gibi bir izlenim verdi bana çok temkinli olsun kesinlikle kredi çekip vermesin çok diretirse kendisinin kredisi olduğunu bu yüzden tekrar kredi vermediklerini söylesin bu durumda çekip giderse anacı bellidir zaten

Koca bulamıcam diye kendını kullandırmak bu resmen, bulamazsa bulamasın kimse kocasızlıktan ölmüyor,aklını basına alsın bıraksın cocugu, sürekli kısıtlanan ve kullanılan bir insan olmak ıstıyorsa devam etsin.şuraya yazıyorum krediyi çektirir adam kendı ayakları ustunde durdugu gibi bırakır.Dort aydır tanıstıgı birine nasıl bunları yaptırabiliyor aklım almıyor.Mevlam karsısına kimleri cıkarır kim bilir bıraksın adamı.

Back