- 8 Ekim 2008
- 1.211
- 1
- 37
-
- Konu Sahibi Sevgi Kelebexgxi
ay biz 23,75 yıldır küsüz bi türlü barışamadık kendileriyle
kocişe kızgınım... dün akşam 'gel hadi yatalım' dedim yatmadı:1shok: benden sonra yattı.. yatağı tek başıma ısıtmak zorunda kaldım:mymeka:
ben olsam aynı seyı yaprdım herhal gıdıp yatağı ısıtmaz ısıtması ıcn onu önce yollardım baktım gelmıyo o gelene kadr bende gıtmezdım:1closedeyes:
:
sevgı kelebegım topık herkeze hayırlar getırsın kusler barıssın
ama benım kusecek bı sevgılım yok ben nasıl takılacam sıze onu bılemedım:a015:
ben gelmış bulunmaktayım :1closedeyes: aman yaramı bıde sen mmı descen gızz2,5 ay oldu ama ben her zmn 3,5 atıyom nan ıkı gundr kavgalıyık küsük sımdık bana sureklı msj atıyo son msjıda ben köpek gıbım sevdım sen beledıye gıbı zehırledın:çok üzgünüm: nan bu arada benım bura takıldığımı bılıyo :roflol: gızlıden okursa o zmn yedık naneyıı
sımdık sondan girdım konuya kavga sebebımız msn yuzndn ben pzar gunu maca gıttım bu resımlerı ıstedı tmm yollayım dedım anam dah msn acıllır acılmaz aynı velved gıbım basladı haıd hadı yolla demeye sınır oldumm nan dedım ınsan bı askım nasılsın der ozledım der yalanda olsa demı yok hala hadı dıo bende ıkı laf soktum oda resımlrı almaktan vazgectı bende msn kapattım ıkı gundru küsük sımdık sen bana cvp ver bakem:çok üzgünüm:
kelebem sen haklısın o zaman yawrım
o dayagı haketmiş dövebilinşakkıdı
senindirrrrÇok üzgünüm çoook
bende geldimkaydirigubbakcemile2
bizde öğlen birden beri konuşmuyoruz.:çok üzgünüm:daha çok bekler aramamı:dilcikar:
ay bu gurbaa benden küçükmüş. naniknanik
süper bi topic olmuş, açanı tebrik ediyorum valla.
bende sık sık katılıcam aranıza bu gidişle.
bizde 3 gündür görüşmüyoruz, daha da uzayacak gibi.
aslında kavga etmedik ama konuşmuyoruz.
bazen kalp kırmak yerine hiç konuşmamak daha iyi oluyor.
arama canım arama ama niye küstünüz süle bakim yerimseniben
hoşgeldin yevrumm ben açtım valla bunalımdan işte napcamı şaşırdımkaydirigubbakcemile3
bende küsüm hala kolay kolayda affetmiycem işte:dilcikar: