küçükböcük bütün hayallerim onunla annemle babamın onayını alsam hiç bişeyi düşünmem ama onlar korkutuyor beni inşaşllah çabuk atlatırım dediğin gibi
ya ufff bilmiyorum bende kutlamıcam...
ben 21 yaşındayım kızlar ya yazarken çıkmamış çok zor biliyorum kafayı yicem seviyorum ayrılmaya mecburum
ya birsey srcam doğum günlerini kutlıcakmıyız bu slakaların ne dıyorsunuz ben şahsen kutlamıcam şuan ki psıkom onu soyluyor:)ama heran hersey olabilir...
Kızlar sakın kutlamayın doğumgünü insanın en duygusal olduğu günlerden biri o günde mutlaka sizden bişeyler bekliyceklerdir ama biz ne yapıcaz kutlamıycaz :jeyyar: sırnaşık şey ben kutlamamıştım demek ki çok koymuş ki doğum günümde beni kıskandırmaya çalıştı canımı yakmaya çalıştı... Bu arada prenses006 sende doğumgününde kıskandırma olayını anlatcaktın ya canım
öylemi dersinki ellma ben duycaklar korkusuyla yaşıyorum buda beni yıpratıyor yıprandığım için ayrıldım iç huzurum yok bunu sağlayamıyorum biraz zaman verdi bana kendini topla diyor eğer yine iyi olmazsam gelip isticekmiş beni böylelikle kendimi iyi hissedermişim ooff yav benmi çok salağım herşeyi büyüttüm biri duyunca aman duysun ne yapayım diyemiyroum herkesde bir sorumluluğum varmış gibi keşke başka bir şehirde olsaydım ya ooff
anlatcam güzelim anlatcam ama onu ballandıra ballandıra anlatmam gerekiyo ayrıntılar detaylarda gizli,şimdi işyerinde o kadar uzun yazma imkanım yok ama akşam mutlaka yazcam evde çok komik görceksiniz nasıl kuş beyinleri bunların