- 8 Ekim 2008
- 1.211
- 1
- 37
-
- Konu Sahibi Sevgi Kelebexgxi
canım hepsı aynı bu erkeklerın genlerınde var heralde
neysekı bız barıstık darısı basına canım barısırsınız ınsallah en kısa zamanda:Saruboceq:
askımda bugun ısten cıkmama yakın aradı hıc bırsey yokmus gıbı konustu
ben blender setı almayı dusunuyodum oda pıyasa arastırması yapıcaktı unutmamıs gıtmıs sormus
dırek onu soyledı bende bıdaha benı aramıyacagını dusunurken bunu unutmadıgına cok sevındım ılgılendıgı ıcınde:asigim:
sonra guzelce konustuk kac gundur gergınım oyuzden oyle davrandım kusura bakma felan dedı ve bende telefonu kapattıgım ıcın ozur dıledım olay tatlıya baglandı:asigim:
Allahım kımsenın agzının tadını bozmasın ınsallah
destek olan arkadaslarım hakkınızı helal edın cok sagoluna.s.
walla öle qenlerinde war yaaa.. haber wermeden msn actımdiye bu hale qeldik..
senin adına sewindim canım inş. bidaha tartışmazsınız hep aranız böle iyi olur we darısı bizim basımıza olur
ya 4 bucuk yıldır beraberiz öle tartışmalarda ayrılmıyoruz ama cok canım acıyo birazda hassas olduqumdan kaldıramıyorum..
desteqin için çok t.ederm canım
bende söylüyorum qüwenmiyosum sen bana diye o diyoki qüweniyorum ama n yaptıqınıda bilmek istiyorum diyo. bnde her yaptıqımı anında mesajla bildiremiyorum ki yaaa.. off off ewet 4bucuk yıllık bi ilişki ama işte daha atlatamdık şimdide ayrı sehirlerdeyiz araya özlem felansa qirince ikimizde iice dayanamaz olduk we en ufak seyde patlar olduk..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
biz kac gündür kötüyüzzzzzz :çok üzgünüm:
sanırım ayrılcazz offff offffff:a015:
ailesi sorun cıkarıyooo senağlama