Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız hoşşşiikk... bu arada farkında mısın yaklaşan SENİN doğumgünün ve sen nasıl bir umutsuzlukla bekliyorsun. Alooooo azıcık bırak şu adam arayacak mı aramayacak mı diye de biraz bu güzel günün tadını çıkarmaya çalış, planlar falan yap, yok mu program? Sabahtan akşama kadar arayacak mı diye öldürecek misin o senin için bu kadar özel günü? Heee?? Valla patlatırım ensene acımam... :mymeka: Harcama kendinden bu kadar, ararsa arar aramazsa da hepimize dağıt numarasını bak biz nası pişman ediyoz zibidiyi :)
kızlar slm ben dayanamayıp aradım birligini ulasamadım ama saat verdiler o saate aramamı istedler bugn 5.gün ama ramadı ben bu seklde beklemek istemiyorm tam bir acıklama yapsın bende ona göre yolumu cizeyim bu seklde devam mı biittmi bunu bilmeden daha nkadar dayanabilcem brazdan tekrar denicem
en iyisni yapmışsın beklemek daha kötü biran önce yolunu bakarsın en kötü karar bile karasızlıktan iyi beklemeyi hiç sevmem ara konuşkızlar slm ben dayanamayıp aradım birligini ulasamadım ama saat verdiler o saate aramamı istedler bugn 5.gün ama ramadı ben bu seklde beklemek istemiyorm tam bir acıklama yapsın bende ona göre yolumu cizeyim bu seklde devam mı biittmi bunu bilmeden daha nkadar dayanabilcem brazdan tekrar denicem
Princess nasıl oldun canım?
kızlar slm ben dayanamayıp aradım birligini ulasamadım ama saat verdiler o saate aramamı istedler bugn 5.gün ama ramadı ben bu seklde beklemek istemiyorm tam bir acıklama yapsın bende ona göre yolumu cizeyim bu seklde devam mı biittmi bunu bilmeden daha nkadar dayanabilcem brazdan tekrar denicem
aynı bitanem..
yine kötü rüyalar gördüm.
öyle boş boş bilgisayarın karşısında duruyorum.
yazacak gücüm bile kalmamış sanırımmirmirmirmir
kızlar aradım bana dediki istediklerimi yapıyorsan devam edelim yoksa bitti bu cümle bitmesi için yeterli diilmi zaten bitti yani aksam son br kez ara dedim aradıgında yne aynı seyi söylicek okadar zormuski 4 sene sonnda yabancı olmak suan aglıyorum gnlerce saatlerce aglamak istiyorum ve tükendigimde kalbimde ona ait ne varsa bitsin istiyorum
canim galiba seninle ayni durumdayiz bende tam bir hafta oldu bugün dayandim ama nasil gelde bana sor banada bitti demedi ama bir haftadir tik yok burada herkes arama diyor ama su belirsizlik cok kötü birsey bir süre uzak olalalim dedi almanyaya geldim bir hafta oldu aramadi simdi pazarda dogumgünüm o günde aramazsa bilmiyorum ama cok aci cekiyorum bu belirsizlik beni maf ediyor niye aci cekiyorum bilmiyorum yani bitti demedi bana ama aramiyor sormuyor insanin kafasinda biseyleri düsünmesi dahada kötü kendi yiyip bitiriyorsun bir sürü soru isaretleri niye neden ne yapiyor bittimi bitmedimi daha ne kadar dayanirim bilemem kac gündür perisan bir haldeyim ben ben olmaktan ciktim ara banada haber et merak etttim siz tam neden tartistiniz ?
kızlar aradım bana dediki istediklerimi yapıyorsan devam edelim yoksa bitti bu cümle bitmesi için yeterli diilmi zaten bitti yani aksam son br kez ara dedim aradıgında yne aynı seyi söylicek okadar zormuski 4 sene sonnda yabancı olmak suan aglıyorum gnlerce saatlerce aglamak istiyorum ve tükendigimde kalbimde ona ait ne varsa bitsin istiyorum