sevgilisiyle,eşiyle kavga edenler küsenler sinirlenenler buyrunn içeri....

velvedcım canım cok uzuldum ya umarım en kısa zamanda sorunlarınız hallolur
dua edıcem senın ıcın Allah hayırlısını nasıp etsın canım yardımcın olsun

kıslarrrrrrr ailesi istemiyomus
ikna etmeye calısıyo günlerdirrr evde kavga gürültüü var
bahaneler uyduruluyooo sebebte yoksa istenmicek bişi yok
zaten beni tanıyo seviyolardı istiyolardıda şimdi noldu anlamadım bende
güya ben calısmıyomusum gecinemezmişiz su bu vs....

çalışmaya bılırsın senden para mı beklıyorlar kusura bakmasınlar ama erkek o sen deılsın o düşünsun senı gecındrmeyı bı kere ben babamın evınden rahat bı yerde deılsem otuturum babamın evınde kıymetım bılınır hıc deılse:dilcikar: ne sacma bısı ya benım yengemlerde çalısmıyo nolmus yane
benım guzel arkdasım ıns senın için en hayrlısı olur ınş sen en mutlu olcan yerde olursun takma sımdıden böleyse aılesı ılerde daha sorun olur aıle cok önemlı bı unsr bence bıtanem benımŞeniz

kız böcük kızmadım şaşırdın sadece neden diyye ben yazdımmı hatırlamıyorum çok kavga ederiz dedim bu kez farklıydı diğerlerinden çünkü 3 hafta ayrı kaldık hiç böyle olmamıştı bayramdan 1 hafta öncesinden beri ayrılmıştık yanlış anlama canım lütfen ben bişi demedim sana böcüğüm benim a.s.

kız böcük kızmadım şaşırdın sadece neden diyye ben yazdımmı hatırlamıyorum çok kavga ederiz dedim bu kez farklıydı diğerlerinden çünkü 3 hafta ayrı kaldık hiç böyle olmamıştı bayramdan 1 hafta öncesinden beri ayrılmıştık yanlış anlama canım lütfen ben bişi demedim sana böcüğüm benim a.s.

yok nan ben yanlış anlamam hıc hatta hıc anlama yeteneğım yokkaydirigubbakcemile3
bu arada ozmn ruh halını değiştr bakım
askınlan barıstınn artık mutlu neşelısındr:lepi:

Nereus; canım çok sevindim barışmana şimdi çok tatlı olur öyle uzun ayrılıktan sonra barışmalar :asigim: en çok da bu yanının seviyom kavga etmenin

ALLAHım şımarttıkça şımartıyolar :roflol:

evet araıyor ikide bir ilk barıştığımız gün özeliikle çok aradı doyamıyorum dedi çok hoşuma gitmişti ozaman

günaydın kıslar bu herif beni sinir ediyor yine kaavga edicez illa bunu istiyor yaa deliminee huyu suyu değişti bişi oldu diyorum yok diyor gelsin mahvettcemm manyak etcem görür ooo psikopatlığın alasını yapıcam çıldırttı beni yaa çok sinir oldum

akşam moralim bozuk msnede olay yaşamışım ee ben arkadaşlardayım bişi olmaz iyi akşamlar demiş öküz bende sanada iyi akşamlar dedim sabah arıyor ne yaptın msnedekileri dedi bu şimdi ne oluyor allah aşkına ya umursamıyor

aman dıem nereus da yenı barıstınız erkekler öle bazen kendı yaptıklarını hatrlamazlar benımkısıde uyku sersemı dedıklerını hıc hatrlamaz

X