sevgilisiyle,eşiyle kavga edenler küsenler sinirlenenler buyrunn içeri....

of of gene küsüs kart basmaya geldim buraya laelaelaelaelaebenneyaptımki

kartın alındı cnm:1closedeyes:
anlat heleyerimseniben

benımkısıde aksam dıokı zengın olursam 4 kadınla evlencem 1 sen 2 abdlı 3 rus 4 esmer tenlı allahım sen bana sabır ver kapatıverdım telı hemen aradı özur dıledı :eek: şaka yaptım dedı bılıyodum saka oldunu zatıkaydirigubbakcemile3

anlat heleyerimseniben

benımkısıde aksam dıokı zengın olursam 4 kadınla evlencem 1 sen 2 abdlı 3 rus 4 esmer tenlı allahım sen bana sabır ver kapatıverdım telı hemen aradı özur dıledı :eek: şaka yaptım dedı bılıyodum saka oldunu zatıkaydirigubbakcemile3

:roflol: ALLAHım yarabbim:nazar:

anlat heleyerimseniben

çok kıskanç bacım artık aştı yani olayları herşeye bişe diyor herşeyi kıskanıyor.
olay şu abimin nişanı vardı bende abimle gidecektim kıza yardımetmek için ( tekkardeş benim) babişkom bi gün önceden aradı akşam gelin dedi bende kocişi aradım tamam gideriz dedi bende eve geldim gömleklerini ütüleyecektim baktımki daha kurumamış eve geldiğimde ütülerim dedim ve ütülemedim. çünkü akşam eve gelmek zorudaydık ertesi gün görümcemleri kocişim götürecekti nişana. neyse bu geldi eve başladı sataşmaya nie gömlekler ütülü değil, madem kalmayacaz niye gidioz, ne işimiz var orda die söylenmeye. ay bi üzüldüm ne demek niye gidioz bi kardeşim var ve yarın nişanı var gitmek istiyorum yani. onu geçtik yok efendim o neciymiş bu evde o ne olacakmış niye ayrı ayrı gidiomuşuz. diom gelin arabasında olacam falanfisfisfis ay anam bi açtı ağzını yumdu gözünü vs vs şeyler ve en önemlisi nişana gelmedi kızları bıraktı ve gitmiş ben geldim kociş yok herkez onu soruyor babamlar annemler soruyor enişte ortada yok. bana ve aileme çok büyük saygısızlık yaptı özür dileyene kadar konuşmayacam onunla. ( çok kıskanç herşeyi kıskanyor ve tavır yapıyor surat asıyor bıktım yani patlama noktasındayım )benneyaptımki

anlat heleyerimseniben

çok kıskanç bacım artık aştı yani olayları herşeye bişe diyor herşeyi kıskanıyor.
olay şu abimin nişanı vardı bende abimle gidecektim kıza yardımetmek için ( tekkardeş benim) babişkom bi gün önceden aradı akşam gelin dedi bende kocişi aradım tamam gideriz dedi bende eve geldim gömleklerini ütüleyecektim baktımki daha kurumamış eve geldiğimde ütülerim dedim ve ütülemedim. çünkü akşam eve gelmek zorudaydık ertesi gün görümcemleri kocişim götürecekti nişana. neyse bu geldi eve başladı sataşmaya nie gömlekler ütülü değil, madem kalmayacaz niye gidioz, ne işimiz var orda die söylenmeye. ay bi üzüldüm ne demek niye gidioz bi kardeşim var ve yarın nişanı var gitmek istiyorum yani. onu geçtik yok efendim o neciymiş bu evde o ne olacakmış niye ayrı ayrı gidiomuşuz. diom gelin arabasında olacam falanfisfisfis ay anam bi açtı ağzını yumdu gözünü vs vs şeyler ve en önemlisi nişana gelmedi kızları bıraktı ve gitmiş ben geldim kociş yok herkez onu soruyor babamlar annemler soruyor enişte ortada yok. bana ve aileme çok büyük saygısızlık yaptı özür dileyene kadar konuşmayacam onunla. ( çok kıskanç herşeyi kıskanyor ve tavır yapıyor surat asıyor bıktım yani patlama noktasındayım )benneyaptımki

sonuna kadar haklısın bence
gelmemesi gerçekten çok ayıp hem seni hem aileni zor durumda bırakmış
bende olsam çok kızardım gücenirdim kırılırdım
ve bunun telafiside yok
madem kıskanç o kadar bırakmasaymış nişanda yalnız başına seni:kızgın:
çok kızdım valla haklısın canım sonuna kadar hemde Çok üzgünüm çoook

off canım cok sıkkın kızlar az once nısanlımla kavga ettık
nedenı ıse kıskanclık tabı neymıs efendım ustume bı hırka gıymıstım ve asagı tarafı kapalı degıl kemerım gozukuyo yanı cok azda ıcıme gıydıgım badım tamam dedım gıymem bı daha yok bu frenlıyemedı kendını ben onun ısteklerını onemsemıyomusum bılmem ne dıye sesını yukselttı bende bu sekılde oldugu zaman dırek kapatırım telefonu ve yıne oyle yaptım
onunda en cok kızdıgı seydır suratına telefon kapatmak kı en son konusmamızda yemın ettı bıdaha telefonu suratıma kapatırsan senı aramıcam dıye
oyuzden sımdı arıycagını dusunmuyorum ve bende aramıycam:mymeka:

sonuna kadar haklısın bence
gelmemesi gerçekten çok ayıp hem seni hem aileni zor durumda bırakmış
bende olsam çok kızardım gücenirdim kırılırdım
ve bunun telafiside yok
madem kıskanç o kadar bırakmasaymış nişanda yalnız başına seni:kızgın:
çok kızdım valla haklısın canım sonuna kadar hemde Çok üzgünüm çoook

aynen öyle canım okadar kırıldım ki anlatamam. enişte nerde diolar e buralarda falan diom ama adam ortalıklarda yok. ve olmadıkşeylere takılıyor ve sürekli huzursuzlk çıkartıyor işindeki olumsuzlukları eve taşıyor surat beş karış öyle bi köşede oturuyor. yok o niye öyle yok bu niye böyle diye tartışma çıkarıyor. 1 senelik evliyim 7 ay ağlamakla geçmiştir yani. :tomato::dilcikar:

anlat heleyerimseniben

uyy enısteye bak hele delikafadulden kıskanclık mı baska bısey mı bılmem ama affetme donunla yatsn barısma dadelikafadulden yalvarsın öle

nedenı ıse kıskanclık tabı neymıs efendım ustume bı hırka gıymıstım ve asagı tarafı kapalı degıl kemerım gozukuyo yanı cok azda ıcıme gıydıgım badım tamam dedım gıymem bı daha yok bu frenlıyemedı kendını ben onun ısteklerını onemsemıyomusum bılmem ne dıye sesını yukselttı bende bu sekılde oldugu zaman dırek kapatırım telefonu ve yıne oyle yaptım
onunda en cok kızdıgı seydır suratına telefon kapatmak kı en son konusmamızda yemın ettı bıdaha telefonu suratıma kapatırsan senı aramıcam dıye

allahım ahh bu ırkekler ahh evlensen bı dert evlenmesen bın dert:nazar:

hepsi aynı model bunların bişeyler isterler rica ederler tamam dersin kendinden taviz verirsin bu sefer daha fazla şeyler istemeye başlarlar nedense hep fedakarlık yapmak zorunda olan biz bayanlar oluyor. Çok üzgünüm çoook

uyy enısteye bak hele delikafadulden kıskanclık mı baska bısey mı bılmem ama affetme donunla yatsn barısma dadelikafadulden yalvarsın öle

özür dilemek gibide bi huyu yoktur. dün akşam hiç bir şey olmamış gibi davranmaya çalıştı ama taviz vermedim ne kadar kıdıldığımı anlasın. Çok üzgünüm çoook canım babacım gözümün içine öyle bi baktıi ne oluyor size der gibi benneyaptımki ah babacım bilsen neler çekiom die of offf :nazar:

kıskançlık tamam insan kıskanır ama kavga haline böyle ufak şeylerden gelmezki...
benimkide kıskançtır..
söyler rahatsız olduğu şeyi güzelce ama güzel dille söylediğinden ben pek dinlemem orası ayrı
aslında severim hemde çok severim kıskanç erkeği o an kızsamda hoşuma gider...
o yüzden eftelyacım bence inat yapma ara gönlünü al hem kapama teli suratına sevmiyosa
dinle dinle sesini çıkarma sakinleşince dikil karşısına Şeniz

tabıkıde barısırsınız.benım esımde oyle hep kıyafet yuzunden kuserız cok sevıyolar ondan.senı umursamasa daha mı ıyı senı ıncelıyo bakıyo ve kımsenın dıkkatını cekmenı ıstemıyo.tlf kapaman hata konusmadan sorun cozulmez.NISANLIN HASSAS OLDUGU HALDE KAPATMISSIN HATA.BENCE ARA ONU NEKADAR SEVDIGINI YERSIZ KISKANCLIK YAPMAMASINI SOYLE.GONLUNU AL YANI

ah canım benım bunlara yuz vermek kabahat zaten hıc bır ıstedıgını yapmıcaksın kafanın dıkıne gıdıceksınkı ozaman kıymetlı olursun ancak
evlılıkten sogudum ama en kotusu bunun yuzunden yakında ondanda sogumaktan korkuyorum:çok üzgünüm:

erkekler bencil hep kendileri gezsin, kendi istedikleri olsun, kendi arkadaşları var, sen evde otur. gezmek istesen bi alış veriş merkezine götürür vitrinlere bak eve dön geri. monoton bi hayat. ilgi alaka yok aman okadar doluyum kii..senağlama:eek:

hımm oylemı dıyosunuz kızlar :uhm:
dogru telefonu kapatmakta hatalıyım ama uyardım kac kez lutfen uzatmayalım tartısıcaz dıye okadar ustume gelıyorkı ben hayır gıycem felan desem neyse ama tamam gıymıcem dedıgım halde ustume geldı
bılmıyorum belkı bıraz zaman gecsın arayabılırım

ah canım benım bunlara yuz vermek kabahat zaten hıc bır ıstedıgını yapmıcaksın kafanın dıkıne gıdıceksınkı ozaman kıymetlı olursun ancak
evlılıkten sogudum ama en kotusu bunun yuzunden yakında ondanda sogumaktan korkuyorum:çok üzgünüm:

başta aşılacak bi sorun gibi gözüküyor ama zamanla herkez kafasınındikine gidince iyice çıkmaza giriyorsun. eşin seni sana uymayan bi kalıba sokmaya çalışacak sen kendindne ödün vermemek isteyeceksin vs vs şeyler. Şimdi göz yumsa evlendikten sonra daha çok sorun teşkil edecek. çünkü erkeklerin en büyük hatası evlendikten sonra eşlerinin değişeceğine kendilerini inandırıyorlar kafamçokkarıştı

yapma canım benim insan kıskanç diye soğurmu çok mu abartıyoki
bazıları vardır çok fenadır ama o kadr olduğunu zannetmiyorum
hani kaba tabirle psikopat derler

X