hah kulübümüzün neşesi de geldi, gel canım gel çekimyasası uygulamaya başladık zynpkr ve ben süründürme operasyonu devammı,yarın gelcek dimi seninki,devam arkadaşım devam grubumuzun yüz akı,hepimizin acısını çıkaarr :teytey: :sm_cool: eskilere ölüüüüümmmmmmmmm :teytey:
kutlıycakmısın peki jeliboncum yoksa senin dogum gününemi 2 gün kaldı onunkinemi öle sorıyım eger onunkiyse kutlıycakmısın diyim sonrada :1rolleyes:günaydin kizlarrr bugün herkes bomba gibi ben yine ayniyim dogumgünü konusu olmus ya bana iki gün kaldi heyecanla bekliyorum bendeeee simdi temizlik yapicam kafam dagisin diye cünkü ben halen kötüyüm
Bende kutlamam doğum gününü falan o benimkini kutlamdı gerçi ayrıldık ama msnden hala konuşuyorduk yaptığım en büyük yanlış onu yeniden msn eklemem oldu doğum günümü kutlamayınca canım çok acımıştı bittiyse herşeyden sileceksin
ayol nerdesinizzzz cancağızlarımmm:teytey: hepnizde ağlıomusunuz yoksahadi ağlamayaı kesinde gelin
benim canim pazar günü
öylemi dersinki ellma ben duycaklar korkusuyla yaşıyorum buda beni yıpratıyor yıprandığım için ayrıldım iç huzurum yok bunu sağlayamıyorum biraz zaman verdi bana kendini topla diyor eğer yine iyi olmazsam gelip isticekmiş beni böylelikle kendimi iyi hissedermişim ooff yav benmi çok salağım herşeyi büyüttüm biri duyunca aman duysun ne yapayım diyemiyroum herkesde bir sorumluluğum varmış gibi keşke başka bir şehirde olsaydım ya ooff
günaydin kizlarrr bugün herkes bomba gibi ben yine ayniyim dogumgünü konusu olmus ya bana iki gün kaldi heyecanla bekliyorum bendeeee simdi temizlik yapicam kafam dagisin diye cünkü ben halen kötüyüm
günaydin kizlarrr bugün herkes bomba gibi ben yine ayniyim dogumgünü konusu olmus ya bana iki gün kaldi heyecanla bekliyorum bendeeee simdi temizlik yapicam kafam dagisin diye cünkü ben halen kötüyüm
Hayatım herkesi birden memnun edemezsin ki, bu çok ağır bir yük. Mutlaka aykırı ve eleştiren sesler çıkacaktır. Ama anlıyorum da seni, hem evlenmek için erken diyorsun hem yaşadığın ortam ilişki sürmene müsait değil. Çok iyi anlıyorum seni. Haklısın.
Ama yanlışsam söyle bana biraz da senin çok fazla gönlün yokmuş gibi geldi, eğer gerçekten çok seviyor olsaydın ne anneni düşünürün, ne babanı ne halanı ne de başkasını. Bu yüzden öncelikle kendine dürüst olmanı isterim senden. Tahmin benimkisi tabii sadece, yazdıklarından çıkartabildiğim kadarıyla.