Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Selam kızlar
Oy oy oy zynpkr neler olmuş öyle...Çok geçmiş olsun...
Eeee kızlar kimlerde ne gelişmeler var???

kızlar içimde burukluk var offfff
benim de öyle ya.dün yazmış ordamısın diye msnde şimdi.ne oldu dün ordamısın demişsin dedim.yazmadı yazmadı.en sonunda pc başında değilim yazmış.şimdi de yazmıyor.ben de yazmıyorum.
ahanda bunu yazarken yazdı.
"ben senı herseyden cok sevıyorum be cane sır bırbırımız yıpranmayalım acı cekmeyelım dıye bole olmasını ıstedım" yazdı ve çıktı.defolsun gitsin.senağlamasenağlama

bebişler bugun ben buluşmayı iiptal ettim arkadas dedi gidelim takılalım alışveriş yapalım dedi ok.dedim napim....kıramadım ...
avktlada buluşmıcam bu saat oldu aramadı hala 4 buçukdaydı ama geçti artık herkezin planı var torbası war bayram alışverisi bile yapamadm yapcas şimdi.yoğpunlukldan bıktım ya....

oooooooo siz geride kalmssınız kuşlarım baya oluyor...buluşcaktık vazgeçtim şimdilik olmadı yarın felan buluşuruz.oteki eski olan onu geç zaten eskıdi püsküdü...

balck kız senin bişeyuden haberin yok galıba o jelıbonun değil bnm manıtam benden hbr alcaksız:):)ama onunda olayları war oda ayrı bir mevzy:)

balck kız senin bişeyuden haberin yok galıba o jelıbonun değil bnm manıtam benden hbr alcaksız:):)ama onunda olayları war oda ayrı bir mevzy:)

benımkı bugun geldı ızınden sımdılık ses yok bakalım a.s senın haberlerınıde beklıoruz tatlım a.s jelıboununda yarın dogum gunu ya arıcakmı bakalım onu dıoruma.s

kızlaar ben geldiim, gene alıp başınızı gitmişsiniizzz,bakim yeni haberler varmı, kız selin_as nie iptal oldu buluşma,hadi eskisi neyse eskidi püsküdü,:roflol:yenisini nie iptal ettiiinn kızz, klava: black'im nasılsın bakalım bugün büyük gün seninki geliyo jelibonum sen nasılsın moralini yüksek tut yarına durun bi bakim yazılanlara başlıyım yorumlara özledim wallaaa

kızlarrrrrrrr avukt aradı şimdi beni yaaa bu saate kadar aramayınca bende arkadasa söz verdim ne yapayım aradı bende nbetçim geç gelebilir oyuzden buluşamıcaz felan dedim offffffff.yarında omusait değilmiş çocuık davadan davaya gidiyor...çıkışda gelrıse seni ararım dedim off yalandan..

ya aslında soyle soylım cidden istediğim birisi olsa herseyi iptal eder giderdim ama işte bu yüzden bu kulüpte topicdeyim ufffffffffffff poffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…