Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar sizlere doyum olmaz cancağızlarım...çok uyukum geldi...cıkıorum ben....herkese iyi geceler hepinizi öpüorum yarın görüşürüzz:1hug: a.s. :1hug: a.s.

Bi de şöyle düşün zavana bunu yaşayan tek sen değilsin burda bile o kadar çok varki erkekler tarafından kandırılmış hayalleri yıkılmış terkedilmiş hüsrana uğramış insanlar sadece bunların herkesin başına geldiğini düşün neden ben deme herkesin başına geldi herkes dibe vurdu ama çıkmasını da bildi bende çıkabilirim de geniş düşün şutarafagitti

Zavana..... ne derler biliyo musun?

"Avludaki iti çatıya çıkarma, döner kafana s....r"

Birini durması gerektiği yerden daha yukarılara koyarsan sen zararlı çıkarsın. Bırak nereden kalması gerekiyorsa orada kalsın. Avludaysa avluda, çatıdaysa çatıda....

Seni daha fazla zehirlemesine izin verme artık.. olur mu canım?

Len filozof yaptınız beni beeeeaaaaa

kızlar yazdıklarınızın çöoğunu takip edemedim.çok uykum geldi.
zavana senin yazdıkların takıldı aklıma.cnm bu kadar hhırpalama kendini.evet yolunda gitmeyen çok şey varmış.ama hayata bi de iyi yanlarından bak hayatım.mutlaka seni mutlu edecek şeyler vardır çevrende.iyileri düşünmeye çalış kötüleri değil.
blackgirl sen de şu çocuğa bi şans daha versen demicem de kendin acı çekmemek adına bi görüşsen cnm hı.barışmnazsın.ama en azından yüzyüze bi konuşmuş olursunuz.uzunca bi süre görüşemeyeceksiniz.sen bilin tatlım ama.
ben yatıyom fıstıklar.moral sıfır.işsiz ve aşksız kaldım.en iyisi uyumak.mucks hepinize.

Valla ellma normalde bende böyle felsefik laflarımla ünlüydüm ama bide seni görse benim arkadaşlar naparlar artık bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
Avludaki iti çatıya çıkarma... süpermiş valla devam et sana ihtiyacımız var kaydirigubbakcemile5 Bu verdiğin gazlarla artık barışcağı olanlar bile barışmaz ha kaydirigubbakcemile3

zavanacım ne guzel sana destek veren bırı bırılerı var burda
sen gel llma yı dınle emı
kendıne guven ve kendı kımetını kendın bıl
herkezın bı tarafı bırılerıne kırık
herkezde var senın yasadıklarından bıraz bıraz

valla bende takıp edmıyorum
ama senın asksz ve ıssız kalmana uzuldum canımcım ama herseyde bı hayır vardır le dusun
ıste askta en guzelı senı bulsun
gun dogmadan neler dogar
ıyı uykular

Hay o kel bi de o merhemi kendi başına sürebilse dadından yinmeyecek şerefsizim :roflol:

sevgi büyüttüm susuz ve güneşsiz
bir sevgi büyüttüm saksısız ve topraksız
bir sevgi büyüttüm aysız ve yıldızsız gecelerden
bir sevgi büyüttüm karşılıksız ve çıkarsız

bir sevgi büyüttüm parasız ve çeksiz
bir sevgi büyüttüm sessiz ve derinden
bir sevgi büyüttüm ıraksamalardan
bir sevgi büyüttüm duraksamalardan
bir sevgi büyüttüm özlemlerden türkülere dönerek

bir sevgi büyüttüm büyümeyen yanımla
bir sevgi büyüttüm adressiz ve çoğullaşarak
bir sevgi büyüttüm büyüdükçe çocuklaşarak
bir sevgi büyüttüm kollarımı açtığımda büyüyerek

bir sevgi büyüttüm bitmeyecek bitirilmeyecek

bir sevgi büyüttüm büyüdüğünde sana varacak

Jelibon halay çekerek giriş yaptığına göre ilerleme var maşallah kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…