Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ben yaşındayım başlarda şakayla karışık bir tane bulun niye bulmuyorsunz dedikleri için başladım böyle olcağını bilseydim başlamazdım zaten çok direndim ama sevdiğim için başladım

küçükböcük bütün hayallerim onunla annemle babamın onayını alsam hiç bişeyi düşünmem ama onlar korkutuyor beni inşaşllah çabuk atlatırım dediğin gibi

anladım canım sonraki mesajlarını da okuyunca... yaşın kaç ? evlilik için çok erken sanki...
sonuçta yaşadığın yerin kültürü de önemli elbette... zor yaa... sadece sen mutlu olsan yetmiyor ; başkalarını da mutlu etmen gerek şu hayatta ...

nereus durumuna bakılırsa en dogru olanı yapmıssın sen okuycak daha 4-5 sene var bitmesine okulun diyosun tatlım yasadıgın yerde hos bakmıyormus saklayamazdın zaten okadar uzun zaman düsünmemeye calıs hepimiz için hayırlısı olsun belki böylesi daha hayırlıdır senin için iyi düsün iyi olsun ailem ya biliyosa die düsünmeyide bırak nasılsa kapatmıssın konuyu

saçların alev gibi gözlerin rüya gibi
güzelsin hayallerde özlenen cennet gibi
ne kadar gizlesem de ne kadar yok desem de
hayalin dünkü gibi yaşıyor gözlerimde

sevda sevda unut onu dinsin gönlünde fırtına
sevda sevda değmez ona ağlamaya

ben 21 yaşındayım kızlar ya yazarken çıkmamış çok zor biliyorum kafayı yicem seviyorum ayrılmaya mecburum

tatlım yasında cok büyük diil ailenin kabul etmiycegi kesinse ve o insanı cok uzun zaman beklemen gerekiyosaki okuyor diyosun işin cok zor olur bence sen en dogru kararı vermişsin daha neler cıkar karsına üzme kendini kavusma imkanınız yoksa düsünmemeye calıs biliyorum cok zor ama egerki o sana yazıldıysa nasılsa olur hem bak oda bi cıkar yok aramak yerine tmm demiş ayrılıga

sevda sevda unut onu dinsin gönlünde fırtına
sevda sevda değmez ona ağlamaya
bayıldım bu son kısmına fırtınanınkızı cok güzel ya yüregine saglık

ben eskiden bukadar imkansız görmezdim bizi çünkü ailede evlenmeyen çok kız var hayırlısı olsun artık bende sizlerleyim artık aranıza kabul ederseniz

ben 21 yaşındayım kızlar ya yazarken çıkmamış çok zor biliyorum kafayı yicem seviyorum ayrılmaya mecburum

Canım ya kızma bana ama.. bana sanki biraz gereksiz bir panik yapıp aceleci davranmışsın gibi geldi. Tabii sen bilirsin, için istemiyorsa olmaz ama..yine de daha ortada bir şey yokken, salt ailenden şüphelendiğin için bırakmışsın sevdiğini.

Bu arada kızlar valla çetele tutacam artık, kim neden ayrıldı son durumu nedir :))
Anam o kadar çoğaldık ki hepinizi karıştırmaya başladım...
Ay valla yaşlı bi kadınım ben, hafızam eskisi gibi değil arada bazılarınızı ötekine katarsam kızmayın he sakın. kaydirigubbakcemile3

ya birsey srcam doğum günlerini kutlıcakmıyız bu slakaların ne dıyorsunuz ben şahsen kutlamıcam şuan ki psıkom onu soyluyor:)ama heran hersey olabilir...

valla ben tanıştıktan sonra ilk iki sene kutladım ayrı olduğumuz halde,hatta ilkinde çok şaşırmıştı sen biliomuydun benim dğum günümü diye,ikinci yıl pasta yaptım,ark.evinde,gel pastanı al dedim çalışıyorum akşam alırım dedi,sonra da akşam arkadaşımdan almış pastayı,bana mesaj atmış elinize sağlık zahmet oldu ama o kadar da olucak artık gibisinden,bi güzelde tıkındı pastayı, :dilcikar: sonraki üç sene ise hep aramızda bi sorun oldğu ve küs olduğumuz için kutlamadım,bu sene hiç kutlamayı düşünmüyorum 20 aralık doğumgünü. çünkü kutlarsam bak özel günümü hatırlıyo der çünkü bu özel bigün ona ait özel şeyleri unutamadığımı düşünür, zaten selamımız sabahımız bile yok,nasıl kutlayayım,bizi getirdiği duruma bak,birbirimize bi selam bile vermiyoruz,doğumgünlerimizi bile kutlamıyoruz şu düşürdüğü duruma bakın ilişkiyi,o kadar sevdim emek verdim bu hale geldi anlamıyorum :çok üzgünüm:

öylemi dersinki ellma ben duycaklar korkusuyla yaşıyorum buda beni yıpratıyor yıprandığım için ayrıldım iç huzurum yok bunu sağlayamıyorum biraz zaman verdi bana kendini topla diyor eğer yine iyi olmazsam gelip isticekmiş beni böylelikle kendimi iyi hissedermişim ooff yav benmi çok salağım herşeyi büyüttüm biri duyunca aman duysun ne yapayım diyemiyroum herkesde bir sorumluluğum varmış gibi keşke başka bir şehirde olsaydım ya ooff

Kızlar sakın kutlamayın doğumgünü insanın en duygusal olduğu günlerden biri o günde mutlaka sizden bişeyler bekliyceklerdir ama biz ne yapıcaz kutlamıycaz :jeyyar: sırnaşık şey ben kutlamamıştım demek ki çok koymuş ki doğum günümde beni kıskandırmaya çalıştı canımı yakmaya çalıştı... Bu arada prenses006 sende doğumgününde kıskandırma olayını anlatcaktın ya canım

Kızlar sakın kutlamayın doğumgünü insanın en duygusal olduğu günlerden biri o günde mutlaka sizden bişeyler bekliyceklerdir ama biz ne yapıcaz kutlamıycaz :jeyyar: sırnaşık şey ben kutlamamıştım demek ki çok koymuş ki doğum günümde beni kıskandırmaya çalıştı canımı yakmaya çalıştı... Bu arada prenses006 sende doğumgününde kıskandırma olayını anlatcaktın ya canım

anlatcam güzelim anlatcam ama onu ballandıra ballandıra anlatmam gerekiyo ayrıntılar detaylarda gizli,şimdi işyerinde o kadar uzun yazma imkanım yok ama akşam mutlaka yazcam evde çok komik görceksiniz nasıl kuş beyinleri bunların :nazar:

öylemi dersinki ellma ben duycaklar korkusuyla yaşıyorum buda beni yıpratıyor yıprandığım için ayrıldım iç huzurum yok bunu sağlayamıyorum biraz zaman verdi bana kendini topla diyor eğer yine iyi olmazsam gelip isticekmiş beni böylelikle kendimi iyi hissedermişim ooff yav benmi çok salağım herşeyi büyüttüm biri duyunca aman duysun ne yapayım diyemiyroum herkesde bir sorumluluğum varmış gibi keşke başka bir şehirde olsaydım ya ooff

Canım sen kötü bişey yapmamışsın ki bu zamnda ilkokul çocuklarının bile sevgili var ailen de duyarsa duysun bu utanılcak bişey değil ki bizimkiler de duysa kızarlardı ama bence bunun için ilişkini bitirme soranlara bitti de aileye falan ama gizli gizli yürüt acı çekmektense... Hem sana zaman vermiş geri dönüşü var ilişkinin işte ne güzel boşuna canını sıkıyosun

anlatcam güzelim anlatcam ama onu ballandıra ballandıra anlatmam gerekiyo ayrıntılar detaylarda gizli,şimdi işyerinde o kadar uzun yazma imkanım yok ama akşam mutlaka yazcam evde çok komik görceksiniz nasıl kuş beyinleri bunların :nazar:

Tamam canım heyecanla bekliyorum :)

kızlar içim acıdı be,doğumgününde saat tam 12'de arardım ya da mesaj atardım, iyi ki doğdun k... diye şarkı söylerdim tel açınca. ya bi garip oldum gözlerim doldu:a015:

X