Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

BENDE GELDİM İYİ GECELER KIZLAR

YARIN ŞEHİR DIŞINA GİDİCEM İŞALLAH YOsenağlamaLDA KAZA OLUR ÖLÜRÜM

Zavana,

Öyle bir konuşuyorsun ki sanki dünyada ondan başkası yok.

Anan yok, baban yok, arkadaşların yok seni seven insanlar yok.. seni düşünen, seven kimse yok, kimse üzülmeyecek peşinden... o sana kötü davrandı diye ölmek isteyebiliyorsun. Sana bu kadar adilik yapan biri için kendi hayatını hiçe sayabiliyorsun yani? Ona bişey olmasın sana olsun yani... bu da onun ödülü olsun, bu mu? Bu mu kendine verdiğin değer?

Dünya onun etrafında mı dönüyor?

Yapma güzelim gözünü seveyim yapma ya, bu kadar da değil artık allahaşkına yaa...

Alışmış kudurmuştan beterdir misali...Bir de senin gene affedeceğini sanıyor...Ya var ya bu erkekler harbi odun...Bir kadın aslında bunu asla unutmaz ve özde affetmez,sadece sevgisi ağır basar...

Ne yardan vazgeçerim,ne serden hesabı...

ya tatlım kızıda görsen:1no2: allahın yarattıgıdır tabıkı ama nese solemeyımklava:

Aynı şekilde yaa...Kızın yaşını bilmeden eğer başka bir yerde görseydim,bu garanti 45 lik derdim...O derece yani...Gene aynen seninki gibi,fazla yorum yapmak istemiyorum...

ayyyynen öle işteeeklava: zaten dedim erkek arkadasımada....benı kımle aldatmıssın kıza bak dedımkötükedihüso barı aldattıgına degseydı su kızın sıfatına bak dedımkötükedihüso

Ooooh ağzına sağlık

Aynı şekilde yaa...Kızın yaşını bilmeden eğer başka bir yerde görseydim,bu garanti 45 lik derdim...O derece yani...Gene aynen seninki gibi,fazla yorum yapmak istemiyorum...

bızım kızda bı 120 kılo war heralde yasıda 35 gıbı gorunuo kucuk olmasına ragmenkafamçokkarıştı

ya kızlar anlamıyorsunuz benim evlede problemim oldu ayrıldıktan sonra babam bana tokat attı,annemde ilk fırsatta bağırıp çağırıyor işyerindemi yatsam

Ee? bunlar ölümü istemen için yeterli sebepler mi sence? Kendi söylediğin bile sana mantıklı geliyor mu?

Herkesin başınaneler gelmiştir, halen geliyor, benim de babam beni kemerle dövdü, annemin yaptıklarından hiç bahsetmiyorum bile, yuvamın yıkılmasının bir numaralı mimarıdır kendisi... ama ben daha çok bağlandım her şeye, herkese inat. İnadına mutlu oldum. İnadına. Kimse sindiremedi beni, seni de sindirmesin, sana en başında da dedim şimdi de tekrarlıyorum.

Senin mutsuzluğunun sebebi sen kendinsin başka kimse değil, çünkü sen kendinden vazgeçmişsin. Kendini sevmiyorsun. Bu duygudan kurtulduğun anda gör bak dünya sana da toz pembe gelecek ve tüm bu sorunlar vız gelip tırıs gidecek.

Kızma bana, yaşça senden epey büyüğüm, seni eleştirmek için söylemiyorum bunları, bilakis karşımda kızkardeşim varmışçasına endişe ve üzüntü ile söylüyorum.

Lütfen lütfen topla kendini biraz lütfen... kendine bunları yapmaya devam ettiğin sürece seni mutsuz etmeyi başaranları biraz daha ödüllendiriyorsun sadece. Yapma bunu kendine.

Zavana en azından çalışıyosun ne güzel ya bütün gün onlarla aynı evde olsaydın biraz da iyi yönünden düşün akşamda girer odana oturursun yüz göz olmazsın kimseyle :teselli:

Haha aynen benimki de öyle...Yaşı küçük işte ama dediğim gibi,45 lik gibi görünüyor

Zavana gerçekten ağır şeyler yaşamışsın haketmediğin şeyler yaşamışsın hatta hepsi üst üste gelmiş ama hayata tutunman lazım hayat devam ediyo öyleyse kendini toplamalısın benimde ailemle ilişkilerim pek parlak sayılmaz ama sen en azından çalışıyosun ben çalışsam bütün gün evde oturmak zorunda kalmasam o kadar dert etmezdim kavgaları falan

Canımcım... o kadar detaylara takılmışsın ki olayın genelini göremiyorsun.

Evet pislik yapmış sana kabul, adice davranmış... yapmasaymış keşke ama olmuş. Şimdi senin başına böyle bir şey geldi diye tamam mı bitti mi her şey? Sen artık bu şekilde mi yaşlanıp da öleceksin? Hayat buraya kadarmış mı diyeceksin?

O ne yapacak sanıyorsun? Hayatını mutlu mesut geçirecek belki de, düşünmeyecek bile.

Değecek mi? Tekrar soruyorum kendine verdiğin değer bu mu? Hayatını hep kendine böyle acıyarak mı geçireceksin? Hiç korkutmuyor mu bu seni?

Gömmüşsün kafanı yastığa vah bana bunu nasıl yapar nasıl nasıl nasıl... uyan biraz yaa aç gözlerini... biraz kendinin kıymetinin farkına var, nereye kadar hayatım nereye kadar? Eninde sonunda atmak zorundasın bu duyguyu üzerinden sen de biliyorsun o zaman niye ve neyi bekliyorsun? Hemen başlasana yolunu kafanda olsun çizmeye...

Hayat senin düşündüğün kadar uzun değil tatlım... çatır çatır geçip gidiyor, sonra vurma kafanı taşlara ben bunca zamanımı bu zibidiye nasıl harcamışım diye.

hepinize teşekkür ederim yanlış anlamam anlamıyorumda bana destek olun ne olur gerçekten kötüyüm

Canım benim bi tanem, biz elbette sana elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz, ben hiç gocunmam bundan, buradaki hiçbir arkadaşımın da gocunacağını sanmam.

Ama lütfen tatlım sen de bir adım geliver bize.
Sen de biraz yardımcı ol, bizden ziyade kendine... azıcık çabalasan yemin ediyorum bir kaç günde bile farkı göebilirsin kendinde. Zaten sana senden başkası yardım edemez özünde.

Bak bu topiği açtığımızda bi çoğumuz yerlerde sürünüyorduk, sadece bir hafta geçti aradaki fark görülmeye değer.

Sen de katılsana bize.....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…