hiç güleceğim yoktu ya ellma süperdi çok sağolun amma moral buluyom ben burda iyiki varsınız
Hah şöyle ya gülcez tabi ne demek gülemem yaşayamam ne olursa olsun yaşamak güzel kızlar :içelim:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç güleceğim yoktu ya ellma süperdi çok sağolun amma moral buluyom ben burda iyiki varsınız
Jelibon halay çekerek giriş yaptığına göre ilerleme var maşallah kaydirigubbakcemile3
Princess ne var ne yok canım moraller nasıl?
bıraktığın gibi canım..
anlık iyi hissetmeler dışında başka bir şey hissetmiyorum. ruhsuzum yani..
sen nasılsın peki?
bu arada doğru insan tartışmalarına bi pencere daha açmak istiyorum.
b.. benim için doğru insansa ben de onun için doğru insan mıyım acaba?
yoksa ben onun için yanlışken o benim için doğru olabilir mi?:)
bu arada doğru insan tartışmalarına bi pencere daha açmak istiyorum.
b.. benim için doğru insansa ben de onun için doğru insan mıyım acaba?
yoksa ben onun için yanlışken o benim için doğru olabilir mi?:)
canım aynı şeyi benimkide istemişti çok zor durum yaparım sandım yapmadım ve çalışmamıda istemiyordu ya anlamıyorum madem kapalı bayan isticen git kapalı birini bul niye bizim canımızı yakarlarki bizde bu türban olayı yüzünden birde iş olayı yüzünden ayrıldık iyi düşün yapabileceksen devam etben başkası için kendinden ödün veremedimkızlar herkesten bir cevap bekliyorum bir önceki iletimde yazmıstım sizce gercekten maksadı ayrılmakmı yani sevmiyormu?yoksa bu sekilde bitti diyerek onun istediklerini yapmam için oyun mu?