kartın alındı cnm:1closedeyes:
anlat heleyerimseniben
çok kıskanç bacım artık aştı yani olayları herşeye bişe diyor herşeyi kıskanıyor.
olay şu abimin nişanı vardı bende abimle gidecektim kıza yardımetmek için ( tekkardeş benim) babişkom bi gün önceden aradı akşam gelin dedi bende kocişi aradım tamam gideriz dedi bende eve geldim gömleklerini ütüleyecektim baktımki daha kurumamış eve geldiğimde ütülerim dedim ve ütülemedim. çünkü akşam eve gelmek zorudaydık ertesi gün görümcemleri kocişim götürecekti nişana. neyse bu geldi eve başladı sataşmaya nie gömlekler ütülü değil, madem kalmayacaz niye gidioz, ne işimiz var orda die söylenmeye. ay bi üzüldüm ne demek niye gidioz bi kardeşim var ve yarın nişanı var gitmek istiyorum yani. onu geçtik yok efendim o neciymiş bu evde o ne olacakmış niye ayrı ayrı gidiomuşuz. diom gelin arabasında olacam falanfisfisfis ay anam bi açtı ağzını yumdu gözünü vs vs şeyler ve en önemlisi nişana gelmedi kızları bıraktı ve gitmiş ben geldim kociş yok herkez onu soruyor babamlar annemler soruyor enişte ortada yok. bana ve aileme çok büyük saygısızlık yaptı özür dileyene kadar konuşmayacam onunla. ( çok kıskanç herşeyi kıskanyor ve tavır yapıyor surat asıyor bıktım yani patlama noktasındayım )benneyaptımki