Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

blackgirl belki gerçektende öylesine konuşmuştur benimde eski çıktığım bi çocukla bazen aynı ortamda oluyoruz o yüzden slm veriyorum o zamnlarda veya bişey olmamış gibi konuşuyorum ama onun dışında görüşmüyorum öyle bişey olamaz mı yani

Yaaa nedir bu eski sevgili sendromu
Benzer bir şey benim başımdan geçti,zaten bardağı taşıran damla da o oldu
Bu erkekler tam da tomruk ya

öylesine de konuşsa konusmaması lazımdı:çok üzgünüm: sen aynı ortamda konusuosun ama bunlar msnde konusmus

aynen dewamkötükedihüso tellerine cvp vermıcem kızcam bagırcamkötükedihüso

İradenden dolayı seni tebrik ederim canım benimde aylardır mailde falan engelli merak ediyorum bazen engeli kaldırsam mı bişeyler yollamış mıdır acaba diye ama her geri dönüşünde canım daha çok yandı onun için bende irademi korumaya çalışıyorum Allah hepimize güç ve sabır versin :Saruboceq:

kalbimi okadar çok kırdıkı kendimi aptal yerine konulmus hıssedıorum:çok üzgünüm: kalbımın boyle kırılması benı ıradelı yapıo heralde:çok üzgünüm: 1 kere aldattı affettım ıkıncı kez nıe yapıo:çok üzgünüm:

Can çıkar huy çıkmaz işte bi kere affettin ya yine affedersin sanmıştır of ya bzim ne suçumuz var anlayamıyorum dediğin gibi gitsinler o kızlara tamamen o zaman kendilerinin kafası karışık bizimkini de karıştırıyolar

BENDE GELDİM İYİ GECELER KIZLAR

YARIN ŞEHİR DIŞINA GİDİCEM İŞALLAH YOsenağlamaLDA KAZA OLUR ÖLÜRÜM

O nasıl laf canım ya Allah korusun klava: öyle şeyler düşünme her yeni güne yen i umutlarla başla ondan önce de yaşıyodun sonrada yaşıycaksın sadece biraz zaman...

ya tatlım kızıda görsen:1no2: allahın yarattıgıdır tabıkı ama nese solemeyımklava:

ya tatlım kızıda görsen:1no2: allahın yarattıgıdır tabıkı ama nese solemeyımklava:

Aynen ya bende face de görmüştüm kızın resimlerini Allahım töbe yarabbim bu arada Laranın şarkısını dinliyodum demin tam bizlik ya ihanetin bekçisi varya.... hiçbiri tutamaz ki yar senin yerini hadi geri dön yabancı bir el kirletmeden tenini....

Yalnız ben o ikisini hatırlayınca benimkinden hem tiksiniyorum hemde içim yanıyo acaip bi duygu daha önce hiç yaşamamıştım inş. bi daha yaşamam

ZATEN HEP ÖYLE OLURKİ GELDE İÇİN YANMASINbenneyaptımki

ayyyynen öle işteeeklava: zaten dedim erkek arkadasımada....benı kımle aldatmıssın kıza bak dedımkötükedihüso barı aldattıgına degseydı su kızın sıfatına bak dedımkötükedihüso

zavana ne oldu guzelım bıse yokmu
zynpkr gelısme varmı
acaba
jelıbonuda ıyı gordum
blackgrıl senı uzgun formundan dusmus gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…