Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hoşgeldin canım ben olsam msnden silerdim eski secgiliden arkadaş olmuyor ne oldu anlatmak istermisin

günaydınnn kızlarrrrr gerci öglen oldu ama:))) aramıza katılanlar var bakıyorumda onlarada hosgeldiniz diyim dicem ama böyle bi konudada yani keske kimse ayrılmasa sevdiginden...kırgın bencede sil msnden psikolojini bozmasına izin verme tatlım daha zor olur yoksa senin için anlat bakalım senin hikayen ne sebeb ne ayrılıga(

Böyle bir topiğe hoşgeldin bile demek gelmiyor içimden aslına bakarsan, keşke gerek kalmasaydı.. ama evet ayrılık sezonundayız doğru diyorsun.

Yazdığın 2 satıra göre sana tek yorumum şu olabilir. Gerçekten bitti diyorsan tamamen çıkar hayatından. Msn'den de sil, konuşma bir daha. Kendin de diyorsun yaptığı tek şey psikolojini bozmak oluyor işte. Ne gerek var?

Biz burada hayatımızı olumsuz yönde etkileyen şeylere izin vermemeye güdümlüyoruz kendimizi. Çok daha kolay oluyor göğüs germek.

tünaydın kızlar bende geldım nasılsınız bakalım :):):)ama heran gidebilirim biraz yoğunuz :):):)opüyorum sizleri...

baya olaylar olmuş haberimiz yok hep takıp etmek istiyorum ama herzama uygn olamıyorum bayramda fulll uz.)

kızlar nbr canlarım.bugün çok fena başladı gün yaw benim.anneciğim rahatsızlandı.bayıldı.sinir krizleri geçirdi.senağlamasenağlamageldi mi üstüste geliyo.çok beter durumdayım valla.aşkla falan uğraşacak psikoloji kalmadı.gece msnde yazmış benimki ordamısın diye.onu bile tınlamadım.:1no2:

canım cok gecmiş olsun hayırdır noldu annene

canım cok gecmiş olsun hayırdır noldu annene
babamla bayağı bi şiddetli kavga ettiler.annem sinir krizi geçirdi.zaten hep olur anneme.sinirlenince.bu kez bayağı kötüydü.bayıldı kalkamadı.yerde kaldı.felç falan olacak sandık.tansiyonu var.çok yükseliyor.sonra işte böyle oluyor.teyzemler geldi.ayy bayağı kötü başladım güne.çok şükür iyi şimdi.:çok üzgünüm:

aman ii olsun cnm cok sevindim annenin ii olmasına babanda huyunu bilmiyomu alttan alsa ya rahatsızmı madem annen dikkat edin bi dr gitseydiniz

babam da çok üzüldü de işte.neyse ki bitti geçti.şimdi tatlı yapıyoz bayrama.siz de gelin.:):) hadin öptüm sizi ben.anneme yardım edeyim.

kızlar bikaç gündr giremedim siteye son gelişmeleride yazamadm gerçi gelişmede yok sayılır.en son seni sewiorm bunu hiç unutma olur mu yazdı cwp wermedm sonra yine msj attı elime tlfnu alıorm ne yazıcğmı bilmiorm ama bitmesini istemiorm ddi yine cwp yazmadm ertesi gün,yani dün ne zmn geliosun istnbula son bi kez görüşmicek miyiz bu şekildemi biticek yani ddi bnde en erken salı müsait olurum uyarsa görüşrz ddm bakalım nolcak....

Selam kızlar ancak girebildim ama hemen çıkmak zorundayım dişçiye gidicem zynpkr geçmiş olsun canım kızlar yine görüşürüz öpüldünüz a.s.

Canım çok geçmiş olsun, güne kötü başlamışsın, inşallah sonu güzel gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…