- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
-
- Konu Sahibi Sevgi Kelebexgxi
aman dıem nereus da yenı barıstınız erkekler öle bazen kendı yaptıklarını hatrlamazlar benımkısıde uyku sersemı dedıklerını hıc hatrlamaz
ya canım hepsi böle işte bunların :teselli: nerde nasıl davrancaklarını bilmiyolar hele benimkini görsen of allah ım aklıma geldkçe sinir oluyorum kötükedihüso bak dün akşam anlatmıştım biraz...
aklımı başıma devşirdim bacım yaw
ne bu be evde kavga sevgiliyle kavga burda kavga :dilcikar:
kendimi nadasa bıraktım bi süre relax takılcam.
çok özledim ayol gehhŞeniz
ahaa aahhh keşkem bende kendimi bıraksam yatağıma uyusam uyusam uyansam sonram baksamki benimki it olmuş resmeenn ne güzell olur
sorma bacım kavgacı protest ruhum burdada çoşunca 1 ayın 3 haftasını cezalı geçirdim mapusta.adaptasyon sürecindeyik şincik-tatlicadiarzu-kız selda hayırdır ne oldu yaa
sorma bacım kavgacı protest ruhum burdada çoşunca 1 ayın 3 haftasını cezalı geçirdim mapusta.adaptasyon sürecindeyik şincik-tatlicadiarzu-
hamam böcüüü ay prdon uğur böcüü don fanila yollamasaydı(dantelli jartiyerli yollamış çeyyisinden) çok zor geçerdi mapusluk elimde çitiler çitiler giyerdim artık:roflol:
yani 2 hafta adamada küstüm o kadar valla 3 gün konuşmadım ayrılmayı düşündüm öyle canımı sıktı kötükedihüso dedim bu ne be heryerde kavga gürültü yoruldum anacım yaw
:dilcikar::1closedeyes: nasıl olmuşmu böcüğüm bundan sonra böylekaydirigubbakcemile3
nereus bacım valla öyle hareketli bereketli bir ay oldu.hep böyle anacım ya bi duramıyorum yerimde ben dursam başkaları durmuyo
gene küslerr cok be yawwwwdelikafadulden
hep kavga gürültü olmuyo kii bi yere kadar ben dayanamam ulen sositososito
barısın gitsin yeni yılda geliyo bakkkk:sm_cool:
ben zaten küsde degildimde zor günler yasadık gecirdik :teselli:
bilmiyom zaman ne gösterecekk du bakalım yasayalım görelim:dance:
hayırlısı olsun bee kıslarrrryerimseniben