sevgilisiyle,eşiyle kavga edenler küsenler sinirlenenler buyrunn içeri....

benimkide benim hiçbiyerimi begenmez ama niyeyse 3yıldır beraber benle..sırnaşık şey

ay benimkide bana öyle der. mesela 2 sene önce çok zayıftım ben böyle çöpten kız sevmem balık etli olsan derdi. şimdi onun için değil de iştahım arttı biraz balık eti oldum. bu seferde ben şişko kız sevmem diyor. neyi seversin sen dedim ya:eek:klava:
:dilcikar:

ay kızlar bızde kavganın kosesınden donduk
neysekı cuma namazına gırmesı gerekıyodukı yarım kaldı hehekaydirigubbakcemile3
neymıs efendım ben nasıl ısyerınde bı musterıye sen dıye hıtap edermısım
ay cıldırazaam
namazdan sonra aradım ılahı bır huzurla sakınlesmıs olcakkı konusu bıle acılmadı:1closedeyes:
darısı tum kus arkadaslarımın basına:Saruboceq:

ben şifresini biliyorum valla kızınca yazıyorum yazıyorum sonra rahatlıyorum kendime gelincede açıyorum msn'nini siliyorum yazdıklarımı hehehe )))))):eek:

anacım delünün teki elinde olsa eve kitlicek beni fatura yatırmaya çıkçam diyorum dur ben yatırırım dio alışveriş yapçam diyorum ne lazım ben alıyım getiriyim dio ağdaya gitçem desem onuda dur ben gidiyim dicek yakında mannaqkaydirigubbakcemile3 bu aralar iyice şaşırdı delüüüüüü laelaelaelaelae

2 gündür konuşmuyorum.ama bu sefer gerçekten kırdı beni.dün akşam gelmiş laf atıyo bana.....suçlu oldugunu biliyoya....gıcık adam ne olcak...:dilcikar:

kelebekım sen ne dedınkı maılde ayrılcam felanmı dedın
duzelır ınsallah en kısa zamanda canım ya

yok demedim bugüne kadarda demedim dersem dönüşü olmaz çünkü benim için
ama kızdım kızdım kızdım işte sonucunu bekliyorum:nazar:

aman erkeklerın hepsı aynı:roflol: benımkı harıç :roflol: barıştık ya ondan dıyomm

senınkıde bı acayıp haa yan uçsana ordan yanına bee nasıl okumaz maıllerı:eek:klava:

müsati değildir kendileri nedenini bende bilmiyorumşakkıdı

ben şifresini biliyorum valla kızınca yazıyorum yazıyorum sonra rahatlıyorum kendime gelincede açıyorum msn'nini siliyorum yazdıklarımı hehehe )))))):eek:

anacım delünün teki elinde olsa eve kitlicek beni fatura yatırmaya çıkçam diyorum dur ben yatırırım dio alışveriş yapçam diyorum ne lazım ben alıyım getiriyim dio ağdaya gitçem desem onuda dur ben gidiyim dicek yakında mannaqkaydirigubbakcemile3 bu aralar iyice şaşırdı delüüüüüü laelaelaelaelae

ağda almaya yolla gızz nolurr ılık ağda olsun de aldığınıda beğenme ben soğuk demıstım de soğuk alıncada sıcak olsun de salla bısıler naılsa bıkar sen gıt al der:jeyyar:

efendim şimdi tutarmı tutmazmı bilmem daha önce varmıydı onuda bilmem ama yoktu sanırım....
şimcik sevgilisiyle yada eşiyle tartışanlar sinirlenenler küsenler kızanlar vs.vs....
gelsinler anlatsınlar oturak dertleşek hain planlar yapakÇok üzgünüm çoook teselli verek falan filan :nazar:

buranın şayet tutarsa ne sık müşterisi ben olcam kesinn:nazar:

slm caNIM kaydirigubbakcemile5 SANA ÖZEL MSJ ATTIM ÖPULDUN:1hug:

ağda almaya yolla gızz nolurr ılık ağda olsun de aldığınıda beğenme ben soğuk demıstım de soğuk alıncada sıcak olsun de salla bısıler naılsa bıkar sen gıt al der:jeyyar:

alır kızz vallahi alır o bi kere cosmo-store'a gitmem gerek dedim ne alcaksın dedi oje tarak vs dedim alırım ben dedi mannaq.olmaz ben gitçem başka alcaklarım var dedim ısrar etti dedim sonunda orkid alcam onudamı sen alcaksın dedim hihoyyyt
alırım dediiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3

neticede cosmo-store'a gitti beni aradı orda çalışan bir bayana telefonu verdi oje numaralarını ve hangi ped'i istediğimi söledim kız gülüyo ben gülüyorum.dedim kendisi istedi ben yollamadım.görüyosunuz nasıl bi mannaq dedim.laelaelaelaelae
ahh anacım ahh o ağdada alır bide görsen varya ödün kopar tipinden hiç beklenmez ondan öle bişey ama mannaq işte napiim ömrümü yedi delürttüü benii kaydirigubbakcemile

dileğim konunu okudum.
eşin seni çok sevdiği için kıskançlık yapıyor anladığım.
kıskanılmak güzel bişey ama aşırıya gidip başkalarının yanında kavga çıkarması hoş değil tabi. 11yaş fark var demişsin, eşin kaç yaşında, acaba artık kendini yaşlı mı hissediyor da böyle yapıyor, gençken başkasıyla evlen dediğine göre ?
canım ben 23 yasındayım esım 34 ya bu aralar sureklı bana zaten sen kac yasındaydın dıyor bnde soyleyınce nıye sordun dıyorum oylesıne dıyor sankı yasımı bılmıyormus gıbı

alır kızz vallahi alır o bi kere cosmo-store'a gitmem gerek dedim ne alcaksın dedi oje tarak vs dedim alırım ben dedi mannaq.olmaz ben gitçem başka alcaklarım var dedim ısrar etti dedim sonunda orkid alcam onudamı sen alcaksın dedim hihoyyyt

neticede cosmo-store'a gitti beni aradı orda çalışan bir bayana telefonu verdi oje numaralarını ve hangi ped'i istediğimi söledim kız gülüyo ben gülüyorum.dedim kendisi istedi ben yollamadım.görüyosunuz nasıl bi mannaq dedim.laelaelaelaelae
ahh anacım ahh o ağdada alır bide görsen varya ödün kopar tipinden hiç beklenmez ondan öle bişey ama mannaq işte napiim ömrümü yedi delürttüü benii kaydirigubbakcemile

nan ne güzel yani bana burda güzel geli seni bilemem :nazar:

canım ben 23 yasındayım esım 34 ya bu aralar sureklı bana zaten sen kac yasındaydın dıyor bnde soyleyınce nıye sordun dıyorum oylesıne dıyor sankı yasımı bılmıyormus gıbı

canım bence o yaştan dolayı komplekse girmiş yaşın daha küçük olduğu için korku var galiba içinde ki bence kesin öyle bütün sorunlarıda bu yüzden yapıyor işte......

aman benımkı öle deıl allahtan nan benım almadan once ellemem gerek öle pıs bı huyum var:jeyyar: kımseye aldrmam onu alma bahanesylen eve bı saat gelmem

nan senı kıskanıyoo o bee yaa :jeyyar:

kelebenk nan ooo özel msjlarım neyım alıyon ışler acıldı bak gordun mu:1closedeyes:

X