Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Selam kızlar
Bakıyorum sayfaları ilerletmişsiniz
Gündemden geri kalmamak için okuyayım da geleyim sırnaşık şey

Kız hoşşşiikk... bu arada farkında mısın yaklaşan SENİN doğumgünün ve sen nasıl bir umutsuzlukla bekliyorsun. Alooooo azıcık bırak şu adam arayacak mı aramayacak mı diye de biraz bu güzel günün tadını çıkarmaya çalış, planlar falan yap, yok mu program? Sabahtan akşama kadar arayacak mı diye öldürecek misin o senin için bu kadar özel günü? Heee?? Valla patlatırım ensene acımam... :mymeka: Harcama kendinden bu kadar, ararsa arar aramazsa da hepimize dağıt numarasını bak biz nası pişman ediyoz zibidiyi :)

dagitirim numarasini : ) o gün arkadaslar gelicek kutlicaz o gün güclü olmak istiyorum takmamaya calisicam ve cok güzel olucam o gün kendimi cok iyi hissetmeyelim :)

Hımmm doğumgününnde arayıp aramama mevzusu geçmiş
Onun doğum günü 8 Kasım daydı
Ben ne yaptım?
Aramadım :roflol:

kızlar slm ben dayanamayıp aradım birligini ulasamadım ama saat verdiler o saate aramamı istedler bugn 5.gün ama ramadı ben bu seklde beklemek istemiyorm tam bir acıklama yapsın bende ona göre yolumu cizeyim bu seklde devam mı biittmi bunu bilmeden daha nkadar dayanabilcem brazdan tekrar denicem

eevvet ellma cım sonuna kadar katılıyorum sana jelibonun dogum günü güya şimdiden dert edio kendine sopalık tam :)

kızlar slm ben dayanamayıp aradım birligini ulasamadım ama saat verdiler o saate aramamı istedler bugn 5.gün ama ramadı ben bu seklde beklemek istemiyorm tam bir acıklama yapsın bende ona göre yolumu cizeyim bu seklde devam mı biittmi bunu bilmeden daha nkadar dayanabilcem brazdan tekrar denicem

Valla ben seni çok iyi anlıyorum. Ben de hiç hoşlanmam bir şeylerin havada asılı kalmasından, neyse o derim, ama şu da var ki, onlar zaten ne istediklerine karar vermiş olsalar arar da söylerler buna da eminim. Öyle acımaları falan pek olmuyor zira.

şu dilime kolay ama yüreğime zor bi duruumm,
kısa yolu bulamadı yine aramız uçurummm,
bugünü dünüme yarınıma değişir giderimmm,
zaten bu kafada değil seni evi bile zor buluruummmm :dance::teytey:

kızlar ya hepinizin morali bozuk ve motivasyonu yüksek tutmaya çalışıyorsunzu allah hepinizin yardımcısı olsun barşırısınız hayatınzıı yoluna koarsınız inşallah biran öncee

en iyisni yapmışsın beklemek daha kötü biran önce yolunu bakarsın en kötü karar bile karasızlıktan iyi beklemeyi hiç sevmem ara konuş

canim galiba seninle ayni durumdayiz bende tam bir hafta oldu bugün dayandim ama nasil gelde bana sor banada bitti demedi ama bir haftadir tik yok burada herkes arama diyor ama su belirsizlik cok kötü birsey bir süre uzak olalalim dedi almanyaya geldim bir hafta oldu aramadi simdi pazarda dogumgünüm o günde aramazsa bilmiyorum ama cok aci cekiyorum bu belirsizlik beni maf ediyor niye aci cekiyorum bilmiyorum yani bitti demedi bana ama aramiyor sormuyor insanin kafasinda biseyleri düsünmesi dahada kötü kendi yiyip bitiriyorsun bir sürü soru isaretleri niye neden ne yapiyor bittimi bitmedimi daha ne kadar dayanirim bilemem kac gündür perisan bir haldeyim ben ben olmaktan ciktim ara banada haber et merak etttim siz tam neden tartistiniz ?

kızlar aradım bana dediki istediklerimi yapıyorsan devam edelim yoksa bitti bu cümle bitmesi için yeterli diilmi zaten bitti yani aksam son br kez ara dedim aradıgında yne aynı seyi söylicek okadar zormuski 4 sene sonnda yabancı olmak suan aglıyorum gnlerce saatlerce aglamak istiyorum ve tükendigimde kalbimde ona ait ne varsa bitsin istiyorum

kızlar aradım bana dediki istediklerimi yapıyorsan devam edelim yoksa bitti bu cümle bitmesi için yeterli diilmi zaten bitti yani aksam son br kez ara dedim aradıgında yne aynı seyi söylicek okadar zormuski 4 sene sonnda yabancı olmak suan aglıyorum gnlerce saatlerce aglamak istiyorum ve tükendigimde kalbimde ona ait ne varsa bitsin istiyorum

neymıs beyefendının ıstedıklerı aradın bunumu dedı off ya ınan bende kötü oldum dört sene böyle kolay bıtermı ya

canim galiba seninle ayni durumdayiz bende tam bir hafta oldu bugün dayandim ama nasil gelde bana sor banada bitti demedi ama bir haftadir tik yok burada herkes arama diyor ama su belirsizlik cok kötü birsey bir süre uzak olalalim dedi almanyaya geldim bir hafta oldu aramadi simdi pazarda dogumgünüm o günde aramazsa bilmiyorum ama cok aci cekiyorum bu belirsizlik beni maf ediyor niye aci cekiyorum bilmiyorum yani bitti demedi bana ama aramiyor sormuyor insanin kafasinda biseyleri düsünmesi dahada kötü kendi yiyip bitiriyorsun bir sürü soru isaretleri niye neden ne yapiyor bittimi bitmedimi daha ne kadar dayanirim bilemem kac gündür perisan bir haldeyim ben ben olmaktan ciktim ara banada haber et merak etttim siz tam neden tartistiniz ?

bence sende ara derim evet belirsizlik belki bitti demesinden bile daha acı geliyor neyi bekliyorsun ne oldu bilmiyorsun aglamamak için direniyorsn ama bir yerde bogazına dügümleniyor 4 seneyi bitrmek okadar zormuski ama suda var dogm gnnü bekle o gnde aramazsa zaten oda bitirmiştr senn dogum günn onn için özel diilse zaten sen herseyi anlarsın

istediklerimi inanın gülersiniz bz hep sinek vızıltısından kavga yaptık ve onlar yüzünden bitiyor en son yanmdan birligine gtmeden 2 gün öncede bu cmleyi kurdu snra yanına gittim bana dediki onları istediklerimi yapayım diye söylemiş bir tür oyun gbi o gün bişekilde affetmstim yne aynı yaptı

Jeliboncum iki gün sonra sizin ilişkinin bitip bitmediği belli olcak bence ama doğum günün kutlıycak bence yaa kutlamazsa büyük ayıp etmiş olur zaten :mymeka:

nası yani ya istediklerimi yaaprsan sen zıttınamı gidiodundA böyle dio bu beyfendi yoksa işine gelmiyoda hazır bu kız beni sevio kölem olsun ayaklarınamı yatıo -tatlicadiarzu-

X