- 17 Kasım 2007
- 3.960
- 3
-
- Konu Sahibi Sevgi Kelebexgxi
ne demısler bekara karı boşamak kolay:1closedeyes:böcük kafa sölemesi kolay zaten olmuş saat 11 onu beklesem daha olucak 12 -1 sabah ceremesini ben cekicem yine işin yoksa akşama kadat uykulu uykulu gezmirmirmirmir
ahh ahh ben pcden vırus kaptım herhl bak sımdık bıle sıze yazım dıe msn acmıyom o benle ılgılen dıo ben ıkınızın arasında kalıyomal biri daha bıktım şu iletişim sorunundan
geldim canlarım ani kararla annecimle gezmeye gitmeye karar verdik ondan gelemedim a.s.
allahım delirtiyo beni. ben onu george clooney' e benzetiyorum o beni kime benzetse beğenirsin??!!
murat kekili:1shok:
niye yaptı bunu bilmiyorum ya ben güzel kızım yaaaaaaaaakötükedihüso
hep demorolize ediyo mannaq salako işte böööö yanımda bide bakıo öle bana napıosun kime yazıyon ne yazıyon diyoo hıhh dedikodunu yapıom haberin yoklülülülülülü
yok vallahi canım onun havalanması için bana gerek yok o zaten burnu havalarda gezer.ben ömrümde onun gibi kendinden emin birini tanımadım.şakkıdı
zaten fıkra gibiyiz napçam bunla bi bilsemkafamçokkarıştı
dur ben bi punduna getirip ilyas salmana benzetiyim şunuda içim rahatlasın kikikikkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
ay renkli bir ilişki anlaşılan sizinki kaydirigubbakcemile5
allahım delirtiyo beni. ben onu george clooney' e benzetiyorum o beni kime benzetse beğenirsin??!!
hep demorolize ediyo mannaq salako işte böööö yanımda bide bakıo öle bana napıosun kime yazıyon ne yazıyon diyoo hıhh dedikodunu yapıom haberin yoklülülülülülü
benide rahmetli aysel gürele benzetmişti benim odunn bak sinirlendim şimdii..
ayy sıkıdımmmm patronlara hayır :roflol:
ben geldım bende kusum kocamla
ben geldım bende kusum kocamla