-
- Konu Sahibi Sevgi Kelebexgxi
duygu
ülen sen de mi hala tek tabancasın beceriksizin başkanı
duygu
ülen sen de mi hala tek tabancasın beceriksizin başkanı
kavga ettıknedenı ben ctesı rahatsızlandım gece konustuk neysem ben yattım belkı ı olrum dıe oda uykusuz kalmasın dedım zatı hıc dayanamazmirmirmirmir neysem aynı gece bı saat sonra hastaneye gttım tabı gıtmeden haber edem dedım benımkıne dıom benı merak etme telım kapalı olabılır anacım hıc çıt yok sonra dedım sen uyu tmm dedı sonrada bı guzel telı kapattı:1shok: ayy ne bu çılem senağlama ama benı sevyo dayanamaz bana:asigim: bı kac gun burnunu sürtsun bakem
Ayyy al biri daha tek değilm yani la valla alcam elime sopayı bir güzelllllklava:
Kelebegim birtanede yıdoya vur yaaaaklava:
offffff offfff nedir bu bizim cektigimizzzzzzzzzz:çok üzgünüm:
aman yaaaaa senağlama
hey guzeller ne yaparsınız....nasıl duygu ışlerı..
barıstınızmı sevgım...
bocuk kız burda ttoror estırıyon yetmıyo evdedemı aynısı be yaffffffff..
fırtınanın hıkayesını dınleyın bence hıc bırınıze uymaz...valla cok cıddı soyluyorum...onun yasadıgını kımse yasamsın ısallah..
cuma gunu abımle babam tartıştı abım kızdı netın fişini kesmış ben ödedım için netın parasını kabloyu topladım odama kodyum pc alcam ıns:Saruboceq: bunu benımkıne dedım baba ohh kkya gırmen artık ddı ve resmen dalga gectı belkıde şaka yaptı ama cok sinirlıydımkötükedihüso neyse ogun bısey demedım ctesı gece rahatsızlandım 12 de aradı konustuk saat 2ye kadr falan sonra dedım askım sen uyu dedı sen napcan napım dr gtcem dedım geçmezse:1closedeyes:neyse gecmedı 1saat sonra aradım bunu dedım ben gıdıyom merak etme o uyku sersemı tmm ee tmm dedı durdu bende tmm dedım kapa telı sen uy zaten benı düşnmuyon:çok üzgünüm: hemen kapattı ı geceler dıyıp kızdım hastanedn geldım bıde okadr hastayımkı serum falan neyse pzar gunu hıc ama hıc acmadım telı sonra gece actım konustuk anlattım hatrlamıyom valla dedı ama küstum bı kere :dilcikar:öle devam edıyo ctesıden berı bu ctesı100.gun olcak aşkımıza:asigim: barıscam buyuk ıhtımal ama ctesı kadr bısey demem gıbı sureklı arıyo msj atıyo ama ben kızgınımkötükedihüso
hey guzeller ne yaparsınız....nasıl duygu ışlerı..
barıstınızmı sevgım...
bocuk kız burda ttoror estırıyon yetmıyo evdedemı aynısı be yaffffffff..
fırtınanın hıkayesını dınleyın bence hıc bırınıze uymaz...valla cok cıddı soyluyorum...onun yasadıgını kımse yasamsın ısallah..
Kelebegim bende buraya ugramaz oldum
Bizde bu aralar cok iyiyiz maşallah
Kısss zaten biz küs kalamıyoz kiii hiç bilmem 2 gün konusmadıgımı dayanamıyoz:asigim:
Ben küsmedende gelsem olar heralde :roflol::roflol: