Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar ben cıkıyorum
yarın yakaladıgım yerden eslık ederım
ıyı haberler duymk uzre hoscakalın
ıyı uykular

ayy akıma geldı yarın temızlık var

hiç güleceğim yoktu ya ellma süperdi çok sağolun amma moral buluyom ben burda iyiki varsınız

Ha şöyle, bak içim rahatladı şimdi.
Kız Beyaz'ı seyredeceğim sana takıldım diye seyredemiyorum zilliii :mymeka:

Kızmıyorsun bana di mi? Ayrıca sakın seni anlamadığımı düşünme, inan bana şunca yıllık hayatımda başıma gelenleri sana yazsam ağzın açık dinlersin, öyle saççma sapırr şeyler.

Ama birilerinin bizleri bazen sarsıp kendimize getirmesi lazım. Aynada kendimize bakmamızı sağlaması lazım. Yoksa bazen yüzleşmek çok zor oluyor kabul ediyorum.

İşte senin aynan da biz olalım burada... zamanla kendini o aynada nasıl daha güzel göreceksin sen de şaşacaksın. a.s

Neyse ben de çıkıyorum kızlar, sizlere doyum olmuyor. Şu güzel Cuma gecesinde heeeeeeeç uğraşamicam kafamdaki aşklarla, meşklerle, acılarla felan. Gecenin tadını çıkaracağım. Kendimi battaniye, televizyon, çekirdek ve portakala vereceğim.... :) hepinizi öpüyorum en hislisinden.

Yarın sabah dükkanı ilk açan çayı demlesin, ben poğaça alıp da gelicem :)

Allaha emanet olun.

kizlar bende pek yazamiyorum cok yavas bugün elmacigim yine süpersin zavana bak sakin moralini bozma biz variz princess sende daha iyisin insahllah ebrucugum misil misil uyu

bu arada doğru insan tartışmalarına bi pencere daha açmak istiyorum.
b.. benim için doğru insansa ben de onun için doğru insan mıyım acaba?
yoksa ben onun için yanlışken o benim için doğru olabilir mi?:)

bıraktığın gibi canım..
anlık iyi hissetmeler dışında başka bir şey hissetmiyorum. ruhsuzum yani..
sen nasılsın peki?

Valla ben şuan bomba gibiyim :teytey: kızlar ziynet saliyi dinliyorum kulaklıkla son ses tavsiye ederim amman kuzum şarkısı
Elinde tefi yerinde keyfi BOŞVER BİTER Mİ DÜNYANIN DERDİ? :teytey:

Evet,bir de işin bu boyutu var...

Ne kadar doğru insan ne kadar yanlış zaman göstercek bence belki şuanda kendi içinde yaşadığı problemleri var ve onları aşıp geri dönüp sevgisine sahip çıkacak ama yok hala dönmüyosa yanlış kişi bence ama sen onun için doğru insansın bence çünkü sen onu yarı yolda bırakmadın :enbuyukkk:

Kızlar bende yatıyorum uyku bastırdı mirmirmirmir inşallah yine onlarla ilgili acaip rüyalar görmeyiz mirmirmirmir kendinize iyi bakın iyi geceler :ecrin_bebek:

iyi geceler prensescim :)
allycim doğru insan konusunda haklısın aslnda.
b..nin ailesinde ciddi problemler vardı belki çözüp gelir belki hiç gelmez. ozaman anlaşılır işte her şey..

kızlar herkesten bir cevap bekliyorum bir önceki iletimde yazmıstım sizce gercekten maksadı ayrılmakmı yani sevmiyormu?yoksa bu sekilde bitti diyerek onun istediklerini yapmam için oyun mu?
canım aynı şeyi benimkide istemişti çok zor durum yaparım sandım yapmadım ve çalışmamıda istemiyordu ya anlamıyorum madem kapalı bayan isticen git kapalı birini bul niye bizim canımızı yakarlarki bizde bu türban olayı yüzünden birde iş olayı yüzünden ayrıldık iyi düşün yapabileceksen devam etben başkası için kendinden ödün veremedim

kızlar güyadınlar ilk dükkanı açan demliyecekmiş çayı ben demledim bohçalarda sizden:)
bu arada iyiki vardısınız bu topiç sayendi moralim çok düzeldi artık yemek yiyebiliyor uyuyabiliryorum sağolun

kızlar herkese günaydın.günleridr takip ediyorum ama bi türlü fırsat olmadı yazmaya.benide alın aranıza.neyse ben de ayrılalı daha doğrusu terkedileli 5 ay oldu.5 ayda 5 kez msnden hatrımı sordu ama kafa hala aynı.sadece vijdanen rahatsız olduğunu itiraf ediyor.bi de bol bol saçmalayıp,psikolojimi bozuyor.ruh halimde bi gün iyi bi gün kötü.sürünüyoruz yani.bişye ilgimi çekti.ne adar çok ayrılan varmış yaa.ayrılık mevsimi falan mı bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…