BENDE GELDİM İYİ GECELER KIZLAR
YARIN ŞEHİR DIŞINA GİDİCEM İŞALLAH YOsenağlamaLDA KAZA OLUR ÖLÜRÜM
ewet tatlım benımkı yarın gelcek ya kustahlığa hazırlanıorumkaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
kız bosver
senın ayrıcalıgın var
guzel olmasın zate ozaman ınsan daga bı uzulur be
kalbimi okadar çok kırdıkı kendimi aptal yerine konulmus hıssedıorum:çok üzgünüm: kalbımın boyle kırılması benı ıradelı yapıo heralde:çok üzgünüm: 1 kere aldattı affettım ıkıncı kez nıe yapıo:çok üzgünüm:
Can çıkar huy çıkmaz işte bi kere affettin ya yine affedersin sanmıştır of ya bzim ne suçumuz var anlayamıyorum dediğin gibi gitsinler o kızlara tamamen o zaman kendilerinin kafası karışık bizimkini de karıştırıyolar
ya tatlım kızıda görsen:1no2: allahın yarattıgıdır tabıkı ama nese solemeyımklava:
ayyyynen öle işteeeklava: zaten dedim erkek arkadasımada....benı kımle aldatmıssın kıza bak dedımkötükedihüso barı aldattıgına degseydı su kızın sıfatına bak dedımkötükedihüso
ya kızlar anlamıyorsunuz benim evlede problemim oldu ayrıldıktan sonra babam bana tokat attı,annemde ilk fırsatta bağırıp çağırıyor işyerindemi yatsam
goruscekmısınız
yoksdsa kapındamı kalıcak
aslında dogru :uhm: guzel olsa içim içimi yerdi:uhm:
% 95 görüşmicem:1no2: :1no2: eğer seni göremeden iznim biterse cok üzülürüm diodukötükedihüso üzülsünkötükedihüso
ya kızlar anlamıyorsunuz benim evlede problemim oldu ayrıldıktan sonra babam bana tokat attı,annemde ilk fırsatta bağırıp çağırıyor işyerindemi yatsam
bıdaha gorusme sansınız yokmu
gorus dıcem ama senınıde haketmıs ama ya
eee ellma hadı basla beklıyoruz
Aynı şekilde yaa...Kızın yaşını bilmeden eğer başka bir yerde görseydim,bu garanti 45 lik derdim...O derece yani...Gene aynen seninki gibi,fazla yorum yapmak istemiyorum...
bızım kızda bı 120 kılo war heralde yasıda 35 gıbı gorunuo kucuk olmasına ragmenkafamçokkarıştı
marta kadar yok:1no2: anca msnde telde
canım sorun sadece o değil işte evdekilerlede küsüm geçen ağlıyorudm babam bağırdı çağırdı tokat attı ya bide inandım ona haketmediğimi düşünüyorum bunları neden kandırdı beni
en son benden tokamı istemişti saklıcam koklucam dedi gönderdim bugun aynısından gördüm aldım hiç mi içi sızlamadı benden ayrılmadan bir gün önce gitmişti tokam ona bu kadar kolaymıydı insan değil bu ben nasıl inanadım ya bu kadar mı dalga geçilir
canım sen uzuluyosun galbam
gel gorus barı
resmı olursun
hepinize teşekkür ederim yanlış anlamam anlamıyorumda bana destek olun ne olur gerçekten kötüyüm