- 3 Mart 2008
- 4.983
- 27
evet canım... ben 2 yıl boyunca her türlü fedakarlığı yaptım ama içimden gelerek.. çok sevdiğim için... şimdi görüyorum ki onun sevgisi ile benimki kıyaslanamaz bile... canım acıyarak farkettim... ama şimdi kzıgınlık yok... sanki sen de var gibi canım...
o da geçecek ama ... sessiz bir sakinlik olacak sonra... yerimseniben
kaydirigubbakcemile3 bende niyeyse son zamnalarda hep 11 ocak 2009da hayatımın askıyla tanıscam diyorum Şeniz kızlarr normaliz biz deme yani bi ben diilmişim en azından onu gördüm sevindim kendimden korkmaya baslamıstım :icecream:
aaa selinin hayatında yeni birilerimi olcak süper yaa hadi hayırlısı inşş ii olur bakın artık yeni ufuklara yelken acıyoruz kızlar
ne delisi yaaa... oturup onları mı bekleyeceğiz ömür boyu... tabii ki de yeniden sevip ; daha çok sevileceğiz ...
bu arada ocak olmaz bana... ocakta onun doğum günü var... hayatımda biri olduğundan değil ; olmayıp da onun doğum gününü kutlamamanın hissizliğini yaşamak istiyorum... yani canımın yanmadığına şahit olmak istiyorum ... anlatabildim umarım fisfisfis
nereus canım muhafazakar bir aile yapınızmı var....
yani sen bir genç kızsın elbette senınde gönül bağı olacağın biri olacak...
eşi dostu boş ver üzülme..
yada onla beraber olman imkansız bir durummu...
kızlar benim ilişkim tam olarak şöyleydi ailemden bazı kişiler sevgilim olduğunu duydu iilk başlarda kafam bozuldu ama sonra unuttum bu durumu baktım bir iki 3 kişi oldu duyan halam falan yani bu durum beni çok rahatsız etti şuan kime baksam biliyormuş gibi hissediyorum her dakka annemle babama bakıyorum duydularmı diye giderek psikolojim bozuldu ve ondan soğumaya başladım ve herşeyden sıkılıyor oldum pazar günü kavga ettik ve ayrılalım dedim oda tamam dedi ama pazartesi ve salı günü aradı salı günü tekrar kavga ettik ne arıyorsun biz ayrıldık dedim öylemi dedi ben arıyorum sen bitirmişsin dedi ve ayrıldık dün tamamen ayrıldık dönüşü aflan kalmadı ben sebebini anlattım oda içinde bitirişini bittiğini söyledi olay bu kızlar ve ayrıldığımız günün ertesi günü görücü geldi istediler annemde yok dedi vermediler yani ne yapcağımı bilmiyorum ama tam anlamıyla paronoya oldum ailemde kime baksam benim hakkıdma kötü şeyler düşünyorlar teyzem yengelerim benle konuşmuyor eskisi gibi olay bundan ibaret
ya birsey srcam doğum günlerini kutlıcakmıyız bu slakaların ne dıyorsunuz ben şahsen kutlamıcam şuan ki psıkom onu soyluyor:)ama heran hersey olabilir...
evet ya kızlar kutlayacakmıyız aralığın 22 si onun 13 ocakta benim ne yapacaz yada benim durumum içler acısı ya ben ne yapayım bi aklı verin
kargoda gözükmüyormuş çatladım işyeri çok ters bir yerde ulaşımımız yok heran aradım sistem bozuk vs dediler dün aranmışım işte
sabretmekten bıktımmmsenağlama
ya birsey srcam doğum günlerini kutlıcakmıyız bu slakaların ne dıyorsunuz ben şahsen kutlamıcam şuan ki psıkom onu soyluyor:)ama heran hersey olabilir...
benimkinin doğum günü aynı zamanda onun düğün tarihi günü imiş......senağlamasenağlamasenağlama
ben mutluluklar diledim.....
hemde öyle bir diledimki....öyle içten diledimki asla asla unutmaz