ne yapmayi düsünüyorsun yarin
blackgirl belki gerçektende öylesine konuşmuştur benimde eski çıktığım bi çocukla bazen aynı ortamda oluyoruz o yüzden slm veriyorum o zamnlarda veya bişey olmamış gibi konuşuyorum ama onun dışında görüşmüyorum öyle bişey olamaz mı yani
aynen dewamkötükedihüso tellerine cvp vermıcem kızcam bagırcamkötükedihüso
öylesine de konuşsa konusmaması lazımdı:çok üzgünüm: sen aynı ortamda konusuosun ama bunlar msnde konusmus
İradenden dolayı seni tebrik ederim canım benimde aylardır mailde falan engelli merak ediyorum bazen engeli kaldırsam mı bişeyler yollamış mıdır acaba diye ama her geri dönüşünde canım daha çok yandı onun için bende irademi korumaya çalışıyorum Allah hepimize güç ve sabır versin :Saruboceq:
Çok zor işin gerçektende severken ayrılmak çok zor :1no2:
kalbimi okadar çok kırdıkı kendimi aptal yerine konulmus hıssedıorum:çok üzgünüm: kalbımın boyle kırılması benı ıradelı yapıo heralde:çok üzgünüm: 1 kere aldattı affettım ıkıncı kez nıe yapıo:çok üzgünüm:
BENDE GELDİM İYİ GECELER KIZLAR
YARIN ŞEHİR DIŞINA GİDİCEM İŞALLAH YOsenağlamaLDA KAZA OLUR ÖLÜRÜM
Can çıkar huy çıkmaz işte bi kere affettin ya yine affedersin sanmıştır of ya bzim ne suçumuz var anlayamıyorum dediğin gibi gitsinler o kızlara tamamen o zaman kendilerinin kafası karışık bizimkini de karıştırıyolar
ya tatlım kızıda görsen:1no2: allahın yarattıgıdır tabıkı ama nese solemeyımklava:
BENDE GELDİM İYİ GECELER KIZLAR
YARIN ŞEHİR DIŞINA GİDİCEM İŞALLAH YOsenağlamaLDA KAZA OLUR ÖLÜRÜM
Aynen ya bende face de görmüştüm kızın resimlerini Allahım töbe yarabbim bu arada Laranın şarkısını dinliyodum demin tam bizlik ya ihanetin bekçisi varya.... hiçbiri tutamaz ki yar senin yerini hadi geri dön yabancı bir el kirletmeden tenini....
ZATEN HEP ÖYLE OLURKİ GELDE İÇİN YANMASINbenneyaptımki
ayyyynen öle işteeeklava: zaten dedim erkek arkadasımada....benı kımle aldatmıssın kıza bak dedımkötükedihüso barı aldattıgına degseydı su kızın sıfatına bak dedımkötükedihüso
blackgrıl senı uzgun formundan dusmus gordum