kızlar aradım bana dediki istediklerimi yapıyorsan devam edelim yoksa bitti bu cümle bitmesi için yeterli diilmi zaten bitti yani aksam son br kez ara dedim aradıgında yne aynı seyi söylicek okadar zormuski 4 sene sonnda yabancı olmak suan aglıyorum gnlerce saatlerce aglamak istiyorum ve tükendigimde kalbimde ona ait ne varsa bitsin istiyorum
nası yani ya istediklerimi yaaprsan sen zıttınamı gidiodundA böyle dio bu beyfendi yoksa işine gelmiyoda hazır bu kız beni sevio kölem olsun ayaklarınamı yatıo -tatlicadiarzu-
bence sende ara derim evet belirsizlik belki bitti demesinden bile daha acı geliyor neyi bekliyorsun ne oldu bilmiyorsun aglamamak için direniyorsn ama bir yerde bogazına dügümleniyor 4 seneyi bitrmek okadar zormuski ama suda var dogm gnnü bekle o gnde aramazsa zaten oda bitirmiştr senn dogum günn onn için özel diilse zaten sen herseyi anlarsın
burada herkes arama diyor ama su belirsizlik cok kötü birsey bir süre uzak olalalim dedi almanyaya geldim bir hafta oldu aramadi simdi pazarda dogumgünüm o günde aramazsa bilmiyorum ama cok aci cekiyorum bu belirsizlik beni maf ediyor
Hayatım istedikleri nedir bilemedim ama bir ilişkide insan sevgilisinden bir şeyler isteyebilir bu normaldir evet ama mantık çerçevesinde normaldir. Onu da en iyi sen bilirsin, seni rahatsız etmeyecekse bu istekler bu kadar acı çekmene değmez.
Ama elbet senin de isteklerin olacaktır ondan. Madem durum bu fırsat bu fırsat sen de bunu belirt, seni üzen şeyleri yapmamasını rica et. Şu küfür olayı mesela en basitinden.
Yani belki de ortak bir paydada buluşursunuz ya. Şu anda gurur yapma o bitti dedi diye arkanı çekip gitme çünkü çok seviyorsun, lütfen mantığını kullan, sana en çok şu anda lazım.
Ve nolur nolur sakince konuş olur mu akşam?
Canım benim sana en başta arama diyenlerden biriyim biliyorsun.
Ama bu sadece pazar gününe kadar geçerli.
Ondan sonra salacaz seni merak etme :) ki dilerim buna gerek kalmaz da o arar seni.
Ama aramazsa artık mesaj mı atarsın, mail mi yollarsın... bizden sana izin.
Benden en azından.
elbette her dedigne oky demiyordum evet istedigi her dedigine tamam demem mesala türban istedi benden kızlar sizce sevmedigi için mi artık ayrılmak istiyor gercekten yoksa dediklerini yaptrmak için mi
canm ya gurur yapmadım bak unut dedi beni ben yne son bir kez aradım o cmleyi kurdu daha ne yapayım istedikleri en basta türban olayı ben hazır diilim offff ya nasıl dayancam ben
EGER O GÜNDE ARAMAZSA NE YAPARIM KI MAF OLURUM O KESIN YANIMDA OLUN KIZLAR :1no2:
kızlar herkesten bir cevap bekliyorum bir önceki iletimde yazmıstım sizce gercekten maksadı ayrılmakmı yani sevmiyormu?yoksa bu sekilde bitti diyerek onun istediklerini yapmam için oyun mu?
Bence her ikisi de.
Hem seviyor (sevmese uğraşmaz seninle bu kadar inan bana) ama hem de senin zaaflarını kullanarak istediklerini de yaptırmaya çalışıyor. Benim aklıma gelen bu.
Yani istiyor ki hem şoför mahalli olsun hem de cam kenarı. Ne ala memleket. Pasta börek de verelim oldu olacak.İnnasabirin yaa.
kızlar herkesten bir cevap bekliyorum bir önceki iletimde yazmıstım sizce gercekten maksadı ayrılmakmı yani sevmiyormu?yoksa bu sekilde bitti diyerek onun istediklerini yapmam için oyun mu?
kendiside aynısını söylüyor sevmesem neden kıskanayım diyor ama seven bırakırmı be sevdigini kendimi alkole mi versem sigarayamı ya ikisinide kullanmıyorum ama acı dindiren ne var kızlarsenağlamasenağlama