sevgilisiyle,eşiyle kavga edenler küsenler sinirlenenler buyrunn içeri....

gunaydın kızlar kelebegım topıgımız hayırlı olsuna.s.
valla eskıden olsa her gunum bu topıcte gecerdı ama
bu aralar askım pek bı sakın pek bı uysal masaaallaah:nazar:
dun telfnumu ıs yerınde unutmusum dedım eyvah sımdı kopurcek nasıl unuttun telfn demek ben demek felan
ama sadece olan olmus askım napalım dedı:1shok:
heralde yola geldı canım sevgılım benım:asigim:

kocişe kızgınım... dün akşam 'gel hadi yatalım' dedim yatmadı:1shok: benden sonra yattı.. yatağı tek başıma ısıtmak zorunda kaldım:mymeka:

eşimle sabah kavga ettik ben oğluma kızdım tabi her zaman ki gibi o da bana ya bu adam ne zaman araya girmeyecek yüz kez söyledim hödüğe onun canıysa benimde canım ya oğluna laf söyletmiyo.......

kocişe kızgınım... dün akşam 'gel hadi yatalım' dedim yatmadı:1shok: benden sonra yattı.. yatağı tek başıma ısıtmak zorunda kaldım:mymeka:

ben olsam aynı seyı yaprdım herhal gıdıp yatağı ısıtmaz ısıtması ıcn onu önce yollardım baktım gelmıyo o gelene kadr bende gıtmezdım:1closedeyes:

nan topcı sahıbı sana derdımı actım derman olamadın nerdesın be yaa askımı hala affetmedım sen gelene kadr bız cocuk bıle yaparık herhal :jeyyar: bugun affedım gayrı :1rolleyes:

en son ne zaman kavga ettim sorusuna en az dün diyebilmeyi çok isterdim allahıııııımmmm 24 saat kavgasız geçse ne güsel olur..........!!!en çok 8 saat durabildik.

ben olsam aynı seyı yaprdım herhal gıdıp yatağı ısıtmaz ısıtması ıcn onu önce yollardım baktım gelmıyo o gelene kadr bende gıtmezdım:1closedeyes:
:

böcük kafa sölemesi kolay zaten olmuş saat 11 onu beklesem daha olucak 12 -1 sabah ceremesini ben cekicem yine işin yoksa akşama kadat uykulu uykulu gezmirmirmirmir

sevgı kelebegım topık herkeze hayırlar getırsın kusler barıssın :nazar:
ama benım kusecek bı sevgılım yok ben nasıl takılacam sıze onu bılemedım
:a015:

sevgı kelebegım topık herkeze hayırlar getırsın kusler barıssın :nazar:
ama benım kusecek bı sevgılım yok ben nasıl takılacam sıze onu bılemedım
:a015:

ne güzel yokmuş:1closedeyes:
ben bu kelebek gelene kadr askımlan barıstım:asigim: 3.gun nasılda ozlemıs benı tektanem ay bende cok mu nazlıyıım nee:roflol:

ben gelmış bulunmaktayım :1closedeyes: aman yaramı bıde sen mmı descen gızz:nazar: 2,5 ay oldu ama ben her zmn 3,5 atıyom nan ıkı gundr kavgalıyık küsük sımdık bana sureklı msj atıyo son msjıda ben köpek gıbım sevdım sen beledıye gıbı zehırledın:çok üzgünüm: nan bu arada benım bura takıldığımı bılıyo :roflol: gızlıden okursa o zmn yedık naneyıı
sımdık sondan girdım konuya kavga sebebımız msn yuzndn ben pzar gunu maca gıttım bu resımlerı ıstedı tmm yollayım dedım anam dah msn acıllır acılmaz aynı velved gıbım basladı haıd hadı yolla demeye sınır oldumm nan dedım ınsan bı askım nasılsın der ozledım der yalanda olsa demı yok hala hadı dıo bende ıkı laf soktum oda resımlrı almaktan vazgectı bende msn kapattım ıkı gundru küsük sımdık sen bana cvp ver bakem:çok üzgünüm:

al biri daha bıktım şu iletişim sorunundan :nazar:

ay biz 23,75 yıldır küsüz bi türlü barışamadık kendileriyle :nazar:

ay bu gurbaa benden küçükmüş. naniknanik

süper bi topic olmuş, açanı tebrik ediyorum valla.
bende sık sık katılıcam aranıza bu gidişle.
bizde 3 gündür görüşmüyoruz, daha da uzayacak gibi.
aslında kavga etmedik ama konuşmuyoruz.
bazen kalp kırmak yerine hiç konuşmamak daha iyi oluyor.

bende geldimkaydirigubbakcemile2
bizde öğlen birden beri konuşmuyoruz.:çok üzgünüm:daha çok bekler aramamı:dilcikar:

arama canım arama ama niye küstünüz süle bakim yerimseniben

ay bu gurbaa benden küçükmüş. naniknanik

süper bi topic olmuş, açanı tebrik ediyorum valla.
bende sık sık katılıcam aranıza bu gidişle.
bizde 3 gündür görüşmüyoruz, daha da uzayacak gibi.
aslında kavga etmedik ama konuşmuyoruz.
bazen kalp kırmak yerine hiç konuşmamak daha iyi oluyor.

hoşgeldin yevrumm ben açtım valla bunalımdan işte napcamı şaşırdımkaydirigubbakcemile3
bende küsüm hala kolay kolayda affetmiycem işte:dilcikar:

arama canım arama ama niye küstünüz süle bakim yerimseniben

hoşgeldin yevrumm ben açtım valla bunalımdan işte napcamı şaşırdımkaydirigubbakcemile3
bende küsüm hala kolay kolayda affetmiycem işte:dilcikar:

hoşbuldum yeavruum affetmeyelim kız.
arasınlar açmayalım, yalvarsınlar HIIIHH diyelim:dilcikar:
(çok da özledim ama haa bu arada)

X