Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Hayatım istedikleri nedir bilemedim ama bir ilişkide insan sevgilisinden bir şeyler isteyebilir bu normaldir evet ama mantık çerçevesinde normaldir. Onu da en iyi sen bilirsin, seni rahatsız etmeyecekse bu istekler bu kadar acı çekmene değmez.

Ama elbet senin de isteklerin olacaktır ondan. Madem durum bu fırsat bu fırsat sen de bunu belirt, seni üzen şeyleri yapmamasını rica et. Şu küfür olayı mesela en basitinden.

Yani belki de ortak bir paydada buluşursunuz ya. Şu anda gurur yapma o bitti dedi diye arkanı çekip gitme çünkü çok seviyorsun, lütfen mantığını kullan, sana en çok şu anda lazım.

Ve nolur nolur sakince konuş olur mu akşam?

nası yani ya istediklerimi yaaprsan sen zıttınamı gidiodundA böyle dio bu beyfendi yoksa işine gelmiyoda hazır bu kız beni sevio kölem olsun ayaklarınamı yatıo -tatlicadiarzu-

elbette her dedigne oky demiyordum evet istedigi her dedigine tamam demem mesala türban istedi benden kızlar sizce sevmedigi için mi artık ayrılmak istiyor gercekten yoksa dediklerini yaptrmak için mi

EVET ARTIK IKI GÜN SONRA BELLI OLUCAK ICIMDEKI HIS ARAMICAK DIYOR COK KÖTÜYÜM YAAAAAA senağlama SENIN YASADIKLARINI YASIYORUM INAN BELKI PAZAR BENIM ICINDE BITMIS OLUCAK

Canım benim sana en başta arama diyenlerden biriyim biliyorsun.
Ama bu sadece pazar gününe kadar geçerli.
Ondan sonra salacaz seni merak etme :) ki dilerim buna gerek kalmaz da o arar seni.
Ama aramazsa artık mesaj mı atarsın, mail mi yollarsın... bizden sana izin.
Benden en azından.

canm ya gurur yapmadım bak unut dedi beni ben yne son bir kez aradım o cmleyi kurdu daha ne yapayım istedikleri en basta türban olayı ben hazır diilim offff ya nasıl dayancam ben

EGER O GÜNDE ARAMAZSA NE YAPARIM KI MAF OLURUM O KESIN YANIMDA OLUN KIZLAR :1no2:

elbette her dedigne oky demiyordum evet istedigi her dedigine tamam demem mesala türban istedi benden kızlar sizce sevmedigi için mi artık ayrılmak istiyor gercekten yoksa dediklerini yaptrmak için mi

Türban mı?

Tööbe tööbe... ya ama bu çok hassas bir konu, insan başkası istiyor diye kapanabilir mi?
Böyle zorla olacak şey mi bu ya? Ona olan zaaflarını kullanarak sana bu şekilde baskı yapması çok ayıp ama.

canm ya gurur yapmadım bak unut dedi beni ben yne son bir kez aradım o cmleyi kurdu daha ne yapayım istedikleri en basta türban olayı ben hazır diilim offff ya nasıl dayancam ben

Tatlım, seni üzmek gibi olmasın ama, sevdiğimin her şeyine evet diyebilirim, bugüne kadar dedim de..ama inancımı kendi kafasına göre sorgulamasına asla.
Bunu demeseydin daha bi sürü yorum yapabilirdim ama bu çok hassas ve kişisel bir konu.
Dolayısıyla sana diyebilecek başka hiçbir şeyim yok. Kararı sen vereceksin.

kızlar herkesten bir cevap bekliyorum bir önceki iletimde yazmıstım sizce gercekten maksadı ayrılmakmı yani sevmiyormu?yoksa bu sekilde bitti diyerek onun istediklerini yapmam için oyun mu?

kızlar herkesten bir cevap bekliyorum bir önceki iletimde yazmıstım sizce gercekten maksadı ayrılmakmı yani sevmiyormu?yoksa bu sekilde bitti diyerek onun istediklerini yapmam için oyun mu?

Bence her ikisi de.

Hem seviyor (sevmese uğraşmaz seninle bu kadar inan bana) ama hem de senin zaaflarını kullanarak istediklerini de yaptırmaya çalışıyor. Benim aklıma gelen bu.

Yani istiyor ki hem şoför mahalli olsun hem de cam kenarı. Ne ala memleket. Pasta börek de verelim oldu olacak. İnnasabirin yaa.

kendiside aynısını söylüyor sevmesem neden kıskanayım diyor ama seven bırakırmı be sevdigini kendimi alkole mi versem sigarayamı ya ikisinide kullanmıyorum ama acı dindiren ne var kızlarsenağlamasenağlama

Canım sevıyor dıye düsünüyorum ama pat dıye ınsan kapanamazkı bıras anlayıslı olması lazım aslında senın oldugun gıbı kabul etmesı lazım zor bır durum

canım açıkçası o kadar çok vukuat varki bu topicte,senin olayının şimdi hatırlayamadım başlarını ama bu tatilde oturup bütün topiği baştan okuycam,yalnız bi türban olayı çarptı gözüme, bu gerçekten çok hassas bi konu yani evlenince mi istiyor senden türban,heralde beraberlik yaşarken deil,sen ne düşünüyorsun,kapanır mısın onun için,gerçekten şaşırdım -tatlicadiarzu-

Ya tatlım diyorum ya senin durumun biraz... farklı... yani türban falan... bunlar aşılması kolay konular değil, ağır konular, çok iyi düşünülmesi ve karar verilmesi gereken konular, böyle pat diye karar verilmez ki... offff yaa... gel bari omuzumuzda ağla :teselli: valla ne diyeceğimi bilemedim sana yaa... :çok üzgünüm:

Herkesın derdı ayrı herkesın ıcı acıyor allahım bunlar ne yapıyor sımdı pekııııııııı sınır oluyorum sınır oluyorum erkek mılletıneeeeee

geldım cadılar ben:)naıhayet şükür kavuşturana:)gelelim konuya...

cnm ben açıkcası eskı sevgilim olan kişi bıoyle deseydı kapanırdım yaa herhalde sanmıyorum ama onunda oyler birsey diyeceğini sanmıyorum:)karısık oldu .. :)

kızlar ben kapanmayı düşünmyrm mtsuz olcagımı bile bile sevdigim istyr diye bunu yapamm tamm simdi hemen kapan demesede evlennce tepeme cökcek suda var smdi benden bunu isteyen ilerde kim bilebilr daha neler isticek etrafımdakiler hep öyle söylüyor ben böyle bir seyi kabul edersem kendimdende vazgecms olurum yani hersey onun elinde demektir sizcede öyle olmazmı

kızlar suanda yanımda bu külübe üye olan ve nişanlı olan arkadasım var ona sordum kapanırmısı die tabiki dedi ilelrleyen zmanlarda düşünüyormuş zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…