- 10 Ekim 2008
- 1.770
- 2
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yoooooo görüşmeeemmmmmmm:1no2: :1no2:
ben geldim kizlarr :teytey:
Zavana..... ne derler biliyo musun?
"Avludaki iti çatıya çıkarma, döner kafana s....r"
Birini durması gerektiği yerden daha yukarılara koyarsan sen zararlı çıkarsın. Bırak nereden kalması gerekiyorsa orada kalsın. Avludaysa avluda, çatıdaysa çatıda....
Seni daha fazla zehirlemesine izin verme artık.. olur mu canım?
Len filozof yaptınız beni beeeeaaaaa
ben geldim kizlarr :teytey:
kızlar yazdıklarınızın çöoğunu takip edemedim.çok uykum geldi.
zavana senin yazdıkların takıldı aklıma.cnm bu kadar hhırpalama kendini.evet yolunda gitmeyen çok şey varmış.ama hayata bi de iyi yanlarından bak hayatım.mutlaka seni mutlu edecek şeyler vardır çevrende.iyileri düşünmeye çalış kötüleri değil.
blackgirl sen de şu çocuğa bi şans daha versen demicem de kendin acı çekmemek adına bi görüşsen cnm hı.barışmnazsın.ama en azından yüzyüze bi konuşmuş olursunuz.uzunca bi süre görüşemeyeceksiniz.sen bilin tatlım ama.
ben yatıyom fıstıklar.moral sıfır.işsiz ve aşksız kaldım.en iyisi uyumak.mucks hepinize.
Valla ellma normalde bende böyle felsefik laflarımla ünlüydüm ama bide seni görse benim arkadaşlar naparlar artık bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
Avludaki iti çatıya çıkarma... süpermiş valla devam et sana ihtiyacımız var kaydirigubbakcemile5 Bu verdiğin gazlarla artık barışcağı olanlar bile barışmaz ha kaydirigubbakcemile3
Hay o kel bi de o merhemi kendi başına sürebilse dadından yinmeyecek şerefsizim :roflol:
Hah jelibonum gelmiş... bak nasıl halay çekiyo.. kaydirigubbakcemile3 aslanım benim beee.
Yalnız site bu gece acayip yavaş çalışıyo bende, kıracam şimdi bilgisayarı klava:
Hay o kel bi de o merhemi kendi başına sürebilse dadından yinmeyecek şerefsizim :roflol: