- 10 Ekim 2008
- 1.770
- 2
- 40
hoşgeldin canım ben olsam msnden silerdim eski secgiliden arkadaş olmuyor ne oldu anlatmak istermisinkızlar herkese günaydın.günleridr takip ediyorum ama bi türlü fırsat olmadı yazmaya.benide alın aranıza.neyse ben de ayrılalı daha doğrusu terkedileli 5 ay oldu.5 ayda 5 kez msnden hatrımı sordu ama kafa hala aynı.sadece vijdanen rahatsız olduğunu itiraf ediyor.bi de bol bol saçmalayıp,psikolojimi bozuyor.ruh halimde bi gün iyi bi gün kötü.sürünüyoruz yani.bişye ilgimi çekti.ne adar çok ayrılan varmış yaa.ayrılık mevsimi falan mı bu.
kızlar herkese günaydın.günleridr takip ediyorum ama bi türlü fırsat olmadı yazmaya.benide alın aranıza.neyse ben de ayrılalı daha doğrusu terkedileli 5 ay oldu.5 ayda 5 kez msnden hatrımı sordu ama kafa hala aynı.sadece vijdanen rahatsız olduğunu itiraf ediyor.bi de bol bol saçmalayıp,psikolojimi bozuyor.ruh halimde bi gün iyi bi gün kötü.sürünüyoruz yani.bişye ilgimi çekti.ne adar çok ayrılan varmış yaa.ayrılık mevsimi falan mı bu.
ben burdayım blacgirlcüm dier kızlarda burda sanırım ee nasılsınız bakalım bugün
herkes iyi olsun artık güne iyi başlayalım a.s
kızlar nbr canlarım.bugün çok fena başladı gün yaw benim.anneciğim rahatsızlandı.bayıldı.sinir krizleri geçirdi.senağlamasenağlamageldi mi üstüste geliyo.çok beter durumdayım valla.aşkla falan uğraşacak psikoloji kalmadı.gece msnde yazmış benimki ordamısın diye.onu bile tınlamadım.:1no2:
babamla bayağı bi şiddetli kavga ettiler.annem sinir krizi geçirdi.zaten hep olur anneme.sinirlenince.bu kez bayağı kötüydü.bayıldı kalkamadı.yerde kaldı.felç falan olacak sandık.tansiyonu var.çok yükseliyor.sonra işte böyle oluyor.teyzemler geldi.ayy bayağı kötü başladım güne.çok şükür iyi şimdi.:çok üzgünüm:canım cok gecmiş olsun hayırdır noldu annene
babamla bayağı bi şiddetli kavga ettiler.annem sinir krizi geçirdi.zaten hep olur anneme.sinirlenince.bu kez bayağı kötüydü.bayıldı kalkamadı.yerde kaldı.felç falan olacak sandık.tansiyonu var.çok yükseliyor.sonra işte böyle oluyor.teyzemler geldi.ayy bayağı kötü başladım güne.çok şükür iyi şimdi.:çok üzgünüm:
babamla bayağı bi şiddetli kavga ettiler.annem sinir krizi geçirdi.zaten hep olur anneme.sinirlenince.bu kez bayağı kötüydü.bayıldı kalkamadı.yerde kaldı.felç falan olacak sandık.tansiyonu var.çok yükseliyor.sonra işte böyle oluyor.teyzemler geldi.ayy bayağı kötü başladım güne.çok şükür iyi şimdi.:çok üzgünüm: